הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית Texas Method

super beten

משתמש פעיל
709
0
נק' מוניטין:
5,762
709
0
תכנית זו היא למתאמנים ברמה בינונית שיכולים לעלות משקל אחת לשבוע-שבועיים.
התכנית מורכבת מ3 אימונים בשבוע כאשר יש יום מנוחה אחד לפחות בין כל אימון.
היום הראשון יהיה עם ווליום גבוה ועצימות גבוהה היום השני יהיה עם ווליום נמוך ועצימות נמוכה והיום האחרון יהיה עם ווליום נמוך ועצימות בינונית.

יום 1
סקוואט 5*5 across
בנצ פרס 5*5 across
פאוור קלין 5*3 across

יום 2
סקוואט 2*5 עם 80% מיום 1 או פרונט סקוואט 3*3
בנצ פרס 2*5 עם 80% מיום 1 או פרס בעמידה 3*3
מתח 3*כשל

יום 3
סקוואט 1*1-5
בנצ פרס 1*1-5
דדליפט 1*1-5

אפשר להחליף את היום האחרון באימוני מהירות - dynamic effort כמו בתכנית wsbשבהם מבצעים 10-12 סטים ו2-3 חזרות בכל סט עם משקל בין 50-70% מrm1 כאשר השלב הקונצנטרי נעשה במהירות הגבוהה ביותר האפשרית. בין הסטים נחים דקה או פחות.
עולים במשקלים כל שבוע זאת אומרת בין אימונים 1-4 2-5 3-6.
אפשר לבצע רוטציה בין הבנצ פרס ופרס בעמידה כל שבוע כך:

יום 1
פרס בעמידה 5*5
יום 2
בנצ פרס 2*5
יום 3
פרס בעמידה 1*1-5

היום הראשון יהיה עם ווליום גבוה ועצימות גבוהה היום השני יהיה עם ווליום נמוך ועצימות נמוכה והיום האחרון יהיה עם ווליום נמוך ועצימות בינונית.
יותר נכון לומר שהיום הראשון יהיה עם ווליום גבוה ועצימות בינונית והיום השלישי יהיה בווליום נמוך עם עצימות גבוהה (עצימות כ % מ1RM)

לא.
חשבתי פעם לנסות לעשות את התרגיל אבל אני לא מצליח לעשות פרונט סקוואט באחיזת קלין ככה שויתרתי.

מה הקשר ? בפוואר קלין אין כמעט עלייה מהפרונט סקוואט( זה לא קלין ) .

לא הבנתי מה אתה אומר.
אני לא מצליח להכניס את הידיים מתחת למוט בפרנוט סקוואט.

סבבה , הכוונה שלי הייתה שבפוואר קלין אתה כמעט לא עושה פרונט סקוואט ,כלומר אתה לא צריך לרדת כדי להכנס מתחת למוט כמו בקלין . אבל הבנתי את הבעיה שלך אתה יכול להכניס במקום זה high pulls או שתתאמן על הגמישות . תרגיל שחיזק אותי בצורה רצינית למרות שאני עובד במשקלים נמוכים איתו .

• פותח/ת השרשור
סבבה , הכוונה שלי הייתה שבפוואר קלין אתה כמעט לא עושה פרונט סקוואט ,כלומר אתה לא צריך לרדת כדי להכנס מתחת למוט כמו בקלין . אבל הבנתי את הבעיה שלך אתה יכול להכניס במקום זה high pulls או שתתאמן על הגמישות . תרגיל שחיזק אותי בצורה רצינית למרות שאני עובד במשקלים נמוכים איתו .

אפשר להכניס אותו גם בתור תרגיל שני אחרי בוקס סקוואט בDE?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית