הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ניקוי

זה לא DETOX אחי תעשה PCT ותן לזמן לעשות את שלו ותיקח תוספים רלונטים כדי למקסמם את בריאות הכבד כליות לב וכו

טוב נזרקו פה מספיק בדיחות, אתם לא מצחיקים כמו שאתם חושבים שאתם, ומכאן והלאה רק תגובות רציניות

כן הפורום פה נהיה כמו גן חובה
צודק
אין פה חברים מספיק רציניים כדי להתיחס לפוסט כ"כ מעמיק רציני ומרחיב ידע כמו השאלה שהעלית פה..

זה רק סופר אקפרטס יכולים בכלל להבין ואין פה כאלה

• פותח/ת השרשור
צודק
אין פה חברים מספיק רציניים כדי להתיחס לפוסט כ"כ מעמיק רציני ומרחיב ידע כמו השאלה שהעלית פה..

אני לא מבין מה אתה מתנשא פה, אני בטוח שבמציאות אם היינו נפגשים היית יורד לקרקע...
צודק

עם כל ה"מידע והידע" שיש לך היית מינימום מר ישראל

יכול להיות שאני לוקח דיאנבול מחמש מקורות שונים ולא עולה בנוזלים כבר חודש?
מה רע לא לעלות נוזלים?
כמה מים אתה שותה ביום?
מה המינון דיאנבול?
ממה התפריט שלך מורכב?
איזה סייקל אתה מריץ חוץ מהדיבול?
מה סוג האימונים שאתה עושה?

תלוי בהמון משתנים, בגדול כשאני לוקח חומרים ועולה בנוזלים משמעותית רואים את זה בתווי פנים, אני נראה נפוח יותר ושמים לב לזה מהר מאוד.

עם סוסטנון ועם תפריט, ואימונים מסודרים, דיאנבול של כל מיני חברות, מ 5 מקורות לקחתי
עם דיאנבול וסוסטנון יחד לא מעלה אותך בנוזלים אז או שאתה עיוור או שאתה על דיאטת חלבונים או שאני לא יודע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית