- פותח/ת השרשור
אם במבט כזה מזלזל אתה רואה ומתייחס לדתות והאמונה...
אתה לא שונה מאתאיסט 🤦♂️
לא נכון. לאתאיסט אין קמצוץ של אמונה בכוח עליון אחרת הוא לא אתאיסט אלא אגנוסטיקן. ולא זלזלתי, אלו התלבטויות.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם במבט כזה מזלזל אתה רואה ומתייחס לדתות והאמונה...
אתה לא שונה מאתאיסט 🤦♂️
לא נכון. לאתאיסט אין קמצוץ של אמונה בכוח עליון אחרת הוא לא אתאיסט אלא אגנוסטיקן. ולא זלזלתי, אלו התלבטויות.
אם אתה בוחר את הדת והאמונה שלך לפי "רווחים" חומרים שאתה מקבל כתוצאה מהשתייכות לאותה קהילה דתית...
אז אני מפקפק לחלוטין בסיבת האמונה שלך ובנכונות האמונה שלך!!
אבל ככה פעם התפתחו דתות, אנשים האמינו בדת או האל של האנשים המצליחים באמונה שאם הם מצליחים זה כנראה בגלל שהאל שלהם אמיתיאם אתה בוחר את הדת והאמונה שלך לפי "רווחים" חומרים שאתה מקבל כתוצאה מהשתייכות לאותה קהילה דתית...
אז אני מפקפק לחלוטין בסיבת האמונה שלך ובנכונות האמונה שלך!!
העיקר שלא תאמין לעניין ה 72 בתולות למחבלים מתאבדים, זה כנראה פאק בתרגוםמוסלמי : בד''כ יש להם אחדות, זה משהו שאין ביהדות או בנצרות, בנוסף האישה רואה אותך כאלוהים
מרגיש כמו נציג בישראלבודי..מה אתה ממליץ לי?
בעניין האחדות אני מסכיםמוסלמי : בד''כ יש להם אחדות, זה משהו שאין ביהדות או בנצרות, בנוסף האישה רואה אותך כאלוהים.
עזוב,עדיף לא לדבר..נצרות: אין הרבה חוקים, נוח מאוד. במקומות בהם הדת הזו נפוצה...יש נשים שאלוהים ירחם על נפשי.
העם הנבחר חביבייהדות
יותר מדי 'אם'אם מבטיחים לי
השיר הזה בא לי בפיילסיט בזמן שאני לומד אני שומע בלאק סאבת מתחילת גיל העשרה שלי בחיים , תמיד ידעתי שבשיר אוזי לוחש'' קוקאין'' באמצע
בחיים לא ידעתי שיש לו את הביצים לצעוק באמצע השיר בלייב.
אם הייתי יכול הייתי נותן לך 600 נקודות מוניטין רק כדיי שיהיה לך 666 נקודות מוניטין על התשובה הזאתמעניין לי את הביצה השאלה של האשכול. Vol 4 = קלאסיקה
מעניין לי את הביצה השאלה של האשכול. Vol 4 = קלאסיקה
ריפיטו עדיין לא מת,אתה אומר יש ספק אין ספק
ריפטו שייך לעבר, אלוהים ישאר איתנו לעוד הרבה זמן.
אם הורה רוצה את הטוב בשביל הילד שלו, גם אם הטוב הוא ההפך ממה שהילד רוצה, אני אישית ממליץ שלא לכפות כי זה יוצר סלידה שממנה קשה הרבה יותר לחזור.חיה ותן לחיות משפט מטומטם, בלי הגבלות (גם אם שונות ומשונות) עלול להתעורר כאוס. ושוב, אתה שוכח אבל שאם אתה נותן לבן אדם כופר להמשיך להיות כופר (אפילו מבני משפחתך) הוא ילך לגיהנום, איך אתה חי עם זה? נניח הילד שלך לא מאמין ואתה כן..אתה שומר תורה ומצוות והוא לא. איך אתה מתמודד עם זה? איך אתה ממשיך עם החיים שלך כרגיל אם אתה מאמין בגיהנום וגן עדן? ''אה טוב זה עולם הבא....זה משהו אחר''? חיה ותן לחיות, שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה בלה בלה זה משפטים של אתאיסטים. אתה לא יכול לטעון את זה בתור דתי אלא אם כן אתה צבוע / פסיכופת..אתה בעצם אומר, טוב תלכו לגיהנום..טוב בן שלי תעשה מה שאתה רוצה, גיהנום יחכה לך אחר כך.
מכיר את דילמת הקרונית?עוד לא הבנת שזה היה משחק תפקידים? אמרתי לך כבר, אני משחק איזה תפקיד שאני רוצה בדיונים האלו...
"אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך. כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך"אבל כל הקטע ש"לאיים" על אתאיסטים עם גיהנום זה טיפשי, הם לא מאמינים בזה ובשבילם אין כלום אחרי המוות, זה כמו שאני אאיים עליך עם וולדמורט מהארי פוטר.
ובנושא:
צפה בקובץ המצורף 60110
כולנו כופרים, פשוט אני כופר בדת אחת יותר 🙄
יש אלפי אלים ואלפי דתות, מה גורם לך לחשוב שהאחד שההורים שלך מאמינים בו הוא "הנכון"?
מעניין מה מבטיחים למחבל הומו.העיקר שלא תאמין לעניין ה 72 בתולות למחבלים מתאבדים, זה כנראה פאק בתרגום
ממש משורר
"אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך. כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך"
"כאשר אני נשאל האם אני אתיאיסט, אני נוקט באסטרטגיה משעשעת ומצביע על כך שהשואל גם הוא אתיאיסט כשהוא חושב על זאוס, אפולו, אמון רע, בעל ועגל הזהב".
אולי את מחילתו של אללה על היותו הומומעניין מה מבטיחים למחבל הומו.
לא הבנתי איך איך זה אטיזם?"אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך. כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך"
"כאשר אני נשאל האם אני אתיאיסט, אני נוקט באסטרטגיה משעשעת ומצביע על כך שהשואל גם הוא אתיאיסט כשהוא חושב על זאוס, אפולו, אמון רע, בעל ועגל הזהב"
למה בעצם פשוט לא לאנוס 72 בתולות?אולי את מחילתו של אללה על היותו הומו
זה לא, לא לפי ההגדרה בכל אופן, אבל זו תשובה שמנוסחת באופן כזה שתבין.לא הבנתי איך איך זה אטיזם?
המושג הוא רחב והוא והנוגע לכול הרעיון של ישות יוצרת(אתה יכול מאמין בשינטו ואטיסיט)
הוא דיבר על כופר יעני מישהו שלא מאמין באלוהים שלו לכן הוא הולך לגיהנום
שים פעם סמיילי מחייך או צוחק שנדעלמה בעצם פשוט לא לאנוס 72 בתולות?
הרי מוסריים הם לא.
או שכן, ועכשיו השאלה היא מה הוא מוסר.
זה לא, לא לפי ההגדרה בכל אופן, אבל זו תשובה שמנוסחת באופן כזה שתבין.
תשובה הומוריסטית, אם תרצה.
אולי אני טועה, בכל זאת, זה לא אני אמרתי, אני כאן על תקן מצטט.
למה בעצם פשוט לא לאנוס 72 בתולות?
שם אותה על חבית יין ומריח.איך תדע אם X בתולה? בימינו גם מה שאתה חושב עליו לא בטוח
שם אותה על חבית יין ומריח.
אני בטוח שהוא מכין לעצמו דיבר חדש ברגעים אלו:מקווה שאלוהים קורא את השרשור הזה ומפנה הרבה מקום בגיהנום לכל המתאמנים החביבים כאן.