הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חריגה משמעותית מתפריט

• פותח/ת השרשור HH10
  • פורסם בתאריך

HH10

משתמש מתחיל
218
49
נק' מוניטין:
178
218
49
בעקבות אירוע משפחתי חרגתי משמעותית מהמכסה הקלורית שלי

כבר כמה חודשים אני בעודף קלורי יומי של 300 קלוריות לטובת מסה נקייה

אתמול סגרתי עודף של 1300 והיום עודף של 1500, סה"כ חריגה של 2,800 במקום 600.. (אכלתי כמו חזיר)

כמה זה נורא והאם כדאי ללכת על גרעון קלורי לכמה ימים כדי לקזז חזרה

תודה לעוזרים

פעם,כשהיה היה קורה לי.
דבר ראשון הייתי מתחילה בהלקאה עצמית.
היום,אני מבינה שהחיים משתנים ולא הכל הולך לפי הספר,לא בכל יום יש לנו אירועים משפחתיים ואני בעד להנות ולא לחיות במסגרת נוקשה או תחושת כלא,
אני פחות בעד חריגות מתמשכות גם ליום למחרת,כי אז אולי באמת אפשר להיגרם ״נזק״ ושאני מדברת על נזק במקרה שלך,זה אולי עליה מהירה מהמצופה... לדעתי? הכי חשוב שנהנית ואכלת ולא יצאת בתחושת חוסר סיפוק,זה לא שנפלת על אלפי קלוריות,ולא כולם יודעים לחרוג בקצת אלא נופלים ל״אם כבר,אז כבר כי מחר לא יהיה״
מה עושים מפה? זה תלוי בך,ומה המטרה שלך.
אתה יכול להתעלם מזה ולחזור לתפריט ופשוט להמשיך כיאילו כלום לא קרה. אתה יודע,יומיים לא יהרסו תהליך שלם,אתה יכול גם לקזז בימים הבאים 100/150 קלוריות בכל יום כדי לצמצם את העודף,תלוי על כמה קלוריות אתה נמצא,לבחירתך.

• פותח/ת השרשור
פעם,כשהיה היה קורה לי.
דבר ראשון הייתי מתחילה בהלקאה עצמית.
היום,אני מבינה שהחיים משתנים ולא הכל הולך לפי הספר,לא בכל יום יש לנו אירועים משפחתיים ואני בעד להנות ולא לחיות במסגרת נוקשה או תחושת כלא,
אני פחות בעד חריגות מתמשכות גם ליום למחרת,כי אז אולי באמת אפשר להיגרם ״נזק״ ושאני מדברת על נזק במקרה שלך,זה אולי עליה מהירה מהמצופה... לדעתי? הכי חשוב שנהנית ואכלת ולא יצאת בתחושת חוסר סיפוק,זה לא שנפלת על אלפי קלוריות,ולא כולם יודעים לחרוג בקצת אלא נופלים ל״אם כבר,אז כבר כי מחר לא יהיה״
מה עושים מפה? זה תלוי בך,ומה המטרה שלך.
אתה יכול להתעלם מזה ולחזור לתפריט ופשוט להמשיך כיאילו כלום לא קרה. אתה יודע,יומיים לא יהרסו תהליך שלם,אתה יכול גם לקזז בימים הבאים 100/150 קלוריות בכל יום כדי לצמצם את העודף,תלוי על כמה קלוריות אתה נמצא,לבחירתך.

לגמרי הלקאה עצמית.. יש לי נטייה לקחת דברים לקיצון, אני אקזז באיזי בלי לסבול.. תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית