הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם יש או אין אלוהים, מהכי הדעה הכי חזקה שלכם

אחד הדברים היותר דוחים של הדת

מישהו אמר מיזוגניה חולנית?
קוצר למה נתנה לו באן?
נכון הוא היה תגובה פוגענית אבל היא יותר מגוחכת ממעליבה(ואני יהיה כנה זה ממש לא הזיז לי)
וחוץ מזה הוא העליב רק משתמש אחד (אותי ובואו נהיה כנים I'm a big boy, I can take it)
אני אישית חושב שרק אזהרה הייתה מספיקה

קוצר למה נתנה לו באן?
נכון הוא היה תגובה פוגענית אבל היא יותר מגוחכת ממעליבה(ואני יהיה כנה זה ממש לא הזיז לי)
וחוץ מזה הוא העליב רק משתמש אחד (אותי ובואו נהיה כנים I'm a big boy, I can take it)
קוצר לא אובייקטיבי די.
הדיון הזה היה אמור להיעצר מזמן לולא הוא היה על דת, נושא שקוצר מרבה להשתתף בו.

קוצר למה נתנה לו באן?
הוא קיבל רק אזהרה, אבל הוא צבר מספיק כדי להרוויח באן אוטומטי ל-24 שעות

קוצר לא אובייקטיבי די.
הדיון הזה היה אמור להיעצר מזמן לולא הוא היה על דת, נושא שקוצר מרבה להשתתף בו.
אני חולק אני גם חושב שזה דיון סתמי אבל זה לא ספאם גם בדיונים הכי לוהטים שלי על דעת יצאתי חכם יותר וגם הצד השני, שוק הדעות והרעיון הוא דבר שצריך להיות קיים בכול פורום.
זה למה אישית אני לא אוהב שנותנים למישהו באן בלי כמה אזהרות קודם
(מה שחשבתי שקרה לו אבל עכשיו הסתבר לי שלא)

זה לא משנה, קוצר טוען כי גם לדיונים רציניים על נושא שלא מתחום הכושר, התזונה וכדו' אין מקום שהרי זה לא מטרת הפורום.
סליחה שאני לא מאשר דיונים על האמינות של YNET בנושא ביצים כחולות או דיונים על השירה שלך. יש אוף טופיק ויש אוף אוף טופיק

בסדר אותי חינכו בתור ילד ליד ילדות כמה זה טוב שנולדתי גבר ואני צריך להודות על זה כל בוקר

חבל שמי שחינך אותך לא למד אף פעם ברצינות את מה שהוא מעביר.
כמה שזה נשמע נרמאלי, כדי ״לחנך״ 4 שעות בכיתה צריך 3 שנים תואר, אבל כדי לחנך ילד 24/7 ולהוות דוגמא רק צריך לשכב עם מישהי.

מה זה אומר?
פורום אוף טופיק
כי לא ראיתי עד עכשיו נושא אחד שהוא או מנהל אחר אי פעם סגר שלא היה קשור לנושא התת פורום שבו הוא פורסם(בתנאי כמובן שהוא לא ספאם או עובר על חוקי הפורום)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית