הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שינוי של 6 חודשים

Uriya077

משתמש מתחיל
16
7
נק' מוניטין:
29
16
7
רציתי לשתף פירסמתי פוסט לפני שישה חודשים עם אותה תמונה של הלפני ונתנו לי מלא טיפים ומה לעשות,ואלו התוצאות.

קבצים מצורפים

• 6CCAEE14-3B8E-429D-8DB0-8DF620CAB8B1.jpeg
    6CCAEE14-3B8E-429D-8DB0-8DF620CAB8B1.jpeg
    KB 70.7 · צפיות: 436
  • 84F02168-34A7-4EC2-9178-E1C69F00EE96.jpeg
    84F02168-34A7-4EC2-9178-E1C69F00EE96.jpeg
    KB 72.1 · צפיות: 404
רציתי לשתף פירסמתי פוסט לפני שישה חודשים עם אותה תמונה של הלפני ונתנו לי מלא טיפים ומה לעשות,ואלו התוצאות.

תשתף אותנו בתהליך שעברת..

באיזה טיפים השתמשת?
איזה טיפים יש לך לתת?

• פותח/ת השרשור
תשתף אותנו בתהליך שעברת..

באיזה טיפים השתמשת?
איזה טיפים יש לך לתת?

התהליך שעברתי מבחינת מאמץ זה היה חיטוב וירידה במשקל ,התחלתי ב75 קילו וירדתי ל61 קילו,אחרי שאמרו לי כאן לעשות חיטוב כמובן ,שמרתי על המשקלים ואפילו העלתי קצת בחלקם ,כמו שאמרו כאן ועבדתי קשה כל אימון ,היו אימונים שהרגשתי חלש יותר,אבל התגברתי עליהם,גרעון קלורי נמוך של 300-400 קלוריות בערך ירדתי בקצב טוב במשקל וכמו שצריך.
עוד משהו שעזר בתהליך זה Greg doucette והסרטונים שלו ביוטיוב שפשוט כל סרטון זהב ומלמד הרבה על תזונה ואיך עושים מה ואיזה דברים לא עושים ומה הכי כדאי לעשות,ומסביר את זה כמו שצריך,אז למדתי ממנו המון ואני אמשיך ללמוד כי כמובן אמשיך לראות אותו כי הוא מלך,ובכללי ממש נכנסתי לעניין הכושר והמידע שלי התרחב ממש בתחום הכושר,פעם לא היה לי את המוטיבציה להתאמן,היום אני רק מחכה לרגע שאני אוכל להתאמן(אשכרה). לקחתי גם כמה מתכונים כיפיים טעימים שמלאים בחלבון וללא הרבה קלוריות מהספר של גרג גם,היה כיף וימשיך להיות כיף,המטרה עכשיו זה להתחזק ולגדול כמה שיותר ולעשות את זה נכון וכמו שצריך שאז זה כמובן עושים במאזן קלורי חיובי והתחלתי את התהליך הזה לפני שבועיים בערך ואני מתחיל לעלות במשקלים במהירות הרבה יותר גבוהה וטובה בתרגילים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית