הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נעל ריצה רחבה

• פותח/ת השרשור wwq10
  • פורסם בתאריך

wwq10

משתמש מתחיל
76
12
נק' מוניטין:
15
76
12
היי

אני עושה מדי פעם ריצות לא ארוכות (2-3 ק"מ) ולא כל יום ואני סובל מחתכים ועור יבש בכפות רגליים ובצדדים.
אציין שחלק מהבעיות התחילו בגלל נעל אלגנט שהייתי הולך איתה לעבודה וגרמה לעור יבש שחתכו לי בזמנו ומאז זה כל הזמן חוזר, במיוחד אחרי ריצות.
הייתי אצל רופא עור שאמר שאני צריך נעליים במידות רחבות.
הייתי בחנות ואמרו לי שכנראה הנעל שלי היא במידה רחבה (2e) ושלדעתם זאת המידה שאני צריך.

אם זה נכון (לרוב מוכרים בחנויות נעליים לא באמת מבינים) אז יתכן שהבעיה אולי לא קשורה למידות רחבות.
האם מידה יותר רחבה מזה יכולה לעזור? (לפי מה שאמרו לי בחנות, 4e יותר רחב בחלק האחורי של הרגל ושם אין לי בעיה).
האם אולי הבעיה נובעת ממשהו אחר?

בשביל יובש בכפות רגליים אתה יכול לשייף ולמרוח קרם, זה עוזר. תנסה למדוד סקוני. שמתי לב שהדגמים של נייקי ואדידס צרים ולוחצים וכשעברתי לסקוני הרגשתי הרבה יותר נוח. וגם אולי תנסה חצי או שליש מידה יותר גדולה.

מרכז-דרום

רחובות-נס ציונה-ראשון לציון-קרית עקרון יכולים להתאים
באזור הזה לא מכיר. ברמת גן ליד קניון איילון יש חנות בשם פרוראנר

בחולון יש את חנות היבואן של ברוקס

• פותח/ת השרשור
בשביל יובש בכפות רגליים אתה יכול לשייף ולמרוח קרם, זה עוזר. תנסה למדוד סקוני. שמתי לב שהדגמים של נייקי ואדידס צרים ולוחצים וכשעברתי לסקוני הרגשתי הרבה יותר נוח. וגם אולי תנסה חצי או שליש מידה יותר גדולה.

זה קצת יותר מיובש. כשהייתי אצל הרופא עור הוא חתך את זה ושם איזה חומר (נדמה לי שאמר חנקן או חמצן).
בנוסף נוצרים לי מן חתכים / שטפי דם קצת מתחת לעצם שליד הבוהן.

יצא לי לנעול סקוני בעבר, נייק שוקס וכרגע אני עם ניובאלנס.
קבעו לי תור לעוד כמה ימים לרופא עור. אני אראה מה הוא אומר בנוגע למידות רחבות

באזור הזה לא מכיר. ברמת גן ליד קניון איילון יש חנות בשם פרוראנר

בחולון יש את חנות היבואן של ברוקס

לא שמעתי על ברוקס. איך הנעליים שלהם?
האם יש שם מוכרים שמבינים בנושא? (כאלה שרצים בפועל או שמדובר במוכרים ללא הבנה בתחום הספורט כמו במגה ספורט)

• פותח/ת השרשור
ברוקס נעליים ברמה גבוהה מאוד, המוכרים שם מאוד מיומנים וספורטאים בעצמם

טוב לדעת.
מגה ספורט מאוד איכזבו אותי מהבחינה הזאת (וגם הסחורה שקניתי מהם לאחרונה היתה באיכות מאוד ירודה) ואני מעדיף לא לקנות מהם (גם השירות לקוחות שלהם מזעזע, אחד הגרועים אם לא הגרוע ביותר שנתקלתי בו בכל תחום, ולא חסר נותני שירות גרועים במדינתנו).

שכחתי לציין משהו - שמתי לב שבתקופה שהתאמנתי בחדר כושר והייתי עושה ריצות על הליכון, ה"נזקים" של הריצה היו קטנים יותר, אם כי רצתי פחות ימים ופחות דקות.

חשבתי אולי לקנות אופני כושר או אופניים רגילים ולהוריד את כמות הריצות שאני עושה. לא נראה לי שמרכיבה יהיו לי את אותם תוצאות.

• פותח/ת השרשור
אני אעדכן לטובת חברי הפורום:
מסתבר שיש אפשרות להזמין נעל טלפונית ואם היא לא נוחה להזמין נעל אחרת במקומה ולא יחייבו משלוח על ההחלפה.
בהחלט אופציה לא רעה עם המצב של הקורונה.

מחר אני אצל רופא עור כדי לוודא איתו איזה מידות רוחב הוא רוצה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית