הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוצה לחלק את האימון הכללי שלי לכמה פרמטרים אבל לא מצליח..

IdoCalisthenics

משתמש פעיל
545
78
נק' מוניטין:
87
545
78
היי.
180סמ, 72קג', במסה. מתחיל קליסטניקס, רוצה להשתפר מאוד בתחום.
עד היום, עשיתי 3 אימוני כוח, אימון אחד אירובי. אימוני הכוח הם לצערי בחזרות נמוכות כי זה מה שאני מצליח, נכון לעכשיו. מדובר על טווח שנע בין 5-6 חזרות 3 סטים, עובד על מתח, מקבילים, חתירה, שכיבות סמיכה ורגליים. האירובי הוא רוצה קצת ארוכה, משפר זמנים ותחושה מאימון לאימון (לפחות מייחל לכך).
עכשיו הקטע. אני מאוד רוצה להשתפר בסטטי בקליסטניקס, אני מדבר על תרגילים כמו פלאנצ' (כרגע מסוגל רק טאק פלאנצ') ופרונט לבר (מסוגל פרונט טאק עם גומייה) וצפרדע וL SIT וכל השיט הזה, אני ממש ממש אוהב את זה. אני מאוד רוצה לעשות אימון החזקות שיכלול את התרגילים האלו. (קצת לא קשור לנושא, לפי איזה תבנית לעבוד?).
עכשיו זה או שאני עושה 2 אימוני כוח ומעלה את הנפח של האימונים האלו או שאני אעשה אותם בסיום אימוני הכוח או שאני אעשה אותם לאחר אימון האירובי, בקיצור אני מבולבל.
אני חושב שהמטרה הראשית שלי היא לעלות מסה ולבנות גוף מעוצב, השנייה היא ההחזקות והשלישית היא לקבל את היתרונות של האירובי. בוא נגיד שזה בערך 55 אחוז הרצון הגוף לעומת 45 אחוז של רצון להחזקות.
אודה לעזרה מאנשים שיש להם יידע וסיי בתחום,
תמונות להמחשה: כמובן שאעבוד על דברים נוספים שאני לא מצליח כמו עליות כוח שליליות או משהו לדוגמא.
44a93b904c1507a4b41a68cff4782d081b9c80e7.png
9792ad3b95e56de98d1fbda6a8f798bb0bd5a02d.png

תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית