נק' מוניטין:
-24
- 156
- 8
מישהו יודע איך עושים ניקוי של כל הגוף אחרי סייקל?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מתי התחלת סייקל?זה לא DETOX אחי תעשה PCT ותן לזמן לעשות את שלו ותיקח תוספים רלונטים כדי למקסמם את בריאות הכבד כליות לב וכו
צודקכן הפורום פה נהיה כמו גן חובה
צודק
אין פה חברים מספיק רציניים כדי להתיחס לפוסט כ"כ מעמיק רציני ומרחיב ידע כמו השאלה שהעלית פה..
זה רק סופר אקפרטס יכולים בכלל להבין ואין פה כאלה
צודק
אין פה חברים מספיק רציניים כדי להתיחס לפוסט כ"כ מעמיק רציני ומרחיב ידע כמו השאלה שהעלית פה..
זה רק סופר אקפרטס יכולים בכלל להבין ואין פה כאלה
מחמיא לך על השאלה..אני לא מבין מה אתה מתנשא פה, אני בטוח שבמציאות אם היינו נפגשים היית יורד לקרקע...
עם כל ה"מידע והידע" שיש לך היית מינימום מר ישראל
אני לא מבין מה אתה מתנשא פה, אני בטוח שבמציאות אם היינו נפגשים היית יורד לקרקע...
חביב יורד לקרקע כל הזמן וניצח...
תזונה מתאימה... מעבר לזה, אין הרבה דרכים ״לנקות״ את הגוף.מישהו יודע איך עושים ניקוי של כל הגוף אחרי סייקל?
תזונה מתאימה... מעבר לזה, אין הרבה דרכים ״לנקות״ את הגוף.
מה רע לא לעלות נוזלים?יכול להיות שאני לוקח דיאנבול מחמש מקורות שונים ולא עולה בנוזלים כבר חודש?
לבד?אני לוקח 40 מ"ג דיאנבול
עם דיאנבול וסוסטנון יחד לא מעלה אותך בנוזלים אז או שאתה עיוור או שאתה על דיאטת חלבונים או שאני לא יודעעם סוסטנון ועם תפריט, ואימונים מסודרים, דיאנבול של כל מיני חברות, מ 5 מקורות לקחתי
כמה פחממה אתה מכניס ביום?עם סוסטנון ועם תפריט, ואימונים מסודרים, דיאנבול של כל מיני חברות, מ 5 מקורות לקחתי