הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

למה אנשים ממשיכים לקנות הרבלייף?

זו בדיוק הנקודה שלי, כנראה שלא הכל נכנס... :>
אם לא היה מביך הייתי מעלה סרטון שלי,
שתי לאפות שווארמה, ב27 דקות. על השעון.
או 1.720 קילו בשר בעל האש אחד:lol:
ותמיד שואלים אותי לאן כל זה נכנס. הלוואי והייתי יודעת

מעניין אותי איפה כל זה נכנס בגוף שלה

זו בדיוק הנקודה שלי, כנראה שלא הכל נכנס... :>

הכל נכנס לקיבה

לא צולם - לא קיים.
חוק לארק. תאלצי להתגבר על המבוכה.

לא צולם - לא קיים.
חוק לארק. תאלצי להתגבר על המבוכה.
פחות חחחחחח ולא הייתי מתעדת אם זה לא היה סתם בין החברה...
תאכלס. אני יכולה להבין כאלה שצריכים שצריכים להוכיח שהם מרימים את המשקלים שהם אומרים.
להאמין לי שאני אוכלת ככה? לא כזה אכפת לי.
תאכלס אני פשוט יותר סובלת בחיטוב ועולה לי ארוחות בחוץ כיאילו אני זוג. מבאס.

חחח אנשים רוצים דרך קלה לרדת במשקל. אנשים שקונים הרבלייף אלו אותם האנשים שמאמינים לשורפי שומן (אף על פי שלא נמצא אפילו אחד יעיל עד היום) ולכדורי הרזייה. כל מי שמבין בתזונה ובכושר יודע שלשייקים של הרבלייף אין באמת תועלת חוץ מזה שהם די טעימים. לרוכשים שלהם כנראה קשה להבין שכדי לרדת במשקל צריך לוותר לפעמים על דברים מסויימים. לשלב הכל בתפריט, כן? אבל לספור קלוריות וכמויות. אין ברירה.

לגבי תפריט של 1,100 קלוריות ביום לנערות - כנערה, זה מזעזע בעיניי. אף אחד לא צריך לאכול 1,100 קלוריות ביום לטווח הארוך בשביל ירידה במשקל, בטח שלא בני נוער.

לא יודע אם טעים... ניסיתי את המשקה קפאין שלהם לפני שנתיים, תערובת של תה עם קפאין, והטעם היה מזעזע אפילו מעליב

• פותח/ת השרשור
חחח אנשים רוצים דרך קלה לרדת במשקל. אנשים שקונים הרבלייף אלו אותם האנשים שמאמינים לשורפי שומן (אף על פי שלא נמצא אפילו אחד יעיל עד היום) ולכדורי הרזייה. כל מי שמבין בתזונה ובכושר יודע שלשייקים של הרבלייף אין באמת תועלת חוץ מזה שהם די טעימים. לרוכשים שלהם כנראה קשה להבין שכדי לרדת במשקל צריך לוותר לפעמים על דברים מסויימים. לשלב הכל בתפריט, כן? אבל לספור קלוריות וכמויות. אין ברירה.

לגבי תפריט של 1,100 קלוריות ביום לנערות - כנערה, זה מזעזע בעיניי. אף אחד לא צריך לאכול 1,100 קלוריות ביום לטווח הארוך בשביל ירידה במשקל, בטח שלא בני נוער.
זה מה שאני אומר
כשהייתי אוכל 1900 קלוריות על 170 גרם פחמימה הרגשתי מזעזע ביום יום
אז פה 1100 וכמעט ללא פחמימות

מאותה הסיבה שאנשים עושים חבר מועדון בIB,
שיווק טוב, קצת תמונות של שיחות וואטסאפ
"אני לא מאמינה שירדתי 4 ק"ג ביומיים!!! אין עלייך!!!!"

מוצאים מספיק פראיירים עם מסת שריר מעל הממוצע שישווקו אותם בשביל כמה שקלים, פרסום אגרסיבי,
משחקים על זה שלאנשים אין מושג בתחום תוספי המזון, ועושים מזה כסף.

היום אנשים מחפשים קיצורי דרך,
משתילים קוביות, אתה מדבר איתי על הרבלייף? כמה שיותר קיצורי דרך יותר טוב.
ואם צריך לשתות דברים שאף אחד לא טרח לבדוק את התרומה האמיתית שלהם כדי להרזות מהר אז שותים בלי לשאול שאלות.

היום אנשים מחפשים קיצורי דרך,
זהו שזה ממש לא רק היום, עוד בשנות ה 90 בתור נער אני זוכר שהיו מוכרים כדורי הרזיה, מכנס הרזיה (אחותי נפלה בפח וקנתה את זה) וכל מיני שיטות כמו לשים איזה חגורה עבה או צעיף עטוף בניילון או משהו סביב הבטן בשביל להזיע בבטן וככה להוריד אותה (מודה שבגיל 16-17 נפלתי בפח ורצתי עם זה איזה פעם-פעמיים עד שהחלטתי שזה ממש לא נוח ולא בא לי) ועוד בולשיט בסגנון שאמור להביא אותך לגוף המיועד במהירות. כמובן היה גם את הרבלייף שהיה גם מאוד פופולרי אבל הדעות עליו היו חלוקות.
אז היום אנשים עדיין מחפשים קיצורי דרך אם כבר
לאאא זה השיאאאאא!!! 🤣
שמעתי על זה כמה פעמים.... זה פשוט... וואו. וואו.
ראיתי פעם שמישהו השתיל לא רק קוביות אלא גם חזה - גבר, שם סיליקון בחזה שתביני...
כאילו בצורה של שרירי חזה מן הסתם ולא שדיים, אבל עדיין

זהו שזה ממש לא רק היום, עוד בשנות ה 90 בתור נער אני זוכר שהיו מוכרים כדורי הרזיה, מכנס הרזיה (אחותי נפלה בפח וקנתה את זה) וכל מיני שיטות כמו לשים איזה חגורה עבה או צעיף עטוף בניילון או משהו סביב הבטן בשביל להזיע בבטן וככה להוריד אותה (מודה שבגיל 16-17 נפלתי בפח ורצתי עם זה איזה פעם-פעמיים עד שהחלטתי שזה ממש לא נוח ולא בא לי) ועוד בולשיט בסגנון שאמור להביא אותך לגוף המיועד במהירות. כמובן היה גם את הרבלייף שהיה גם מאוד פופולרי אבל הדעות עליו היו חלוקות.
אז היום אנשים עדיין מחפשים קיצורי דרך אם כבר

ראיתי פעם שמישהו השתיל לא רק קוביות אלא גם חזה - גבר, שם סיליקון בחזה שתביני...
כאילו בצורה של שרירי חזה מן הסתם ולא שדיים, אבל עדיין

לגמרי, עוד לפני שנות ה90 זה התחיל אבל פעם יכלת להצדיק את זה כי לא היה רפרנסים ל90% מהדברים, לא היו מחקרים בנושא.

היום חיפוש קליל בגוגל ויש לך את כל המידע שאתה צריך,
כולל מיליון ואחת סיבות לצורך העניין למה לא להתקרב להרבלייף, לעומת מדע "אינסטגרם" שמראה לך תוצאות שלא תקבל בשום מקום אחר.

אני קניתי פד חשמלי לציצי, שמכווץ את השרירים. הייתי בן 12 והיה לי ג'ינו בפיטמה (עד היום יש למעשה כוס אמא של סבתא שלו)
הדבר היחיד שזה עשה זה לגרום לי למות מכאבים, ולהתמכר לסאדו

סיליקון בחזה? אני חושב שזאת השקעה בת *ונה

האמת שהתכוונתי לבוטטקס וכאלה.... אבל גם סיליקוו בחזה זה זוועה. זה ממש מחפיץ.
ועצם העובדה שנשים שעושות את זה כדי להרגיש טוב יותר עם עצמן מוכיחה שהחברה שלנו ממש מחורבנת.

סיליקון בחזה? אני חושב שזאת השקעה בת *ונה
חרא השקעה אחי.
לא אכפת לי שאני אצא עם בחורה ציצי סביר ואפילו שנחשב לדיי קטן, תחת זה החלק העיקרי ומי שחושב הפוך הוא ילד.
ושלא נדבר על זה שתחת תמיד אפשר לשפר בצורה טבעית לחלוטין.
האמת שהתכוונתי לבוטטקס וכאלה.... אבל גם סיליקוו בחזה זה זוועה. זה ממש מחפיץ.
ועצם העובדה שנשים שעושות את זה כדי להרגיש טוב יותר עם עצמן מוכיחה שהחברה שלנו ממש מחורבנת.
זה נקרא ערך עצמי נמוך, עצוב לדעתי אבל זאת בסך הכל דעתי אבל שכל אחד ואחת יעשה מה שעושה לו או לה טוב.

חרא השקעה אחי.
לא אכפת לי שאני אצא עם בחורה ציצי סביר ואפילו שנחשב לדיי קטן, תחת זה החלק העיקרי ומי שחושב הפוך הוא ילד.
ושלא נדבר על זה שתחת תמיד אפשר לשפר בצורה טבעית לחלוטין.

ומה בנוגע ל... לא יודעת, אישיות? אופי? סתם זורקת -_-

וחוצמיזה, אם כבר מדברים על יופי, אז הפנים לוקחות ביג טיים. תחשבו שנייה עם המוח שלכם ותגידו "אהה, וואלה".

ומה בנוגע ל... לא יודעת, אישיות? אופי? סתם זורקת -_-

וחוצמיזה, אם כבר מדברים על יופי, אז הפנים לוקחות ביג טיים. תחשבו שנייה עם המוח שלכם ותגידו "אהה, וואלה".
לא הזכרתי אופי כי לא דיברנו על זה, אבל אופי זה חשוב פרצוף יפה בסוף מתכלה בידיוק כמו שלי.
אופי זה עולם וזה עמוק יותר וחשוב יותר, אבל אני בתור גבר הרושם הראשוני זה היופי ואני די בטוח שרובנו ככה וזה לא דבר נורא.
אם אתה אוהב את האופי ולא את היופי זה בעיה מהשורש וזה משהו שאי אפשר לתקן. כנל גם הפוך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית