הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ריצה

OmerBit

משתמש מתחיל
236
7
נק' מוניטין:
35
236
7
יש לי בעיה אני לא מצליח לרוץ בכלל ,
אני רץ על 7.5 בהליכון ומתעייף אחרי 5 דקות אבל הבעיה שאני עושה ריצה אחרי סקוואט ,
איך אני אמור לשפר את הריצה שלי יש דרך ?
או שפשוט אני ירוץ כל פעם עוד דקה ועוד דקה עד שאני ישתפר לגמרי ? ,

יש מצב שאני על אחוז שומן גבוה בגלל זה אין לי כושר ?

תעשה ריצה לא ביום של סקוואט וכדי לשפר את הכושר הגופני תתחיל לבנות תוכנית אימונים לכך, לדוגמה תרוץ יום א' 10 דקות יום ג' 12 דקות יום ה' 13 דקות וכו' עד שתגיע ליעד הרצוי, אם תרוץ פעם בשבוע לא תשפר את הריצה שלך. לשפר את הסקוואט והריצה שלך יעכב את שניהם יחד לכן עדיף להתרכז במשהו אחד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני לא יכולה לרוץ על המכשיר המזויין הזה יותר מ-400 מטר.

הייתי ממליצה לך על הצעדים הבאים:
צא לרוץ בחוץ.
תגדיר כושר.
תקשיב למשה.

רק אחר כך תחזור לשאול שאלות כמו "יש מצב שאני על אחוז שומן גבוה בגלל זה אין לי כושר ?".
כמו כן, מומלץ לעבור על החומר בדקדוק בעיקר על איך משתמשים בהטיות לגוף ראשון בעתיד, ובפיסוק.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
צודקת אני די גרוע בזה פיסוק לא כל כך למדו אותנו ואני יודע שיש לי בעיה של א' ו י' אני מנסה לשפר את זה אבל לא כל כך הולך נגיד על שרושמים אגיד ולא יגיד לא עבדו איתנו על זה בכלל בגלל זה אני גרוע בזה אבל לאט לאט משתפרים לא ככה ? ;) ,

תראי בחופש הגדול יש לי גדנע ואני רוצה להגיע בכושר של ריצה ואולי להצליח סוף סוף להוריד את הבטן הזאת , הבעיה היא שאני לא מצליח לרוץ בכלל כמעט אני חשבתי להתחיל לרוץ בימי מנוחה השאלה אם זה יהיה אפקטיבי לשתי האימונים פעם הייתי עושה את זה הייתי מתאמן כבד ויום אחרי רץ וכו' .

חח אני בבעיה של החלטה אני רוצה להתחזק ואני רוצה גם לתפוס כושר וניסיתי להרזות לעשות חיטוב הקטע שאני לא מצליח ואני תקוע בזה אז העדפתי כבר לעבוד על משהו שאני מצליח דווקא על להתחזק

אז השאלה שלי יותר אם לרוץ ביום מנוחה ולהתאמן כבד יצא מזה משהו אם זה יעבוד כאילו

אפשר להוריד את הבטן ב- ss, ראיתי את זה קורה. לא חייבים לעשות אירובי.
בקשר לריצה, אימוני כח משפרים גם את הריצה, בלי לרוץ. גם את זה ראיתי קורה.
ֿ

• פותח/ת השרשור
תראי שהייתי עובד כבד יענו לא הייתי עושה SS אבל היה לי דדליפט סקוואט מילטרי בתוכנית הייתי יורד במשקל ושהורדתי את זה לתוכנית חיטוב רק העלאתי במשקל במקום לרדת .
לשפר ריצה שאת עובדת רק לעלות משקלים ? אף פעם לא שמעתי את זה אבל יכול להיות אני לא מבין כל כך בזה .

שימי אתה יכול להשיג לי קישור לאתר ?

מוטי זה לא כזה משנה אבל קח :
גובה : 1.67 אני נמוך כן חח
משקל : 90+-
אחוז שומן : 33 ככה

וזהו לא ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית