הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ניקוי

אפשר ברצינות? אני לא מתכוון ל pct אני מתכוון לניקוי, מי שלא רציני או שהמנהל פה ישהה אותו או שלא יגיב בכלל

מה הכוונה אתה לא מתכוון ל pct? קודם כל המושג ״ניקוי״ שגוי מהיסוד. אתה לא מבצע ניקוי, pct מטרתו לעודד את הגוף להתחיל לייצר טסט׳ באופן עצמאי כמה שיותר מהר.

כל פעם שמישהו פה הזכיר את המילה ״ניקוי״ הוא התכוון ל pct אבל אתה מעוניין במשהו אחר אז תסביר את עצמך טוב יותר...

אינני יודע למה המשורר התכוון בניקוי ואם זה טרול

אבל אם הייתי צריך לנחש אולי החזרת ערכי האנזימים של הכבד לנורמה, במקרים חריגים להיעזר בסמי400 נאק גדילן מצוי וכדומה

בדיקה של הכליות בעיקר ערכים בדם

החזרה של רמות המוגלובין לרמות תקינות

החזרה של רמות כולסטרול לרמות תקינות

והחלק אולי הכי חשוב בניקוי, לתת לרצפטורים האנרוגניים את הזמן שלהם לשחזר רגישות כדי שסייקל הבא גם במינון נמוך אתה תחזור להפציץ

שוב אני רק משער, אני בדיוק כמוכם לא יודע מה הוא רצה והמילה ניקוי מצחיקה אותי אבל אם הייתי צריך לתת לזה משמעות זה היה זה

• פותח/ת השרשור
ניקוי של מה בידיוק? הנזק כבר נעשה

ניקוי של הגוף מרעלים אחרי כל התרופות וההורמונים
אינני יודע למה המשורר התכוון בניקוי ואם זה טרול

אבל אם הייתי צריך לנחש אולי החזרת ערכי האנזימים של הכבד לנורמה, במקרים חריגים להיעזר בסמי400 נאק גדילן מצוי וכדומה

בדיקה של הכליות בעיקר ערכים בדם

החזרה של רמות המוגלובין לרמות תקינות

החזרה של רמות כולסטרול לרמות תקינות

והחלק אולי הכי חשוב בניקוי, לתת לרצפטורים האנרוגניים את הזמן שלהם לשחזר רגישות כדי שסייקל הבא גם במינון נמוך אתה תחזור להפציץ

שוב אני רק משער, אני בדיוק כמוכם לא יודע מה הוא רצה והמילה ניקוי מצחיקה אותי אבל אם הייתי צריך לתת לזה משמעות זה היה זה

אני רואה טרול לא מבין שאלה, ניקוי של הגוף מרעלים אחרי כל התרופות וההורמונים

אני רואה טרול לא מבין שאלה, ניקוי של הגוף מרעלים אחרי כל התרופות וההורמונים
חביבי
הילד מנסה לעזור לך סהכ

בכל אופן,הזמן 'ינקה' אותך הכי טוב מכל זה (שוב,זה לא תחליף לPCT ובדיקות)

תצליח

לא יודע, שאלתי אם יש
אז זה למה קיבלת תשובות שטותיות, כי השאלה הייתה פשוט לא נכונה.
אין "רעלים" אחרי סייקל, יש הורמונים, זה מה שהכנסת לגוף. ברגע שתפסיק לקחת אותם הם יעלמו לבד, אבל חלק מההשפעות על הגוף ישארו ולא יעלמו, או שיעלמו רק אחרי טיפול מתאים בצורת PCT, או שיעלמו לחלוטין לבד

חח מתתת פה
חביבי
הילד מנסה לעזור לך סהכ

בכל אופן,הזמן 'ינקה' אותך הכי טוב מכל זה (שוב,זה לא תחליף לPCT ובדיקות)

תצליח
הזמן יכול לנקות,השאלה בכמה זמן? יש לי חבר שהטסט טוטאל שלו היה על 4 במשך שנה וחצי אח,בסוף הכל חולף השאלה איך מרגישים באמצע.

חח מתתת פה

הזמן יכול לנקות,השאלה בכמה זמן? יש לי חבר שהטסט טוטאל שלו היה על 4 במשך שנה וחצי אח,בסוף הכל חולף השאלה איך מרגישים באמצע.
ככה זה בחיים..
יש כאלה ששואלים בשם חבר..וכאלה שעונים בשם חבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית