הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה ההבדל עם שימוש בקלן?

זה לא. כמו שאמרתי זאת תמונה שנה אחרי החיטוב אחרי שעליתי 9 קילו. באינסגרם הסרטונים הראשונים שלי הם חודשיים בערך אחרי החיטוב, אם תצליח לראות שם משהו אז אחלה.
הנה המדידות שלי מסוף החיטוב אם זה עוזר לך במשהו:
מ.ג בוקר 81.7
היקף בטן: 81 ס"מ
היקף ידיים: 37.5
ארבע ראשי: ימין 57 ס"מ, שמאל 58.5 ס"מ.
צוואר: 41 ס"מ

שאני הייתי על 85 מ.ג ו78 ס״מ היקף טבור הייתי 13.5 א.ש, יש סיכוי שאתה מעריך לא כל כך מדוייק?

שאני הייתי על 85 מ.ג ו78 ס״מ היקף טבור הייתי 13.5 א.ש, יש סיכוי שאתה מעריך לא כל כך מדוייק?
איך אתה יודע שהיית 13.5 אחוז? ותשמע הכל זה הערכות גסות אם לא עושים סריקת דקסה עכשיו. אני פשוט עשיתי לפי המחשבוני אחוזי שומן לפי היקפים ולפי תמונות שאתה משווה כמו אלה. המספרים המדוייקים אף פעם לא עניינו אותי יותר מדי, המחשבונים הראו לי 10% והייתי חטוב בערך כמו בתמונה של 10-12 אז זה המספר שאני אומר אנא עריף
body-fat-percentage-men-women-1024x667.png

איך אתה יודע שהיית 13.5 אחוז? ותשמע הכל זה הערכות גסות אם לא עושים סריקת דקסה עכשיו. אני פשוט עשיתי לפי המחשבוני אחוזי שומן לפי היקפים ולפי תמונות שאתה משווה כמו אלה. המספרים המדוייקים אף פעם לא עניינו אותי יותר מדי, המחשבונים הראו לי 10% והייתי חטוב בערך כמו בתמונה של 10-12 אז זה המספר שאני אומר אנא עריף

הבנתי, המדד שלי הוא שעכשיו אני בפחות מ6% אז אני בספק שהייתי פחות מ13.5%,
נמדדתי בקליפר אז כמובן שיהיו סטיות אבל לא של 4 א.ש...
הייתי נראה בין 9-11 לפי מה שהעלת, יש פוסט שפרסמתי פה בסוף המסה יכול להסתכל.

• פותח/ת השרשור
הבחור פה עם ה15% יש לו מסת שריר לא רעה
לפי התמונות לפעמים אני נראה 12 ולפעמים 17 חח תלוי מתי מסתכל

הבנתי, המדד שלי הוא שעכשיו אני בפחות מ6% אז אני בספק שהייתי פחות מ13.5%,
נמדדתי בקליפר אז כמובן שיהיו סטיות אבל לא של 4 א.ש...
הייתי נראה בין 9-11 לפי מה שהעלת, יש פוסט שפרסמתי פה בסוף המסה יכול להסתכל.
הקליפר יכול להיות עם סטיה של יותר מ10 אחוז גם.

הקליפר יכול להיות עם סטיה של יותר מ10 אחוז גם.

לא אם זה אותו הקליפר ואתה נמדד בו כל 3 שבועות בעקביות.
אני יכול להראות לך מדידות על גבי 8 חודשים שהירידות והעליות הן ליניאריות.

סטיות התכוונתי מבחינת זה שהוא יראה לי 10 א.ש ואז אלך לקליפר אצל תזונאי אחר ויראה לי 11.5 א.ש לצורך העניין.

• פותח/ת השרשור

סטיות התכוונתי מבחינת זה שהוא יראה לי 10 א.ש ואז אלך לקליפר אצל תזונאי אחר ויראה לי 11.5 א.ש לצורך העניין.
איך חישבת היקפים עם מטר? ועד כמה זה מדויק המחשבון שאומר לך אחוז שומן לפי היקפים? כאילו יכול להיות סטיה ממש עצבנית שזה לא יהיה בכלל קרוב לאחוז שומן או שזה כן נותן כיוון טוב?

איך חישבת היקפים עם מטר? ועד כמה זה מדויק המחשבון שאומר לך אחוז שומן לפי היקפים? כאילו יכול להיות סטיה ממש עצבנית שזה לא יהיה בכלל קרוב לאחוז שומן או שזה כן נותן כיוון טוב?
מה זה משנה אם זה מדוייק או לא
זה כולה מספר, אם אני אגיד לך שאתה 7 אחוז שומן ב100 אחוז דיוק אבל אתה לא נראה חטוב אז אתה תיהיה מרוצה בגלל שאתה 7?

תעקוב אחרי ההיקפים כדי לראות השתפרות (תשאף להגדיל את ההיקפים בהכל חוץ מהמותן) וזהו

• פותח/ת השרשור
מה זה משנה אם זה מדוייק או לא
זה כולה מספר, אם אני אגיד לך שאתה 7 אחוז שומן ב100 אחוז דיוק אבל אתה לא נראה חטוב אז אתה תיהיה מרוצה בגלל שאתה 7?

תעקוב אחרי ההיקפים כדי לראות השתפרות (תשאף להגדיל את ההיקפים בהכל חוץ מהמותן) וזהו
במותן צריך שהמספר יהיה נמוך ובכתפייפ וברגליים גבוה נכון?

אני מכיר מישהו שגם נמדד לו 0.5% שומן בקליפר כשהוא היה חטוב בערך כמו שאני הייתי בסוף החיטוב שלי. המספר הזה פשוט לא באמת שווה יותר מדי. בכל מקרה אין סיבה להיצמד למספרים. אם ההיקף יותר בבטן אז אחוז השומן יורד ולהיפך. אם אתה מסתכל במראה ומבסוט צריך שאתה נראה מה זה משנה אם אתה 10 או 15 אחוז שומן?
סרט מדידה. לא מטר. כמה זה מדויק? זה לא באמת משנה. נטו השתמשתי בזה ככלי למעקב ובתור כלל אצבע. הדבר היחיד שחשוב הוא שאני רואה לאורך זמן ירידה בהיקף הבטן כאשר הידיים והרגליים לא מאבדים הרבה

Send-Noods_800x800_SEPS-1000x1000.jpg

ניסיתי למצוא אבל אין לי יותר מדי תמונות מהגיל הזה כי הייתי בצבא. יש לי את התמונת שחרור שנה אחרי במשקל גוף 90
15326289_10209888485746945_5442224827014167498_o.jpg

האינסטגרם שלי מתחיל במרץ כשהייתי כבר איזה 82.5-83 עם הנוזלים שחזרו אחרי החיטוב. יכול לראות שם אולי מהסרטונים
Login • Instagram
מדהים
לא זיהיתי אותך עם בגדים...

מחכה לראות אנשים שהמשקל גוף שלהם מעל הגובה עם א.ש מתחת ל-10 וכמובן טבעיים ולא "טוענים לטבעיות".
קשה לי באופן טבעי להגיע לאחוז שומן נמוך מ10, אבל הייתי 100 ק"ג על 12-13 אחוזי שומן ואני 1.78.
יש לי באופן כרוני בעיות אנדוקריניות (מסתבר כנראה שהכל נובע מתת פעילות קלה של בלטות התריס),
והיום האנדוקרינולוג החדש שהתחלתי אצלו ניסה להבין האם יש לי הפרשת יתר של הורמון גדילה כי אני גדול באופן חריג.

בכל מקרה, אולי הפיזיות שלי היא לא דבר שכיח בכלל, אבל אתה לא אמור לכעוס ולהתעצבן על זה שיש אנשים שונים מאוד מהממוצע.
כמו שאתה לא כועס שיש אנשים עם אייקיו 200, כשהממוצע הוא 100, ככה תקבל את זה שיש אנשים מספיק חריגים גם פיזית,
בשביל להשיג תוצאות שאנשים מזריקים בשבילם.

שם כאן תמונה ישנה עם הנתונים האלה
123621797_2790018401319308_5201014647974618079_o.jpg

קשה לי באופן טבעי להגיע לאחוז שומן נמוך מ10, אבל הייתי 100 ק"ג על 12-13 אחוזי שומן ואני 1.78.
יש לי באופן כרוני בעיות אנדוקריניות (מסתבר כנראה שהכל נובע מתת פעילות קלה של בלטות התריס),
והיום האנדוקרינולוג החדש שהתחלתי אצלו ניסה להבין האם יש לי הפרשת יתר של הורמון גדילה כי אני גדול באופן חריג.

בכל מקרה, אולי הפיזיות שלי היא לא דבר שכיח בכלל, אבל אתה לא אמור לכעוס ולהתעצבן על זה שיש אנשים שונים מאוד מהממוצע.
כמו שאתה לא כועס שיש אנשים עם אייקיו 200, כשהממוצע הוא 100, ככה תקבל את זה שיש אנשים מספיק חריגים גם פיזית,

אבל הרגל שלך קטנה...
הא אופס, זה היד...
:victory:שור

• פותח/ת השרשור

כשהיד שלך בגודל של הרגל שלי :(

כועס? ממש לא, רחוק משם.

פשוט אמרתי שזה לא פשוט ואפילו נדיר לראות.

והבנתי שאתם הולכים על הרף של ה10-12 א.ש, אני התכוונתי לכיוון ה7-8.

לא רלוונטי, כל הכבוד ותן בראש.

כועס? ממש לא, רחוק משם.

פשוט אמרתי שזה לא פשוט ואפילו נדיר לראות.

והבנתי שאתם הולכים על הרף של ה10-12 א.ש, אני התכוונתי לכיוון ה7-8.

לא רלוונטי, כל הכבוד ותן בראש.
7% שומן זה רף שלרוב האנשים לא אפשרי לשמור עליו בלי חומרים לאורך זמן ולדעתי גם מיותר. למה להקריב כל כך הרבה שריר בשביל להיות קצת יותר חטוב? אני לא חושב שיש לאף אחד שלא מתחרה בבודיבילדינג סיבה לרדת מתחת לאחוז שומן שדורש ממנו להקריב הרבה שריר וכח כדי להגיע אליו. לרוב האנשים זה אזור ה10-12 אחוז שומן. גם ככה אחרי החיטוב הזה הוא יחזור למסה במרדף אחרי השריר שהוא איבד אז מה הטעם?

7% שומן זה רף שלרוב האנשים לא אפשרי לשמור עליו בלי חומרים לאורך זמן ולדעתי גם מיותר. למה להקריב כל כך הרבה שריר בשביל להיות קצת יותר חטוב? אני לא חושב שיש לאף אחד שלא מתחרה בבודיבילדינג סיבה לרדת מתחת לאחוז שומן שדורש ממנו להקריב הרבה שריר וכח כדי להגיע אליו. לרוב האנשים זה אזור ה10-12 אחוז שומן. גם ככה אחרי החיטוב הזה הוא יחזור למסה במרדף אחרי השריר שהוא איבד אז מה הטעם?

חד משמעית לא אידיאלי, אך עם זאת בתהליך של 8 חודשים כולל חיטובים אגרסיביים מאוד וא.ש נמוכים ולא איבדתי אפילו חצי ס"מ בהיקפים ולהיפך.

מאוד תלוי בשיגרה שמסביב לאימונים גם כן... תזונה, שינה, צריכת חלבון, נפח אימון - אלו דברים שבדרך כלל ישמרו לך על המסת שריר הקיימת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית