- פותח/ת השרשור
חח, מה זאת אומרת?
אווירת שישי כזו בתמונה, האמא אמורה להכין עוף לשישי בערב.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חח, מה זאת אומרת?
הו... כן.אווירת שישי כזו בתמונה, האמא אמורה להכין עוף לשישי בערב.
קראת את הדיון הקודם?החיים פשוטים, אנחנו מסבכים(;
קצת, לא זוכר כלום, לא היה חשוב בכלל.קראת את הדיון הקודם?
אחד הדברים היותר דוחים של הדתבסדר אותי חינכו בתור ילד ליד ילדות כמה זה טוב שנולדתי גבר ואני צריך להודות על זה כל בוקר.
מישהו אמר מיזוגניה חולנית?בתור גבר זה בסדר, זה פשוט אומר שאתה חתיך.
ברוך שלא עשני אישה.אחד הדברים היותר דוחים של הדת
מישהו אמר מיזוגניה חולנית?
קוצר למה נתנה לו באן?אחד הדברים היותר דוחים של הדת
מישהו אמר מיזוגניה חולנית?
קוצר לא אובייקטיבי די.קוצר למה נתנה לו באן?
נכון הוא היה תגובה פוגענית אבל היא יותר מגוחכת ממעליבה(ואני יהיה כנה זה ממש לא הזיז לי)
וחוץ מזה הוא העליב רק משתמש אחד (אותי ובואו נהיה כנים I'm a big boy, I can take it)
אני אישית חושב שרק אזהרה הייתה מספיקה
הוא קיבל רק אזהרה, אבל הוא צבר מספיק כדי להרוויח באן אוטומטי ל-24 שעותקוצר למה נתנה לו באן?
נכון הוא היה תגובה פוגענית אבל היא יותר מגוחכת ממעליבה(ואני יהיה כנה זה ממש לא הזיז לי)
וחוץ מזה הוא העליב רק משתמש אחד (אותי ובואו נהיה כנים I'm a big boy, I can take it)
אני אישית חושב שרק אזהרה הייתה מספיקה
אני חולק אני גם חושב שזה דיון סתמי אבל זה לא ספאם גם בדיונים הכי לוהטים שלי על דעת יצאתי חכם יותר וגם הצד השני, שוק הדעות והרעיון הוא דבר שצריך להיות קיים בכול פורום.קוצר לא אובייקטיבי די.
הדיון הזה היה אמור להיעצר מזמן לולא הוא היה על דת, נושא שקוצר מרבה להשתתף בו.
זה לא משנה, קוצר טוען כי גם לדיונים רציניים על נושא שלא מתחום הכושר, התזונה וכדו' אין מקום שהרי זה לא מטרת הפורום.אני חולק אני גם חושב שזה דיון סתמי אבל זה לא ספאם
נראה שיש לך בטן מלאה על קוטזר...זה לא משנה, קוצר טוען כי גם לדיונים רציניים על נושא שלא מתחום הכושר, התזונה וכדו' אין מקום שהרי זה לא מטרת הפורום.
אתה מדבר על נושאים באוף טופיף?זה לא משנה, קוצר טוען כי גם לדיונים רציניים על נושא שלא מתחום הכושר, התזונה וכדו' אין מקום שהרי זה לא מטרת הפורום.
מה זה אומר?אתה מדבר על נושאים באוף טופיף?
סליחה שאני לא מאשר דיונים על האמינות של YNET בנושא ביצים כחולות או דיונים על השירה שלך. יש אוף טופיק ויש אוף אוף טופיקזה לא משנה, קוצר טוען כי גם לדיונים רציניים על נושא שלא מתחום הכושר, התזונה וכדו' אין מקום שהרי זה לא מטרת הפורום.
חחחחחחחחחחחחחחחחחסליחה שאני לא מאשר דיונים על האמינות של YNET בנושא ביצים כחולות או דיונים על השירה שלך. יש אוף טופיק ויש אוף אוף טופיק
בסדר אותי חינכו בתור ילד ליד ילדות כמה זה טוב שנולדתי גבר ואני צריך להודות על זה כל בוקר
פורום אוף טופיקמה זה אומר?
*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
קוצר! חתיך שילי. שילי שילי שילי!
למה בכלל בתולות? למה לא 72 שרלילות זורמות?למה בעצם פשוט לא לאנוס 72 בתולות?
הרי מוסריים הם לא.