ניקוי

• פותח/ת השרשור
עם דיאנבול וסוסטנון יחד לא מעלה אותך בנוזלים אז או שאתה עיוור או שאתה על דיאטת חלבונים או שאני לא יודע

ואני אוכל רגיל לא מרגיש משהו מיוחד עם דיאנבול מחמש מקורות שונים ללא עליה גם בנוזלים
כמה פחממה אתה מכניס ביום?

300 גרם פחמימה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שמע..אם החומר עובד...יש עליה בכוח..מסה ואתה לא נוזלי אז לא צריכה להיות לך בעיה(בטח כשאתה רוצה "סייקל מסה עדין")

אתה לא עובד נכון..
יש תוכניות אימונים ותזונה למסה ולחיטוב.
ואת החומרים צריך להתאים למטרות ולתכניות ולא לבחור סתם באופן אקראי.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שמע..אם החומר עובד...יש עליה בכוח..מסה ואתה לא נוזלי אז לא צריכה להיות לך בעיה(בטח כשאתה רוצה "סייקל מסה עדין")

אתה לא עובד נכון..

אבל אין שום עלייה במסה או בכוח, אני לא מרגיש כלום, ויש לי חומר מחמש מקורות שונים, למה? הגוף שלי לא מגיב לחומרים נראה לי, יכול להיות?

אתה לא עובד נכון..

אבל אין שום עלייה במסה או בכוח, אני לא מרגיש כלום, ויש לי חומר מחמש מקורות שונים, למה? הגוף שלי לא מגיב לחומרים נראה לי, יכול להיות?

עוד פעם התחלת עם הבדיחות קרש שלך?!
  1. מה שמות הברנדים שלקחת?
  2. כמה טסט לקחת בשבוע?
  3. כמה כדורים של דיבול לקחת ביום?
  4. למשך כמה זמן?
  5. איך הספקת להחליף 5 ברנדים שונים בסייקל אחד?
תענה על כל אלה ונתקדם

• פותח/ת השרשור
עוד פעם התחלת עם הבדיחות קרש שלך?!
  1. מה שמות הברנדים שלקחת?
  2. כמה טסט לקחת בשבוע?
  3. כמה כדורים של דיבול לקחת ביום?
  4. למשך כמה זמן?
  5. איך הספקת להחליף 5 ברנדים שונים בסייקל אחד?
תענה על כל אלה ונתקדם

1.כל מיני חברות כולל של חברת bioteq
2. לוקח 500 מ"ג סוסטנון בשבוע מחולק
3. 40 מ"ג דיאנבול
4. אני כבר חודש בסייקל
5. לקחתי כל מיני ברנדים שיהיה בהישג יד אם לא ארגיש את החומר כמו מה שקורה עכשיו ואז אבדוק עם מקור וברנד אחר שיש לי, ולא מרגיש כלום מאף אחד.

1.כל מיני חברות כולל של חברת bioteq
2. לוקח 500 מ"ג סוסטנון בשבוע מחולק
3. 40 מ"ג דיאנבול
4. אני כבר חודש בסייקל
5. לקחתי כל מיני ברנדים שיהיה בהישג יד אם לא ארגיש את החומר כמו מה שקורה עכשיו ואז אבדוק עם מקור וברנד אחר שיש לי, ולא מרגיש כלום מאף אחד.
  1. כל מיני חברות זה לא תשובה..איזה חברות?
  2. אם החלפת 5 ברנדים בחודש בחשבון פשוט זה יוצא שהחלפת חומר כל 4 ימים בערך..איך זה מסתדר לך הגיונית ??? אחרי 4 ימים החלטת שהחומר לא טוב ??
  3. אני משתדל להתייחס אליך ברצינות ולא כמו אל ליצן..למרות שזה קשה אז אם אתה באמת במצוקה ובאמת רוצה עזרה אז בוא שים הכל על השולחן כדי שיהיה אפשר לנסות להבין.... כרגע זה מאוד קשה.

• פותח/ת השרשור
  2. אם החלפת 5 ברנדים בחודש בחשבון פשוט זה יוצא שהחלפת חומר כל 4 ימים בערך..איך זה מסתדר לך הגיונית ??? אחרי 4 ימים החלטת שהחומר לא טוב ??
  3. אני משתדל להתייחס אליך ברצינות ולא כמו אל ליצן..למרות שזה קשה אז אם אתה באמת במצוקה ובאמת רוצה עזרה אז בוא שים הכל על השולחן כדי שיהיה אפשר לנסות להבין.... כרגע זה מאוד קשה.

איך חברת bioteq? אני עליה כרגע,
ולגביי להחליף, כל 10 ימים החלפתי בראנד כי הרי דיאנבול אתה אמור להרגיש כבר אחרי חמישה ימים לא? ועדיין לא מרגכלום, לא עלייה בכוח ולא כלום

ולגביי להחליף, כל 10 ימים החלפתי בראנד כי הרי דיאנבול אתה אמור להרגיש כבר אחרי חמישה ימים לא? ועדיין אני לא מרגיש כלום, לא עלייה בכוח ולא כלום, למה? כאילו הגוף לא מגיב

ולגביי להחליף, כל 10 ימים החלפתי בראנד כי הרי דיאנבול אתה אמור להרגיש כבר אחרי חמישה ימים לא? ועדיין לא מרגכלום, לא עלייה בכוח ולא כלום

ולגביי להחליף, כל 10 ימים החלפתי בראנד כי הרי דיאנבול אתה אמור להרגיש כבר אחרי חמישה ימים לא? ועדיין אני לא מרגיש כלום, לא עלייה בכוח ולא כלום, למה? כאילו הגוף לא מגיב
עזוב אותך מחומרים..
לא מוצא אפילו טיפת חשיבה מאחורי שום דבר מההחלטות והפעולות שלך
הגוף שלך אומר לך שהוא מעדיף בלי...ואני מבין אותו!
תאמין לי במקרה שלך...עדיף איזה טסט בוסטר

• פותח/ת השרשור
עזוב אותך מחומרים..
לא מוצא אפילו טיפת חשיבה מאחורי שום דבר מההחלטות והפעולות שלך
הגוף שלך אומר לך שהוא מעדיף בלי...ואני מבין אותו!
תאמין לי במקרה שלך...עדיף איזה טסט בוסטר

כן אבל למה הגוף שלי לא מגיב לחומרים? מוזר לא?

• פותח/ת השרשור
ממש לא מוזר...
במקרה שלך עדיף בלי חומרים!

לא בציניות..ברצינות.

תראה אני אחרי 8 סייקלים בחיים שעבדו, אני בשנתיים הייתי בהפסקה, אז למה הגוף שלי פתאום לא מגיב לשום חומר??
באמת עזוב תשובות אחרות, רק את זה
אני רוצה לדעת ומסקרן אותי, למה הגוף שלי לא מגיב לשום חומר??

תראה אני אחרי 8 סייקלים בחיים שעבדו, אני בשנתיים הייתי בהפסקה, אז למה הגוף שלי פתאום לא מגיב לשום חומר??
באמת עזוב תשובות אחרות, רק את זה
אני רוצה לדעת ומסקרן אותי, למה הגוף שלי לא מגיב לשום חומר??
אחרי 8 סייקלים הגוף צריך הפסקה של 7 שנים..
זה דבר ידוע.
תנצל את השנים האלה כדי ללמוד ולשקול אם בכלל כדאי להמשיך עם העניין

• פותח/ת השרשור
זה דבר ידוע.

אפשר לענות ברצינות? חומר זה חומר, איך הגוף לא מגיב לסוסטנון ולא לדיאנבול?
זה דבר ידוע.

אתה מרגיש שאתה חכם יותר מכולם אני מבין, אבל אני בחור משכיל וחכם ולא איזה טיפש, אני מבקש תשובה רצינית,

• פותח/ת השרשור
זה היה ברצינות.
7 שנים לא תוכל עכשיו להשתמש בחומרים

אתה מרגיש שאתה חכם יותר מכולם כמו שראיתי בתשובות שלך אתה מינימום אלי האנה, אני מבין, אבל אני בחור משכיל וחכם ולא איזה טיפש, אני מבקש תשובה רצינית,
ואם אפשר תשובות מעוד משתמשים אני אשמח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית