הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נבדקתי אצל מאמן כושר

Ohad625

משתמש מתחיל
237
53
נק' מוניטין:
114
237
53
הנתונים שלי זה 91 ק"ג (1.85 ס"מ), עם 10.5 אחוז שומן. הייתי בחיטוב ירדתי ל81 ק"ג ועכשיו אחרי בערך 4 חודשי מסה, נמדדתי אצל המאמן ועליתי ל91. בהתחשב באחוזי שומן שיש לי שזה יחסית נמוך נראה לי, האם להמשיך את המסה לדעתכם עד בערך 95 ק''ג ואז לחטב או להתחיל כבר מעכשיו?

@elchonon המכונות האלו חרטא אחת גדולה (התפקששה ההודעה)
מיותר לומר שהבחור שאתה פרסמת נראה הרבה הרבה יותר חטוב, ועדיין הבחור בסרטון יצא עם 7 א.ש
לא צפיתי שוב אבל ככה זכור לי.

חידשת לי.
חשבתי שדקסה זה בדיקה אמינה, למרות שבזמנו חשדתי שזה חרטא שפירסמו שריי וויליאמס 24% שומן.
אני כבר לא יודע איך מעריכים שומן אם כן.
אז מה כן אמין לדעתך?

חידשת לי.
חשבתי שדקסה זה בדיקה אמינה, למרות שבזמנו חשדתי שזה חרטא שפירסמו שריי וויליאמס 24% שומן.
אני כבר לא יודע איך מעריכים שומן אם כן.
אז מה כן אמין לדעתך?
זה משנה איך נראים בסוף,בסופו של דבר אם הפרצוף של הבן אדם מכוער והוא נמוך הגוף שווה לפח
נשמע מוכן לבמה לא?
למה להסתלבט בויה?
אולי הוא כן כזה?

זה משנה איך נראים בסוף,בסופו של דבר אם הפרצוף של הבן אדם מכוער והוא נמוך הגוף שווה לפח
מה הקשר?
הדיון לא אם הוא יפה או מכוער.
הדיון האם הנתונים שלו אמינים.

אז מה כן אמין לדעתך?

אין באמת דרך לדעת, זה הקטע. הבחור שפרסמתי יצא 7 וכמו שאמרתי, הוא נראה הרבה פחות חטוב מה10 שאתה פרסמת. ויש עוד המון דוגמאות של אנשים שיצאו 8-10 ונראים פחות חטובים מאנשים שיצאו 10-13 אפילו. בזמנו ראיתי הרבה סרטונים על זה מסקרנות. הDEXA פשוט בדיקה מבלבלת. יש כמה טיעונים שאני לא מתמצה בהם כמו שיש אנשים שיש להם יותר שומן על האיברים הפנימיים מאחרים (ואז אתה נראה חטוב יותר מכמות השומן שבאמת יש לך בגוף) הכמות נוזלים שהגוף שלך סופח לעומת אחרים וכו' וכו', אבל גם בלי קשר אי אפשר באמת לדעת אחוז שומן אמיתי. בן אדם יכול להיראות שמנמן יותר מאדם אחר (כמובן לא בהגזמה) ולהיות בעל א.ש נמוך ממנו, אתה פשוט לעולם לא תצליח לנחש את זה. מה גם, הDEXA משתנה ממכונה למכונה, זאת אומרת אתה יכול להיבדק במכונה X ולהיות 7 א.ש ולהיבדק במכונה אחרת ולהיות 10 א.ש, אז צריך גם לקחת את זה בחשבון.

שורה תחתונה: איך גרג דושט אמר, רק עיניי הלייזר שלי יכולות לנחש.

למה להסתלבט בויה?
אולי הוא כן כזה?

איזה להסתלבט נראה לך בן אדם שהגיע ל10 ק"ג יותר מהגובה שלו ועל 10 א.ש שואל כאלה שאלות?
נו באמת.

ואו אם אתה שוקל 6 קילו מעל הגובה ועוד בגובה כזה ועל 10.5 % מה אתה עושה פה לך לתחרות. אני גם בספק שכל אחד יכול להגיע לנתונים כאלה טבעית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית