הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרע שמשפיע על הכתף

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
לפני כמה שנים בזמן ביצוע מתח רחב עם משקל..קרעתי את אחד ממסובבי הכתף, ככל הנראה TERES מיינור או מייג'ור.

לאורך השנים ביקרתי אצל לא מעט פיזיותרפיסטים , חבר'ה עם שם ובעזרתם תירגלתי לא מעט תרגילים לחיזוק ושיפור תתנועת מסובבי הכתף.

לצערי, כעת 5 שנים אחרי אין שיפור, כלומר התנועתיות באזור היא בעיתית ( למשל לקחת את היד אל מאחורי הגב)
התיפקוד הוא בעייתי , אין לי אפשרות לעשות רוטציות מלאות בכתף וזה כמובן משפיע על ביצוע התרגילים והרמת משקלים.

האמת היא שאני אובד עיצות וניסיוני הראה שבכל פעם שניסיתי מחדש איש מקצוע - קיבלתי את אותן התוצאות.

אציין שאין לי מגבלה לבצע אילו תרגילים - עושה את כולם אך לעיתים ישנם כאבים ומה שהכי מפריע לי היא תחושת החולשה וההבדל בין הצדדים.

אשמח לשמוע רעיונות/הצעות.

גש לאורטופד מומחה כתף שכנראה יפנה אותך לבדיקות הדמיה. לאחר מכן חזור אליו עם התוצאות, רק ככה תוכן לדעת עד כמה חמורה הפציעה ואיזה אופציות (ניתוחיות?) עומדות בפניך.

מוזמן לכתוב לי בפרטי אצל מי היית מהפיזיותרפיסטים ואגיד לך אם יש מישהו אחר מומלץ שטרם הגעת אליו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית