הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה אנשים ממשיכים לקנות הרבלייף?

אנשים שקונים הרבלייף הם אותם אנשים שמצביעים לביבי... 🤣

אוהבים לשמוע שקרים.. ובסוף משלמים ביוקר.

• פותח/ת השרשור
מאותה הסיבה שאנשים עושים חבר מועדון בIB,
שיווק טוב, קצת תמונות של שיחות וואטסאפ
"אני לא מאמינה שירדתי 4 ק"ג ביומיים!!! אין עלייך!!!!"

מוצאים מספיק פראיירים עם מסת שריר מעל הממוצע שישווקו אותם בשביל כמה שקלים, פרסום אגרסיבי,
משחקים על זה שלאנשים אין מושג בתחום תוספי המזון, ועושים מזה כסף.

היום אנשים מחפשים קיצורי דרך,
משתילים קוביות, אתה מדבר איתי על הרבלייף? כמה שיותר קיצורי דרך יותר טוב.
ואם צריך לשתות דברים שאף אחד לא טרח לבדוק את התרומה האמיתית שלהם כדי להרזות מהר אז שותים בלי לשאול שאלות.
ואו התהליך זה מה שכיף פה חח
זה משמח אותי לכל השבוע שהתקדמתי במשקל בבנץ וסקוואט
אנשים שקונים הרבלייף הם אותם אנשים שמצביעים לביבי... 🤣

אוהבים לשמוע שקרים.. ובסוף משלמים ביוקר.
אני הצבעתי ביבי פעם אחרונה אל תכליל
למרות שכניראה זאת הפעם האחרונה

היום חיפוש קליל בגוגל ויש לך את כל המידע שאתה צריך
וגם הרבה מידע שלא צריך כמו "כנסו לכאן, קוביות בבטן תוך 14 ימים" וכו', לך תדע למה להאמין
כולל מיליון ואחת סיבות לצורך העניין למה לא להתקרב להרבלייף
הרבלייף באמת קצת מוזר לי שהם פתאום חזרו בגדול ככה אחרי מלא זמן. אולי כי הדור שהם עבדו איתו עליו לפני 20-30 שנה כבר הזדקן וזה לא מעניין אותו ועכשיו יש דור חדש שלא מכיר את החברה אז אפשר להתחיל מהתחלה
האמת שהתכוונתי לבוטטקס וכאלה.... אבל גם סיליקוו בחזה זה זוועה. זה ממש מחפיץ.
ועצם העובדה שנשים שעושות את זה כדי להרגיש טוב יותר עם עצמן מוכיחה שהחברה שלנו ממש מחורבנת.
למה גבר שמנסה להיראות בצורה מסויימת ומשקיע שעות על גבי שעות במשך שנים זה סבבה ולא מחפיץ ולא מראה כמה החברה שלנו מחורבנת ואישה שעושה סיליקון זה כן? אני מבין את ההבדל פשוט לאישה אין אופציה אחרת בהקשר של החזה שלה

אנשים שקונים הרבלייף הם אותם אנשים שמצביעים לביבי...
אותם אנשים שמאמינים באלוהים, אותם אנשים שעושים היי בר סקוואט (או לא מאמינים, או עושים לואו בר)
זהו השרשור השיג את מטרת העל עכשיו
אשמח להסבר למה במקרה אחד לשנות/לשפר את המראה החיצוני זה בסדר ובמקרה אחר לא?

אותם אנשים שמאמינים באלוהים, אותם אנשים שעושים היי בר סקוואט (או לא מאמינים, או עושים לואו בר)
זהו השרשור השיג את מטרת העל עכשיו

אשמח להסבר למה במקרה אחד לשנות/לשפר את המראה החיצוני זה בסדר ובמקרה אחר לא?
כדי שתוכל לחלוק עלי?
תראה, בגדול הבנתי את הטענה שלך. יש הבדל, מעצם זה שאלה שני דברים שונים. אבל בעצם אין הבדל.
אם כי לא בטוחה עד כמה שני הדברים הללו נובעים מאותו המקום בנפש (לעשות שתלים בחזה/שפתיים/ישבן, לעומת להתאמן במכון.) בעצם כשחושבת על זה, להזריק חומרים במטרה לנפח שרירים זה פחות או יותר כמו לעשות שתלים.
אבל שוב, לא ממש. השתלים נשארים לכל החיים, (פעם ראית זקנה עם סיליקון? לא הכי יאמי.) הסטרואידים לא בהכרח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית