הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם אפשר להגיע לרמה הזאת

• פותח/ת השרשור nivoni
  • פורסם בתאריך

nivoni

משתמש פעיל
346
27
נק' מוניטין:
46
346
27
היי חברים, האם אפשר להגיע לרמה הזאת בסרטון משלושה אימונים בשבוע (כל אימון 45 דקות)

(לדוגמא 2:02 בסרטון)

אני בכושר טוב, מתאמן בחדר כושר(כשאין קורונה) ועושה אימוני סטריט וורקאוט (מתח, מקבילים, שכיבות סמיכה ועוד...)
אבל אפילו לא קרוב לרמה כזאת..

וכשאני מתכוון להגיע לרמה הזאת, לא מבחינת אחוז שומן או גוף יפה, אלא מבחינת ביצוע התרגילים
(בואו נתמקד ב-2:02 בסרטון כי הוא עשה שם מיליון דברים)

*3 אימונים בשבוע
*45 דקות לאימון
*אפשר או אי אפשר להגיע לרמה הזאת?

תודה!

אם אתה רוצה ספציפית את הפלאנצ', תתאמן ספציפית לפלאנצ', אני הצלחתי פעם(בערך) מזה שהתאמנתי על זה ספציפית כל יום איזה 20 דקות.
יש לך מלא סרטונים ביוטיוב שאתה יכול לעשות כדי להתקדם בהדרגה

הבחור בהחלט מרשים, יש לו הרבה כוח והוא מבצע תרגילים לא פשוטים, כולם מאוד דומים אחד לשני, נראה שהוא עבד ספציפית למטרה הזאת הרבה זמן.

בגלל שלא מדובר כאן רק בכוח, מדובר באחוז שומן מאוד נמוך (כי בסופו של דבר, התרגילים האלו עם משקל גוף, קריטי שתהיה רזה), מיומנות וטכניקה.
אני מאמין שאפשר להגיע לזה טבעי.

זה יכול לקחת הרבה זמן, ואולי תצטרך מאמן טוב לזה או גישה לערוצים או אנשים שיוכלו לכוון אותך למטרות שלך.

גם עם חומרים, יש דברים שחומרים לא יעזרו לך להשיג, הכוח זה החלק השולי בסיפור.
מדובר במשקל גוף נמוך, ומיומנות, וזה הרבה יותר חשוב מהכוח שיש לבחור.

אני מצליח לעשות את פרונט ובאק לוואר, גם במשקל גוף שהיה 85 ק"ג, תוריד ממני את השומן העודף, ואת השרירים ברגליים שלי שתופסים משקל ולא תורמים לתרגיל, ואשקול 70 ק"ג, מאמין שאת הפלאנץ' אצליח בקלות, גם במשקל גוף שלי אני לא רחוק מלהצליח פלאנץ'.

אבל כמות הזמן שהוא מחזיק את עצמו, והווריציות של התרגיל זה מיומנות וכוח ספציפי שהוא השקיע הרבה זמן להשיג, וזה לא מופקע שהוא טבעי.

זה ממש ברור, אם בן אדם שואל שאלה ואתה עונה לו במשפט שהוא נשמע כמו מיקס של קריקגור וניטשה אז זה ברור כשמש שאתה לא באמת עונה לא על השאלה
קיבלתי.
בכל מקרה, אני רק נתתי לו כלי הרבה יותר חשוב משאחרים יוכלו לתת, במידה ויישם.
לשאול השאלה, אני לא יודע כי לא ניסיתי.
נסה בשביל שנינו(;

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית