עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קצת לגוון ולחזק שרירים אחריםלא קריטי באמת. השאלה למה?
יש כאן בעיה על בעיה.קצת לגוון ולחזק שרירים אחרים
בדרך כלל שמים פרונט סקוואט ביום התאוששותאני עושה טקסס לרגליים חשבתי ביום התאוששות של המשקל הקל לעשות HB במקום LB זה סבבה?
@MasterSplitter @kotzer
דם גם ככה יזרום...יש כאן בעיה על בעיה.
מבחינתך הייבר סקוואט עובד על שרירים אחרים ויום ההתאוששות בטקסס נועד כדי להזרים דם לשרירים שעבדת איתם בנפח.
אתה אמור לענות לעצמך על השאלה לבד.
אהבתי לעשות את זה האמת..בדרך כלל שמים פרונט סקוואט ביום התאוששות
טקסס זו לא תכנית זו תבנית ולגיטימי להתייעץ בנוגע למקומות בהם יש בחירה.אם החלטת ללכת על תוכנית מסוימת ממליץ לך להידבק בה .
לא אמרתי שטקסס זה תוכנית אמרתי שאם יש לו תוכנית שידבק בה לא משנים כל יומיים תרגלים זה טעות לדעת!!!טקסס זו לא תכנית זו תבנית ולגיטימי להתייעץ בנוגע למקומות בהם יש בחירה.
חלילה לא מנסה לתקוף..לא אמרתי שטקסס זה תוכנית אמרתי שאם יש לו תוכנית שידבק בה לא משנים כל יומיים תרגלים זה טעות לדעת!!!
זה המלצה שלי אין פה עניין של עובדות אין פה טועה ולא יש דעות שונות משלי למה כל אחד פה באתר מנסה לתקוף דעות של אנשים אחרים.
ותקרא שוב מה כתבתי
למה כל יומיים רוצה לעבוד על עוד שרירים סך הכללא אמרתי שטקסס זה תוכנית אמרתי שאם יש לו תוכנית שידבק בה לא משנים כל יומיים תרגלים זה טעות לדעת!!!
זה המלצה שלי אין פה עניין של עובדות אין פה טועה ולא יש דעות שונות משלי למה כל אחד פה באתר מנסה לתקוף דעות של אנשים אחרים.
ותקרא שוב מה כתבתי
לא אמרתי קרטי אבל אם יש לך תוכנית טוב לעמוד בה .זאת דעתי בכל מקרה .למה כל יומיים רוצה לעבוד על עוד שרירים סך הכל
כמו ש @MasterSplitter אמר לא קריטי לכן כנראה אעשה את זה
אין לי מושג לגבי - "נועד".יש כאן בעיה על בעיה.
מבחינתך הייבר סקוואט עובד על שרירים אחרים ויום ההתאוששות בטקסס נועד כדי להזרים דם לשרירים שעבדת איתם בנפח.
אתה אמור לענות לעצמך על השאלה לבד.
אני מקווה שאתה צוחק.אין לי מושג לגבי - "נועד".
ה-"אגדה" היא שמאמן (שברח לי שמו) אימן את החבר'ה שלו בתכנית 5x5, כאשר יום אחד, מתאמן שלו ניסה "לצאת בזול", ושאל אם זה בסדר לעשות רק חמישייה אחת, אם החמישיה הזו היא שיא חדש. המאמן הסכים, ואותו מתאמן (ועוד כמה חברים) החליטו לאמץ את הגישה הזו בסופ"שים.
אבל התחמנות שלהם לא נגמרה שם:
במכון היו כמה פלטות "סוררות", שצבען היה זהה לזה של פלטות אחרות - אבל הן היו קלות יותר.
והרי אותם מתאמנים הורשו להתחמק מהעבודה של האימון בסופ"ש בתנאי שהם שוברים שיאים. נכון?
אז כדי להצליח לעשות את זה, הם עשו לעצמם חיים קלים באימון של אמצע השבוע, עבדו על המאמן והשתמשו בפלטות הקלות, וכך הם שמרו כוח ליום שבו הם אמורים לשבור שיא.
המאמן, כמובן, בשלב מסוים גילה את זה, אבל הוא גם גילה שחבורת התחמנים שלו התקדמה טוב יותר משאר המתאמנים, שעבדו "רגיל", ולכן אימץ את השיטה, ושלח אותה לריפטו, וזה פרסם אותה בספר שלו, וקרא לה - "The Texas Method".
-----
-האם הסיפור אמתי?
אנא עארף.
-אבל אתה מדבר פה על “הזרמת דם" (מה רע באמבטיה חממה? מסז'ים? קפיצה בחבל? קצת מתיחות? למה צריך לבוא למכון בשביל להזרים דם?), ולי יש תחושה שהשיטה פותחה פשוט כי הנסיון בשטח גילה שהיא עובדת.
על כל פנים, מכיון שבשביל להזרים דם" לא צריך לטרוח ולבוא לחדר הכושר, נראה לי שמטרת האימון הקל היא למצוא פשרה בין הצורך "לקחת אוויר, ולהתאושש לקראת האימון הקשה הבא ", לבין החשיבות שבתרגול טכני.
תרגול טכני - הזכרתי. (אז לא שכחתי).אני מקווה שאתה צוחק.
אימון ההתאוששות בתבנית הזו הוא אימון קריטי וממש לא מומלץ לוותר עליו.
יש גם אלמנט של שימור עבודה מוטורית אל תשכח.
בנוסף, אני זוכר את עצמי יומיים אחרי נפח טקסס.. עיסויים ומתיחות ממש לא באו בחשבון. חיכיתי בנרות להזרים דם באימון התאוששות, זה הדבר היחידי שהחזיר אותי ללכת ישר.
כן אני משוכנע.תרגול טכני - הזכרתי. (אז לא שכחתי).
-למה אתה צריך לבצע סקוואטים ב-72% מה-RM5, ולחיצות ב-81% מה-RM5 כדי להזרים גם לשרירים הרלוונטיים? אתה משוכנע שאין פה bias פסיכולוגי?
אני כרגע מאוד תמהה,כן אני משוכנע.
אני מאמין שכל הספקות שלך יעלמו ברגע שתגיע לנפח משמעותי בתכנית.
אני לא העזתי אפילו לדמיין את עצמי מנסה למתוח שריר לפני האימון התאוששות.
+1.אני מאמין שכל הספקות שלך יעלמו ברגע שתגיע לנפח משמעותי בתכנית.