הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תהייה לגבי תרגילים פונציונלים לבין תרגילים מבודדים

MrShayke77

משתמש מתחיל
95
6
נק' מוניטין:
6
95
6
באיזה תחום תרגילים תהייה לי היפרטרופיה יותר גדולה של השריר? בתרגילים הפונקציונלים שיעניקו לי עבודה על השריר מכמה זוויות ובעומסים שונים? או בתרגילים מבודדים שיגרמו לי להצליח לבצע חזרות ביותר משקל מתרגילים פונציונלים, אבל על חשבון זוויות היישום של השריר בביצוע התרגיל.
האם יש מחקרים חד צדדיים בנושא ?

באיזה תחום תרגילים תהייה לי היפרטרופיה יותר גדולה של השריר? בתרגילים הפונקציונלים שיעניקו לי עבודה על השריר מכמה זוויות ובעומסים שונים? או בתרגילים מבודדים שיגרמו לי להצליח לבצע חזרות ביותר משקל מתרגילים פונציונלים, אבל על חשבון זוויות היישום של השריר בביצוע התרגיל.
ייעוץ - האם אימוני כוח מנפחים אותך?
לכל מי שמעוניין לבנות לעצמו תכנית אימונים 2
לכל מי שמעוניין לבנות לעצמו תכנית אימונים

מה זה תרגיל פונקציונאלי?
מדמיין את העצבים שלך כשאתה רואה את זה ו-😆😆😆
הוא מתכוון למורכבים
להגדלת כמות השריר הכללית של הגוף- סקוואט בנץ דדליפט, לגבי שרירים ספציפיים שאתה רוצה לפתח- התרגיל שהכי נוח/ כיף לך

אם למשל תקח תרגיל מורכב כמו בנץ' ותשווה לתרגיל מבודד כמו פרפר, ברור שתראה יותר עלייה במסת שריר מהבנץ'
אז התשובה לשאלה שלך היא תרגילים מורכבים

אבל כמובן שגם לתרגילים יש מקום משלהם
וכמו שאלחנן אמר אתה גם צריך להתאמן להיפרטרופיה. סטים,חזרות

אידאלית, שילוב של שניהם. בתור מתחיל רוב העבודה צריכה להתבצע עם המורכבים כי קל לך להתאושש ויש לתרגילים האלה יותר פוטנציאל לפיתוח שריר, אבל עם הזמן הם הופכים ליותר ויותר נטל עד שלב שבו אתה תשמש בהם מעט יחסית כדי לפתח שריר, אבל זה משהו שאתה כנראה לא צריך לדאוג לו לפחות בעשור הקרוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית