נק' מוניטין:
-24
- 156
- 8
מישהו יודע איך עושים ניקוי של כל הגוף אחרי סייקל?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עם נקה 7מישהו יודע איך עושים ניקוי של כל הגוף אחרי סייקל?
עם נקה 7
אפשר ברצינות? אני לא מתכוון ל pct אני מתכוון לניקוי, מי שלא רציני או שהמנהל פה ישהה אותו או שלא יגיב בכלל
זה כבר ניקוי יסודי..אני אישית משתמש בשמפו ומרכך של פנטן...
ניקוי של מה בידיוק? הנזק כבר נעשה
אינני יודע למה המשורר התכוון בניקוי ואם זה טרול
אבל אם הייתי צריך לנחש אולי החזרת ערכי האנזימים של הכבד לנורמה, במקרים חריגים להיעזר בסמי400 נאק גדילן מצוי וכדומה
בדיקה של הכליות בעיקר ערכים בדם
החזרה של רמות המוגלובין לרמות תקינות
החזרה של רמות כולסטרול לרמות תקינות
והחלק אולי הכי חשוב בניקוי, לתת לרצפטורים האנרוגניים את הזמן שלהם לשחזר רגישות כדי שסייקל הבא גם במינון נמוך אתה תחזור להפציץ
שוב אני רק משער, אני בדיוק כמוכם לא יודע מה הוא רצה והמילה ניקוי מצחיקה אותי אבל אם הייתי צריך לתת לזה משמעות זה היה זה
חביביאני רואה טרול לא מבין שאלה, ניקוי של הגוף מרעלים אחרי כל התרופות וההורמונים
1+בכל אופן,הזמן 'ינקה' אותך הכי טוב מכל זה (שוב,זה לא תחליף לPCT ובדיקות)
מה זה רעלים? למה הגוף לא יכול לנקות את עצמו?ניקוי של הגוף מרעלים אחרי כל התרופות וההורמונים
אז זה למה קיבלת תשובות שטותיות, כי השאלה הייתה פשוט לא נכונה.לא יודע, שאלתי אם יש
חח מתתת פהעם נקה 7
הזמן יכול לנקות,השאלה בכמה זמן? יש לי חבר שהטסט טוטאל שלו היה על 4 במשך שנה וחצי אח,בסוף הכל חולף השאלה איך מרגישים באמצע.חביבי
הילד מנסה לעזור לך סהכ
בכל אופן,הזמן 'ינקה' אותך הכי טוב מכל זה (שוב,זה לא תחליף לPCT ובדיקות)
תצליח
ככה זה בחיים..חח מתתת פה
הזמן יכול לנקות,השאלה בכמה זמן? יש לי חבר שהטסט טוטאל שלו היה על 4 במשך שנה וחצי אח,בסוף הכל חולף השאלה איך מרגישים באמצע.
אינדיבידואליהשאלה בכמה זמן?
ככה זה בחיים..
יש כאלה ששואלים בשם חבר..וכאלה שעונים בשם חבר
אני ואחי @Serg התאוםמה גם שאחד כמוך נקי מסייקלים וטבעי אז בכלל