עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה נכנס לפרטים ממש ממש ממש קטנים וחסרי משמעות. גם אם תעלה את הורמון הגדילה מחלבון זה לא משמעותי. גרלין בכלל מעודד תיאבון ויורד אחרי אוכלהאם חלבון מעלה את הורמון גדילה או gherlin?
האם חלבון מעלה את הורמון גדילה או gherlin?
אתה צריך לאכול חלבון בלי קשר להורמון גדילה, אבל אתה לא צריך אבקת חלבון בהכרח, מספיק חלבון מהתזונה, עדיף שרובו יגיע ממקור מן החי. תכוון ל-1.6-2 גרם על כל קילו משקל גוף, לא משנה כמה בידיוק בטווח הזהאני שוקל 96 קילו מטר 1.75 רוצה לרדת במשקל אבל לא יודע אם יתפתח שריר אם לא אוכל חלבון
מדברים על סוף נובמברדרך אגב מתי פותחים את החדרי כושר?
אלא אם יש לך בעיות הורמונליות מאובחנות, אני לא יכול להדגיש כמה זה לא משמעותיהורמון גדילה שלי בדם 139 ng/ml האם יתפתח לי שריר?
פעם ראשונה שלי שאני רוצה מישו שדוגל ב1.6תכוון ל-1.6-2 גרם על כל קילו משקל גוף,
באמת התועלת ממעבר ל-1.6 לבניית שריר היא די אפסית, אבל זה לא שתפסיד מעוד חלבון, זה אולי אפילו יעזור מעט להתאוששות, זה לרוב מקור טוב יותר להשלים ממנו קלוריות, וגם זה מאפשר לך לפצות על מקורות חלבון פחות איכותיים. אם התזונה ממש מוקפדת אז 1.6 יספיק לך, אבל אם אתה טבעוני למשל או שסתם לא צורך הרבה מקורות חלבון איכותיים אז יכול להיות שתצטרך להשלים יותר חלבון כדי להגיע לכמות הנחוצה של EAAפעם ראשונה שלי שאני רוצה מישו שדוגל ב1.6
יצא לי לחרוש את הרשת לאורכה ורוחבה,והסקתי 2 דברים.
1)מספר ״הזהב״ ואת הרווח העיקרי נפיק מ1.6
2)אין טעם לצרוך 2.0 למתאמן חובבן,מפני שאיננו יודעים במדויק את מסת השריר הרזה.
האם אתה מסכים @kotzer
בידיוקאתה מתכון בחלבון איכותי כגון:חזה עוף,בקר,דגים,א.חלבון,א.חלבון ביצה?
לא איכותי:
אפונה,ושאר תחליפים?
לרוב לא מדובר על הבדלים משמעותיים בין לפי משקל או מסה רזה, אבל אם מדובר על אחוז שומן גבוה אפשר לחשב לפי מסה רזה*ומשו סופר חשוב,אני לדוגמא שוקל 92,גובה 174
דהיינו בעל אחוז שומן גבוה,למה צריך לחשב 1.6כפול 92,הרי זה לא באמת המסה הרזה?
@kotzer
אתה מתכון בחלבון איכותי כגון:חזה עוף,בקר,דגים,א.חלבון,א.חלבון ביצה?
לא איכותי:
אפונה,ושאר תחליפים?
אני חושב שהיא מכוונת רק לקהילת הטבעונים/צמחוניים.
לא ראית באתר אחד בחו״ל שחלבון אפונה הוא בטופ סלייר?!