נק' מוניטין:
-24
- 156
- 8
מישהו יודע איך עושים ניקוי של כל הגוף אחרי סייקל?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עם דיאנבול וסוסטנון יחד לא מעלה אותך בנוזלים אז או שאתה עיוור או שאתה על דיאטת חלבונים או שאני לא יודע
כמה פחממה אתה מכניס ביום?
ואיך בדיוק מסתדר לך בהיגיון תפריט חיטוב עם חומרים מסה?
שמע..אם החומר עובד...יש עליה בכוח..מסה ואתה לא נוזלי אז לא צריכה להיות לך בעיה(בטח כשאתה רוצה "סייקל מסה עדין")
אתה לא עובד נכון..
יש תוכניות אימונים ותזונה למסה ולחיטוב.
ואת החומרים צריך להתאים למטרות ולתכניות ולא לבחור סתם באופן אקראי.
שמע..אם החומר עובד...יש עליה בכוח..מסה ואתה לא נוזלי אז לא צריכה להיות לך בעיה(בטח כשאתה רוצה "סייקל מסה עדין")
אתה לא עובד נכון..
יש תוכניות אימונים ותזונה למסה ולחיטוב.
ואת החומרים צריך להתאים למטרות ולתכניות ולא לבחור סתם באופן אקראי.
עוד פעם התחלת עם הבדיחות קרש שלך?!אבל אין שום עלייה במסה או בכוח, אני לא מרגיש כלום, ויש לי חומר מחמש מקורות שונים, למה? הגוף שלי לא מגיב לחומרים נראה לי, יכול להיות?
עוד פעם התחלת עם הבדיחות קרש שלך?!
תענה על כל אלה ונתקדם
- מה שמות הברנדים שלקחת?
- כמה טסט לקחת בשבוע?
- כמה כדורים של דיבול לקחת ביום?
- למשך כמה זמן?
- איך הספקת להחליף 5 ברנדים שונים בסייקל אחד?
1.כל מיני חברות כולל של חברת bioteq
2. לוקח 500 מ"ג סוסטנון בשבוע מחולק
3. 40 מ"ג דיאנבול
4. אני כבר חודש בסייקל
5. לקחתי כל מיני ברנדים שיהיה בהישג יד אם לא ארגיש את החומר כמו מה שקורה עכשיו ואז אבדוק עם מקור וברנד אחר שיש לי, ולא מרגיש כלום מאף אחד.
- כל מיני חברות זה לא תשובה..איזה חברות?
- אם החלפת 5 ברנדים בחודש בחשבון פשוט זה יוצא שהחלפת חומר כל 4 ימים בערך..איך זה מסתדר לך הגיונית ??? אחרי 4 ימים החלטת שהחומר לא טוב ??
- אני משתדל להתייחס אליך ברצינות ולא כמו אל ליצן..למרות שזה קשה אז אם אתה באמת במצוקה ובאמת רוצה עזרה אז בוא שים הכל על השולחן כדי שיהיה אפשר לנסות להבין.... כרגע זה מאוד קשה.
- כל מיני חברות זה לא תשובה..איזה חברות?
- אם החלפת 5 ברנדים בחודש בחשבון פשוט זה יוצא שהחלפת חומר כל 4 ימים בערך..איך זה מסתדר לך הגיונית ??? אחרי 4 ימים החלטת שהחומר לא טוב ??
- אני משתדל להתייחס אליך ברצינות ולא כמו אל ליצן..למרות שזה קשה אז אם אתה באמת במצוקה ובאמת רוצה עזרה אז בוא שים הכל על השולחן כדי שיהיה אפשר לנסות להבין.... כרגע זה מאוד קשה.
עזוב אותך מחומרים..איך חברת bioteq? אני עליה כרגע,
ולגביי להחליף, כל 10 ימים החלפתי בראנד כי הרי דיאנבול אתה אמור להרגיש כבר אחרי חמישה ימים לא? ועדיין לא מרגכלום, לא עלייה בכוח ולא כלום
איך חברת bioteq? אני עליה כרגע,
ולגביי להחליף, כל 10 ימים החלפתי בראנד כי הרי דיאנבול אתה אמור להרגיש כבר אחרי חמישה ימים לא? ועדיין אני לא מרגיש כלום, לא עלייה בכוח ולא כלום, למה? כאילו הגוף לא מגיב
עזוב אותך מחומרים..
לא מוצא אפילו טיפת חשיבה מאחורי שום דבר מההחלטות והפעולות שלך
הגוף שלך אומר לך שהוא מעדיף בלי...ואני מבין אותו!
תאמין לי במקרה שלך...עדיף איזה טסט בוסטר
ממש לא מוזר...כן אבל למה הגוף שלי לא מגיב לחומרים? מוזר לא?
ממש לא מוזר...
במקרה שלך עדיף בלי חומרים!
לא בציניות..ברצינות.
אחרי 8 סייקלים הגוף צריך הפסקה של 7 שנים..תראה אני אחרי 8 סייקלים בחיים שעבדו, אני בשנתיים הייתי בהפסקה, אז למה הגוף שלי פתאום לא מגיב לשום חומר??
באמת עזוב תשובות אחרות, רק את זה
אני רוצה לדעת ומסקרן אותי, למה הגוף שלי לא מגיב לשום חומר??
אחרי 8 סייקלים הגוף צריך הפסקה של 7 שנים..
זה דבר ידוע.
תנצל את השנים האלה כדי ללמוד ולשקול אם בכלל כדאי להמשיך עם העניין
אחרי 8 סייקלים הגוף צריך הפסקה של 7 שנים..
זה דבר ידוע.
תנצל את השנים האלה כדי ללמוד ולשקול אם בכלל כדאי להמשיך עם העניין
זה היה ברצינות.אפשר לענות ברצינות? חומר זה חומר, איך הגוף לא מגיב לסוסטנון ולא לדיאנבול?
זה היה ברצינות.
7 שנים לא תוכל עכשיו להשתמש בחומרים