הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צורך כמות אדירה של מזון ועדיין לא שבע

Metatron

משתמש פעיל
697
346
נק' מוניטין:
588
697
346
היי,
שמתי לב שאני צריך לצרוך כמויות אסטרונומיות של מזון בשביל לשבוע, בסביבות ה1 - 1.5 ק''ג מזון בארוחה, גם אם כל הארוחה מכילה סיבים וחלבון נקי.
אני ממש מיואש כבר, אני כל היום מתעסק באוכל ושלא נדבר על זה שעליתי 8 ק''ג במשקל גוף בחודשיים וחצי..
שקלתי לקנות אפדרין בשביל להוריד את כמויות הרעב אבל אני מעדיף לא לפתח תלות בכדור.
האם זה משהו שקשור לגודל קיבה? אולי משהו הורמונלי? שקלתי כבר לעשות ניתוח בריאטרי כלשהו אבל אף אחד לא מוכן להקשיב לי בגלל שאני לא שמן.
חשוב לי לציין שזה משתלט לי על החיים וזה גורם לי לסבל רב.

היי,
שמתי לב שאני צריך לצרוך כמויות אסטרונומיות של מזון בשביל לשבוע, בסביבות ה1 - 1.5 ק''ג מזון בארוחה, גם אם כל הארוחה מכילה סיבים וחלבון נקי.
אני ממש מיואש כבר, אני כל היום מתעסק באוכל ושלא נדבר על זה שעליתי 8 ק''ג במשקל גוף בחודשיים וחצי..
שקלתי לקנות אפדרין בשביל להוריד את כמויות הרעב אבל אני מעדיף לא לפתח תלות בכדור.
האם זה משהו שקשור לגודל קיבה? אולי משהו הורמונלי? שקלתי כבר לעשות ניתוח בריאטרי כלשהו אבל אף אחד לא מוכן להקשיב לי בגלל שאני לא שמן.
חשוב לי לציין שזה משתלט לי על החיים וזה גורם לי לסבל רב.

יש מוצר שנקרא קסנטן גאם/ גואר גאם.
הוא ״משפר אפייה״ מה שהוא בעצם עושה זה ספיחת נוזלים במזון.
המוצר הזה זה חתיכת game changer מטורף.
לי יש כמה מתכונים אליהם אני מוסיף את הדבר הזה, זה מפוצץ אותך.
*יש לציין שזה עושה לאנשים מסויימים לא טוב בבטן.

כמה טיפים נוספים שלי בנוסף לטיפים הרגילים שאתה מכיר.
תמקם את האימון על השעה שבא אתה יודע שאתה הכי מתפתה לאכול, אצלי בין 6-8 אני יכול לאכול אוכל של גדוד שלם. לכן בשעה הזאת אני מתאמן ובכלל לא חושב על אוכל.

טיפ נוסף, זה. להשתמש בשקיות סלט מוכנות, 3 שקיות סלט עם רוטב דל קלוריות/ 0 קלוריות וכמה ירקות טריים אתה תהיה שבע, אם לא - מצאת לך קריירה.
אולי גם לסיים בקבוק שתייה לפני ארוחה,

יש מוצר שנקרא קסנטן גאם/ גואר גאם.
הוא ״משפר אפייה״ מה שהוא בעצם עושה זה ספיחת נוזלים במזון.
המוצר הזה זה חתיכת game changer מטורף.
לי יש כמה מתכונים אליהם אני מוסיף את הדבר הזה, זה מפוצץ אותך.
*יש לציין שזה עושה לאנשים מסויימים לא טוב בבטן.
איזה מתכונים אתה מכין איתו? (חוץ מהמתכונים של גרג דוסט). לי בינתיים יצא להשתמש בו בכמה נסיונות לא כל כך מוצלחים להכין גלידה.

איזה מתכונים אתה מכין איתו? (חוץ מהמתכונים של גרג דוסט). לי בינתיים יצא להשתמש בו בכמה נסיונות לא כל כך מוצלחים להכין גלידה.

פנקייקים עם אבקת חלבון, אני שם כמות כפולה מרוב האנשים.
מוסיף טיפ טיפה לחלב בקפה וזה סוג של ״מקציף״ את החלב.
כל מאפה שאני מנסה לאלתר עם אבקת חלבון וכו משתמש גם.

וכמובן גלידה, הגלידה שלו זה אחד הדברים המפוצצים. למה לא הולך לך?

אגב גם אני במצוקת מתכונים עם זה.
המוצר הזה כל כך מטורף, משתמשים בזה גם בהמון מסעדות

אתה צריך קצת איזון, זה הכל.
ברור שאתה לא אוכל נכון, ותצטרך לפתח הרגלי אכילה שונים.

- תפסיק לגמרי עם הארוחות ה"אסטרונומיות" המיותרות האלה.
במקום זה תוסיף עוד ארוחות לטובת פחות נפח כולל. לפעמים חלוקה שונה עושה את ההבדל.

- תאכל יותר לאט.
כשאתה אוכל הקיבה נמתחת כדי להכיל אוכל, ועצבים שולחים מסרים למוח שלך.
במקביל הורמון בשם גרלין שמעורר רעב פוחת, וביחד המסרים האלה מורים למוח שלך להפסיק לאכול. זה יכול לקחת עד כ-20 דקות, אז אל תמהר.

- תגדיל את ההוצאה הקלורית.
הרבה אנשים מסתכלים על מאזן קלורי רק כהכנסה ולא כהכנסה והוצאה, ובחלק מהמקרים זה יכול להיות הקש שישבור את גב הגמל.

- לפני כל ארוחה תשתה כוס גדולה של מים, או מרק.
יכול לתרום לך בתחושת השובע.

- במהלך היום תדאג לשלב כמות נאה של חלבון.
חלבון מגביר את קצב חילוף החומרים (בקטנה יחסית), תורם לתחושת שובע ומפחית את התיאבון, מה שמוביל להפחתה בצריכת הקלוריות באופן ספונטני.

- אם בכל זאת חשקה נפשך במנה עם הרבה נפח, מאכלים עם צפיפות קלורית נמוכה יעזרו לך בזה (ירקות, קטניות).

לבריאות..

מגניב, תודה!

למה לא הולך לך?
אני חושב שלא השתמשתי במספיק קרח וגם כנראה אני לא מערבל הגלידה מספיק זמן. אני יודע שזה נשמע דפוק אבל לא נעים לי להפעיל את המעבד במשך כמעט 10 דקות רצוף כי יש עוד אנשים בבית. ניסיתי את המתכון הזה שצריך כ10 דקות ערבול בשבילו:

06:07
ניסיתי גם את המתכון הזה שהלך יותר טוב אבל כנראה הייתי צריך להשתמש ביותר פירות קפואים:

מגניב, תודה!

אני חושב שלא השתמשתי במספיק קרח וגם כנראה אני לא מערבל הגלידה מספיק זמן. אני יודע שזה נשמע דפוק אבל לא נעים לי להפעיל את המעבד במשך כמעט 10 דקות רצוף כי יש עוד אנשים בבית. ניסיתי את המתכון הזה שצריך כ10 דקות ערבול בשבילו:

06:07
ניסיתי גם את המתכון הזה שהלך יותר טוב אבל כנראה הייתי צריך להשתמש ביותר פירות קפואים:

הבנתי אותך, גם לי עם המערבל בבית יש ממש רעש, מגבת שמכסה את המערבל ועליו קערה גדולה מורידים מעט את הרעש.

אני משתמש בכפול פירות קפואים ממה שהם משתמשים, הרבה קסנטן גאם, לא הרבה קרח ורק סקופ אחד של חלבון עם 5 שקיות ממתיק.

תתאר למה שלך פחות הולך חלק ואולי נבין מה קצת מתפקשש
לא מספיק עבה?
חסר טעם?
לא מספיק נפח?

מכיר את התופעה מקרוב.
כששקלתי 65 קילו על 1.78 צרכתי 2500 קלוריות ביממה ועדיין,
תמיד הבחירה הכי קלה וכמויות אסטרונומיות של ירקות.
10 ליטרים ביום, בערך.
המון חלבון וסיבים.
עכשיו שהזדהנו, בהצלחה לך.
יכול רק לומר שתעסוקה ובריאות נפשית זה מבורך(:

קודם כל ה3 ק''ג ירקות הצחיק אותי, שמע ניצחת את גרג דוסט
כמה טיפים שאני יכול לתת זה
שתה מלא מים (4-5 ליטר ביום)
תעשה מלא אירובי (ברמת היום יום אימון ששורף לפחות 400 וצפונה)
תאכל לאט, שתה מלא מים לפני שאתה אוכל
קנקן (או דלי) קפה שחור ביום

בגדול זה תלוי ברמת הרצינות שלך, אבל, במצב שאתה מתאר אם תמשיך לאכול ככה גם זה לא יעזור..זה אולי ישפר קצת אבל לא יפתור את הבעיה.
ניסית להוריד נניח 200 קלוריות ביום? במשך כמה שבועות עד שתאכל כמות נורמאלית ולא תיהיה רעב?

לא מבין איך הקלוריות קשורות לזה כל כך.. אבל אני עושה בחירות נבונות מבחינה קלורית.
אני אוכל כל יום בערך 3 ק''ג של ירקות (קישוא, כרובית, פטריות, ברוקולי, לפעמים דלורית), חביתה מחלבוני ביצה עם עם תרד ועגבניות, סרדינים, טונה במים, שרימפס, חזה עוף\פרגיות וכו'.

זה לא שאתה אוכל זבל, וזה לא נשמע כמו binge eating, אם תאכל איך שאתה אוכל עכשיו חלקי 2 זה תזונה מצויינת
אתה לא עושה בחירה נבונה בקלוריות, אתה עושה בחירה נבונה באיכות שלהם. יש הבדל גדול
לדוגמא אתה יכול לאכול 1500 קלוריות ביום מקדונלדס, או 5000 ביום אוכל כמו שאתה מתאר, אתה תרזה עם המקדונלס ותשמין עם האוכל שלך כי אתה מכניס יותר קלוריות.

• פותח/ת השרשור
קודם כל ה3 ק''ג ירקות הצחיק אותי, שמע ניצחת את גרג דוסט
כמה טיפים שאני יכול לתת זה
שתה מלא מים (4-5 ליטר ביום)
תעשה מלא אירובי (ברמת היום יום אימון ששורף לפחות 400 וצפונה)
תאכל לאט, שתה מלא מים לפני שאתה אוכל
קנקן (או דלי) קפה שחור ביום

בגדול זה תלוי ברמת הרצינות שלך, אבל, במצב שאתה מתאר אם תמשיך לאכול ככה גם זה לא יעזור..זה אולי ישפר קצת אבל לא יפתור את הבעיה.
ניסית להוריד נניח 200 קלוריות ביום? במשך כמה שבועות עד שתאכל כמות נורמאלית ולא תיהיה רעב?

זה לא שאתה אוכל זבל, וזה לא נשמע כמו binge eating, אם תאכל איך שאתה אוכל עכשיו חלקי 2 זה תזונה מצויינת
אתה לא עושה בחירה נבונה בקלוריות, אתה עושה בחירה נבונה באיכות שלהם. יש הבדל גדול
לדוגמא אתה יכול לאכול 1500 קלוריות ביום מקדונלדס, או 5000 ביום אוכל כמו שאתה מתאר, אתה תרזה עם המקדונלס ותשמין עם האוכל שלך כי אתה מכניס יותר קלוריות.

בנוגע לגרג - אני בטוח שאני יכול לעשות את הצ'אלנג' של ה10,000 קלוריות שלו יחסית בקלות 🙄
איך אני עושה בחירה לא נבונה בקלוריות? מה היית אוכל במקומי?

@elchonon
שמע סיפור ספק מצחיק ספק הזוי
סיפר לי רב אחד שפעם בא אליו אבא שאמר לו שהילד אוכל בלי שובע
פתחו את המזוזה,ובפרשה היה כתוב ׳ואכלת ואכלת׳ במקום ׳ואכלת ושבעת׳

ת הצ'אלנג' של ה10,000 קלוריות
אני מריח התערבות באוויר..
כול רק לומר שתעסוקה ובריאות נפשית זה מבורך
כן אה?

שמע סיפור ספק מצחיק ספק הזוי
סיפר לי רב אחד שפעם בא אליו אבא שאמר לו שהילד אוכל בלי שובע
פתחו את המזוזה,ובפרשה היה כתוב ׳ואכלת ואכלת׳ במקום ׳ואכלת ושבעת׳
זה ידוע שרוב הבעיות בעולם נוצרות בגלל הדת.
ממלחמות ועד רעב לא פוסק.
אשכרה יש צאלנג של רק 10,000 קלוריות.
בא לי למות.

בנוגע לגרג - אני בטוח שאני יכול לעשות את הצ'אלנג' של ה10,000 קלוריות שלו יחסית בקלות 🙄
איך אני עושה בחירה לא נבונה בקלוריות? מה היית אוכל במקומי?

אתה אוכל מהם יותר מידי.. אם היית סטרונגמן ששוקל 200 ק''ג ומתכונן לתחרות אז זה היה הגיוני

הייתי מנסה להגיע לשורש הבעיה למה מלכתחילה נוצרה הפרעת אכילה
ואז מנסה לרדת כל יום קצת עד שתגיע לכמות סבירה של קלוריות סביב הנייטרלי שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית