עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
באפונה יש 0.4 גרם מתיונין ל25 גרם חלבון, ובחזה עוף יש 0.6 גרם מתיונין ל25 גרם חלבון
אני די בטוח שהוא התכוון לאפונה יבשההיה לי קצת זמן פנוי ונכנסתי לראות קצת ערכים מהאתר שלך (הקרונומטר), כדי לראות איפה טעית.
הכנסתי:
100 גרם חזה עוף
100 גרם שעועית ירוקה
כך זה נראה:
צפה בקובץ המצורף 60756
וזה פרופיל החומצות שלהם לפי 100 גרם מזון:
צפה בקובץ המצורף 60757
הטעות שלך היא שאתה לא משווה בין גרם מזון לגרם מזון.
לצורך העניין, במאה גרם חזה עוף נמצא 0.9 מתיונין, לעומת 0.1 בשעועית ירוקה. ריכוז בכמות של פי 9.
כדי להגיע ל0.9 מתיונין משעועית ירוקה, תצטרך לאכול 900 גרם שעועית ירוקה, ומחזה עוף רק חתיכה קטנה של 100 גרם.
עכשיו אתה מבין את ההבדלים?
ומכיוון שזה לא כ"כ ריאלי לאכול 900 גרם שעועית, בטח שלא כמה ק"ג ביום (כי מה זה 0.9 מתיונין ביום?)
אז מגוונים עם סוגי החלבון מכמה מזונות, וכך יש השלמה של חומצות האמינו החיוניות.
לא חייבים לצרוך חלבון מהחי בשביל ההשלמה, אפשר גם חלבון מהצומח.
חומצה שקיימת בריכוז מאוד נמוך במזון מסוים קיימת גם בריכוז מספק במזון אחר, גם מהצומח.
אני די בטוח שהוא התכוון לאפונה יבשה
אתה מבין שזה לא ריאלי להשוות בין 5 גרם חלבון ל31 גרם חלבון? אתה יודע שגם אם אקח חזה עוף ואבקת חלבון בהשוואה של 31 גרם חלבון ל5 גרם ב31 גרם יהיה הרבה יותר חומצות אמינו נכון? זו פשוט השוואה ככ טיפשיתהיה לי קצת זמן פנוי ונכנסתי לראות קצת ערכים מהאתר שלך (הקרונומטר), כדי לראות איפה טעית.
הכנסתי:
100 גרם חזה עוף
100 גרם שעועית ירוקה
כך זה נראה:
צפה בקובץ המצורף 60756
וזה פרופיל החומצות שלהם לפי 100 גרם מזון:
צפה בקובץ המצורף 60757
הטעות שלך היא שאתה לא משווה בין גרם מזון לגרם מזון.
לצורך העניין, במאה גרם חזה עוף נמצא 0.9 מתיונין, לעומת 0.1 בשעועית ירוקה. ריכוז בכמות של פי 9.
כדי להגיע ל0.9 מתיונין משעועית ירוקה, תצטרך לאכול 900 גרם שעועית ירוקה, ומחזה עוף רק חתיכה קטנה של 100 גרם.
עכשיו אתה מבין את ההבדלים?
ומכיוון שזה לא כ"כ ריאלי לאכול 900 גרם שעועית, בטח שלא כמה ק"ג ביום (כי מה זה 0.9 מתיונין ביום?)
אז מגוונים עם סוגי החלבון מכמה מזונות, וכך יש השלמה של חומצות האמינו החיוניות.
לא חייבים לצרוך חלבון מהחי בשביל ההשלמה, אפשר גם חלבון מהצומח.
חומצה שקיימת בריכוז מאוד נמוך במזון מסוים קיימת גם בריכוז מספק במזון אחר, גם מהצומח.
אתה מבין שזה לא ריאלי להשוות בין 5 גרם חלבון ל31 גרם חלבון? אתה יודע שגם אם אקח חזה עוף ואבקת חלבון בהשוואה של 31 גרם חלבון ל5 גרם ב31 גרם יהיה הרבה יותר חומצות אמינו נכון? זו פשוט השוואה ככ טיפשית
המון אנשים מתקשים להיות בגירעון או בכלל בניטרלי, אז נפח גדול יותר רק יעזור להם,
ועכשיו הטענה שלך השתנתה מ "יש מזונות בלי חומצות אמינו מסוימות" ל "קשה להכניס הרבה חלבון ממקורות מהצומח כי זה עם דחיסות קלורית נמוכה"
תבין, כל חלבון הוא מלא
לא משווים לפי גרם מזון כי אנשים לא אוכלים X גרם ביום, אנשים אוכלים לפי X קלוריות וערכים
כל מזון נחשב חלבון מלא* (רק מחדד) - טעות, מזונות בעלי מינון מאוד נמוך של חומצת אמינו חיונית אחת לפחות אינם נחשבים למזונות בעלי חלבון מלא.כל חלבון הוא מלא
לא משווים לפי גרם מזון כי אנשים לא אוכלים X גרם ביום, אנשים אוכלים לפי X קלוריות וערכים
אלה דוגמאות ולא טענות, אין כאן מה אתה חושב ומה אני חושב, זה לא נושא עם דעות אלא עובדות.
כל מזון נחשב חלבון מלא* (רק מחדד) - טעות, מזונות בעלי מינון מאוד נמוך של חומצת אמינו חיונית אחת לפחות אינם נחשבים למזונות בעלי חלבון מלא.
ניכר שאתה מסרב להשלים עם זה, אולם אלה הדברים.
טעות, יש להשוות בין מזון למזון ולא לפי גרם חלבון, מפני שאתה אוכל את המזון עצמו ולא את החלבון שלו.
חומצות הן חלק מחלבון > חלבון הוא חלק ממזון - כאן זה מתקטלג למזון בעל חלבון מלא / חלקי, עפ"י פרופיל חומצות האמינו.
אלה ההגדרות הקיימות בעולם כיום
אז לאן אתה חותר?
אם נקבל את החלבון מן המקורות הללו מה יקרה ביחס לצריכת אותה כמות חלבון מן המקורות שאתה מגדיר כמלאים?
אוקיי, ולאן המסקנה הזו תוביל באוכלוסיה שרלוונטית לנו (מתאמנים)?להכרה בעובדות - יש מזון עם חלבון מלא ומזון עם חלבון שאינו מלא. על זה התווכחת, אם שכחת
המקורות בעלי החלבון המלא*
כתבתי כאן כמה וכמה פעמים (ראה ערך תגובה מס' 21 באשכול), אחזור על כך שוב בשבילך: יהיה צורך בהשלמה ממקור חלבון אחר כדי לקבל את כל חומצות האמינו החיוניות.
אם אתה לא יודע למה הן חיוניות זו כבר שאלה אחרת.
שאלות נוספות?