הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Texas Method ותרגילי עזר.

אריאל דדוש

משתמש מתחיל
69
9
נק' מוניטין:
6
69
9
אני יכול להוסיף תרגילי עזר לליפטים המרכזיים (,Paused deadlift close grip bench,Block pulls,front squats ועוד..) בTexas Method ?
אם כן באיזה יום של התכנית וכמה מהם אני יכול להוסיף בלי לפגוע בהתקדמות .
תודה.

בעזהי"ת

אני יכול להוסיף תרגילי עזר לליפטים המרכזיים (,Paused deadlift close grip bench,Block pulls,front squats ועוד..) בTexas Method ?
אם כן באיזה יום של התכנית וכמה מהם אני יכול להוסיף בלי לפגוע בהתקדמות .
תודה.

בעצימות נמוכה, רמת BBB של ג'ים וונדלר, אתה יכול להוסיף הן כחלק מסיים לאימון הנפח, והן כחלק מסיים לאימון העצימות.
אפשרות אחרת היא להוסיף דדליפט נפח בתחילת השבוע, בתצורה הבאה: יום א, סקוואט 5X5 + לחיצה. יום ב, דדליפט 5X5. את אימון ההתאוששות של יום שלישי, הייתי עושה מונמך במיוחד באפשרות הזו - אך עדיין לא מוותר על פרק תוספת הנפח השבועי בסיום אימון העצימות.

במידה ואתה לוקח את הדברים בצורה רצינית, תוכל למצוא אפשרויות נוספות ומבטי מחשבה נוספים, בספר The Texas Method Advanced).

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

בעצימות נמוכה, רמת BBB של ג'ים וונדלר, אתה יכול להוסיף הן כחלק מסיים לאימון הנפח, והן כחלק מסיים לאימון העצימות.
אפשרות אחרת היא להוסיף דדליפט נפח בתחילת השבוע, בתצורה הבאה: יום א, סקוואט 5X5 + לחיצה. יום ב, דדליפט 5X5. את אימון ההתאוששות של יום שלישי, הייתי עושה מונמך במיוחד באפשרות הזו - אך עדיין לא מוותר על פרק תוספת הנפח השבועי בסיום אימון העצימות.

במידה ואתה לוקח את הדברים בצורה רצינית, תוכל למצוא אפשרויות נוספות ומבטי מחשבה נוספים, בספר The Texas Method Advanced).
דדליפט 5X5 זה לא נפח גבוה מדיי לדדליפט?
5 סטים כבדים של דדליפט יכולים לגרום לפציעה לדעתי.
אשמח אם תתקן אותי פה.

דדליפט 5X5 זה לא נפח גבוה מדיי לדדליפט?
5 סטים כבדים של דדליפט יכולים לגרום לפציעה לדעתי.
אשמח אם תתקן אותי פה.

תלוי למי. אתה יכול להתחיל עם ריסט ולראות איך מתקדם לך.. מניסיון, 5*5 עושה פלאים בדד..

• פותח/ת השרשור
תלוי למי. אתה יכול להתחיל עם ריסט ולראות איך מתקדם לך.. מניסיון, 5*5 עושה פלאים בדד..
עשית טקסס?
אם כן , נראה לך שאם אערב תרגילי עזר ביום העצימות והנפח זה יפגע לי בהתקדמות?

• פותח/ת השרשור
השאלה היא למה אתה רוצה להוסיף תרגילי עזר?
אני שואל כי אני רוצה לראות מה האופציות, בנוסף הסקוואט שלי תמיד היה התרגיל הכי חלש שלי ואני מרגיש שתרגיל עזר לא יזיק.

עשית טקסס?
עשיתי טקסס - תוכנית בהחלט מצויינת. הוספתי עוד 2 סטים של מקבילים אחרי הבנצ ועוד איזה תרגיל עזר לרגליים אחרי הסקוואט. ידיים הייתי עושה ביום עצימות 3 סטים וזהו. וגב דווקא הספיק לי דדליפט וBOR/מתח.

• פותח/ת השרשור
עשיתי טקסס - תוכנית בהחלט מצויינת. הוספתי עוד 2 סטים של מקבילים אחרי הבנצ ועוד איזה תרגיל עזר לרגליים אחרי הסקוואט. ידיים הייתי עושה ביום עצימות 3 סטים וזהו. וגב דווקא הספיק לי דדליפט וBOR/מתח.
עשית BOR במקום האולימפי נכון ? גם אני החלפתי ל5x5 BOR במקום האולימפי אבל בינתיים עובד על הטכניקה של האולימפי.
המקבילים אחרי הבנץ באיזה יום של התכנית?
נראלי יספיק לי ליד קדמית הchin ups.

עשית BOR במקום האולימפי נכון ? גם אני החלפתי ל5x5 BOR במקום האולימפי אבל בינתיים עובד על הטכניקה של האולימפי.
המקבילים אחרי הבנץ באיזה יום של התכנית?
נראלי יספיק לי ליד קדמית הchin ups.
כן. לא היית לי סבלנות ללמוד את הטכניקה לבד. אם לך יש סבלנות אז לך על זה. אני הייתי מוסיף מקבילים ביום נפח כי משום מה לא הספיק לי 5*5. הגעתי ל 130 ופשוט נתקעתי אפילו אחרי ריסט והוספת קלוריות.. הוספתי קצת נפח והמשכתי להתקדם.

עשית טקסס?
תלוי איזה תרגילי עזר, 3 סטים של ידיים או איזה תרגיל מבודד לשריר חלש זה שאחד מהם מבוצע במשקל שאתה סוחב את הסטים בלי להרוג את עצמך יותר מידי זה ממש לא מה שימנע ממך להתאושש

אני שואל כי אני רוצה לראות מה האופציות, בנוסף הסקוואט שלי תמיד היה התרגיל הכי חלש שלי ואני מרגיש שתרגיל עזר לא יזיק.
אתה תקוע במשקלים בצורה כזאת או אחרת? אם כן כמה זמן? ניסית לעשות ריסטים? כמה זמן אתה כבר בטקסס?
משום מה יש לי תחושה שאתה סתם קופץ קדימה פה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית