הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

20 גרם חלבון לסקופ זה מעט מדי?

• פותח/ת השרשור OGC
  • פורסם בתאריך

OGC

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
0
51
0
שלום,
אני רוצה לעשות הזמנה, וראיתי את האבקה הזאת.
כתוב שיש שם 20 גרם חלבון לסקופ, זה לא מעט מדי?

ובכללי מאיפה עדיף להזמין - Myprotein או iHerb?
אני רוצה לעשות הזמנה של 2 אבקות חלבון (2.5 קילו כל אחת), חטיפי חלבון וממתיקים מלאכותיים
מאיפה כדאי להזמין ואם עדיף לפצל את ההזמנה או לעשות את הכל בהזמנה אחת?

upload_2020-11-4_6-55-56.png

קבצים מצורפים

• upload_2020-11-4_6-51-30.png
    upload_2020-11-4_6-51-30.png
    KB 64.6 · צפיות: 45
אני מזמין מiherb אבל לא מכיר יותר מידי הבדלים בין השניים.
מייפרוטאין יותר זולים לדעתי, אני קונה חלבון רק של op או mp (חושב לעבור לזולים של מייפרוטאין)
לגבי ה20 זה בסדר גמור. זה נע בין 20-25 הסנדרט ו5 גרם לא עושה הבדל

כשאתה משווה בין אבקות סתכל כמה גרם חלבון יש פר 100 ג'. במקרה הזה מדובר ב79% שזה מצוין. הסקופים שלהם קטנים יותר ולכן יש להם פחות גרם חלבן פר סקופ ביחס לחברות אחרות. כנראה זה קטע שיווקי שלהם כי לכאורה מציגים שאתה מקבל 100 מנות לשק של 2.5 קילו שזה נשמע הרבה מאוד אבל פשוט הסקופ קטן.
לגבי פיצול הזמנות, תזמין במרווחים של לפחות 3 ימים, אחרת רשות המסים מסתכלת על זה כהזמנה אחת. (במידה וחשוב לך להימנע ממע"מ).
כרגע יש להם 30% הנחה שזה טוב מאוד אבל חודש נובמבר זה חודש של מבצעים גדולים (סייבר מונדיי, בלאק פריידי) אז אולי כדאי לעשות הזמנה עכשיו למקרה שהמבצעים השנה יהיו חלשים כמו שנה שעברה ולחכות עם ההזמנות הבאות להמשך החודש למקרה שכן יתנו הצעות טובות השנה.

אני משתמש באבקת חלבון שקניתי בארץ ב289 ובiherb מוכרים אותה ב55 דולר (185 שקל), אם תגיע ל60 דולר יהיה לך משלוח חינם דרך boxit.
האבקה ממש טעימה לדעתי (גלידת וניל), ונקראת xtend pro, יש בה 70 מנות.
כל מנה 25 גרם חלבון, 110 קלוריות ויש בה גם 7 גרם bcaa שאמור לעזור בהתאוששות למרות שקראתי שזה חרטא

סקופ שלהם הוא 35 גרם ולא 25 כמו שהם מציגים. כנראה עושים את זה בשביל להגיד שיש יותר מנות הגשה בשק

סקופ שלהם הוא 35 גרם ולא 25 כמו שהם מציגים. כנראה עושים את זה בשביל להגיד שיש יותר מנות הגשה בשק
הוא צודק, סקופ (דחוס יחסית) שלהם הוא 35-40 גרם,
תלוי בטעם , במרקם ....
אצלי שקלתי סקופ בראוניז שוקל 40
זאת אומרת 31.5 גרם חלבון בסקופ

תלוי בטעם , במרקם ....

בדרכ האבקה של טעמי השוקולד היא דחוסה יותר ושל טעמי הפירות למיניהן פחות.
בכל מקרה מומלץ לשקול

תלוי בטעם , במרקם ....

בדרכ האבקה של טעמי השוקולד היא דחוסה יותר ושל טעמי הפירות למיניהן פחות.
בכל מקרה מומלץ לשקול

מעניין, שקלתי אצלי סקופ של chocolate smooth ויצא לי 31 גרם. כנראה אני לא דוחס אותו עד הסוף.

אני משתמש באבקת חלבון שקניתי בארץ ב289 ובiherb מוכרים אותה ב55 דולר (185 שקל), אם תגיע ל60 דולר יהיה לך משלוח חינם דרך boxit.
כל מנה 25 גרם חלבון, 110 קלוריות ויש בה גם 7 גרם bcaa שאמור לעזור בהתאוששות למרות שקראתי שזה חרטא
כשר?

יכול להיות שהסקופ גדול, יותר, אבל הם מבטיחים ומקיימים את תכולת החלבון היחסית:
Myprotein Impact Whey Review | Impact Whey Protein Powder
ברור זה הכי חשוב. וגם אם נגיד ושק של 2.5 קילו זה 70-80 מנות ולא 100 הם עדיין בין הכי זולים בשוק. מי שמאוד חשוב לו הדיוק שישקול את האבקה לפני שימוש.

מבחינת טעמים ה xtend מעולה !! וגם לא יקרה, רשמו מחיר למעלה...למרות שאסור.

לגבי פיצול הזמנות, תזמין במרווחים של לפחות 3 ימים, אחרת רשות המסים מסתכלת על זה כהזמנה אחת. (במידה וחשוב לך להימנע ממע"מ).
לא מחייב, הגיעה לי אתמול חבילה 1 מתוך 2 שהזמנתי באותו הזמן.

לא מחייב, הגיעה לי אתמול חבילה 1 מתוך 2 שהזמנתי באותו הזמן.
שום דבר לא מחייב, אתה גם יכול לנסוע 200 קמ"ש ולא להיתפס.
בכל אופן, זה החוק היבש. אם הצלחת להתחמק מתשלום מה טוב 🤩

ודרך אגב, תעדכן אם גם השנייה עוברת חלק. אולי הם יקלטו את זה בחבילה השנייה. מקווה בשבילך שלא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית