עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואו התהליך זה מה שכיף פה חחמאותה הסיבה שאנשים עושים חבר מועדון בIB,
שיווק טוב, קצת תמונות של שיחות וואטסאפ
"אני לא מאמינה שירדתי 4 ק"ג ביומיים!!! אין עלייך!!!!"
מוצאים מספיק פראיירים עם מסת שריר מעל הממוצע שישווקו אותם בשביל כמה שקלים, פרסום אגרסיבי,
משחקים על זה שלאנשים אין מושג בתחום תוספי המזון, ועושים מזה כסף.
היום אנשים מחפשים קיצורי דרך,
משתילים קוביות, אתה מדבר איתי על הרבלייף? כמה שיותר קיצורי דרך יותר טוב.
ואם צריך לשתות דברים שאף אחד לא טרח לבדוק את התרומה האמיתית שלהם כדי להרזות מהר אז שותים בלי לשאול שאלות.
אני הצבעתי ביבי פעם אחרונה אל תכלילאנשים שקונים הרבלייף הם אותם אנשים שמצביעים לביבי... 🤣
אוהבים לשמוע שקרים.. ובסוף משלמים ביוקר.
אני הצבעתי ביבי פעם אחרונה אל תכליל
למרות שכניראה זאת הפעם האחרונה
שלוש חחחחחחחנו... בדיוק כמו הרבלייף..
קונים פעם או פעמיים עד שמבינים שעובדים עליך..☝️
וגם הרבה מידע שלא צריך כמו "כנסו לכאן, קוביות בבטן תוך 14 ימים" וכו', לך תדע למה להאמיןהיום חיפוש קליל בגוגל ויש לך את כל המידע שאתה צריך
הרבלייף באמת קצת מוזר לי שהם פתאום חזרו בגדול ככה אחרי מלא זמן. אולי כי הדור שהם עבדוכולל מיליון ואחת סיבות לצורך העניין למה לא להתקרב להרבלייף
למה גבר שמנסה להיראות בצורה מסויימת ומשקיע שעות על גבי שעות במשך שנים זה סבבה ולא מחפיץ ולא מראה כמה החברה שלנו מחורבנת ואישה שעושה סיליקון זה כן? אני מבין את ההבדל פשוט לאישה אין אופציה אחרת בהקשר של החזה שלההאמת שהתכוונתי לבוטטקס וכאלה.... אבל גם סיליקוו בחזה זה זוועה. זה ממש מחפיץ.
ועצם העובדה שנשים שעושות את זה כדי להרגיש טוב יותר עם עצמן מוכיחה שהחברה שלנו ממש מחורבנת.
אני מבין את ההבדל
אותם אנשים שמאמינים באלוהים, אותם אנשים שעושים היי בר סקוואט (או לא מאמינים, או עושים לואו בר)אנשים שקונים הרבלייף הם אותם אנשים שמצביעים לביבי...
אשמח להסבר למה במקרה אחד לשנות/לשפר את המראה החיצוני זה בסדר ובמקרה אחר לא?אוקיי,
כדי שתוכל לחלוק עלי?אותם אנשים שמאמינים באלוהים, אותם אנשים שעושים היי בר סקוואט (או לא מאמינים, או עושים לואו בר)
זהו השרשור השיג את מטרת העל עכשיו
אשמח להסבר למה במקרה אחד לשנות/לשפר את המראה החיצוני זה בסדר ובמקרה אחר לא?