עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא?מה זה בדיחה ?
אוקיי בהצלחה אח .
תשמע אני לא מומחה לדדליפט אם להגיד את האמת, אבל-
1. זה לא נראה טוב בשום צורה.
2. סחתיין על המשקל, מרשים.
אני יודע, בסופו של יום כל עוד יש מגמת שיפור זה מספיק טוב בשבילי
זה מה שעשיתי, לכמה חודשים טובים.לא חשבת אולי להוריד טיפה משקלים ולחזק שרירי עזר?
לשפר טכניקה? לעבוד יותר מבוקר ונקי?
נראה כאילו כל הגוף שלך קורס לתוך עצמו.
חבל על הנזק שיגרם לך לעתיד, גם אם הסיכוי לא גבוה הוא קיים והוא לא שווה את זה.
זה מה שעשיתי, לכמה חודשים טובים.
הוספתי 10 קילו לדדליפט אבל אני עדיין חוזר לצורה הזו במשקל מקסימלי. פשוט עניין של זמן עד שאני ירים את החולשות שלי. מתי שהוא אני יסדר את החולשות וכנראה שאז זה יראה פחות כמו חכה ויותר כמו דדליפט.
התקדמות לינארית ואיטית לא תניב תוצאות אלא אם כן יש כישורים מוטריים לקויים ביותר.חכה נראית כמו בזנט ליד זה.
לדעתי כן תרד ל70% ותעבוד על התקדמות יותר לינארית ואיטית,
שטכניקה נראית ככה זה הזמן לריסט או להוריד משקלים ולהתחזק בהתאם למה שאתה רוצה להרים.
אבל מי אני ? מה אני מבין ?
@elchonon
עבד איתי בעבר על משהו דומה בסקאווט, היום גם ב-RPE37 אני לא נראה ככה.
התקדמות לינארית ואיטית לא תניב תוצאות אלא אם כן יש כישורים מוטריים לקויים ביותר.
"לחזק שרירים ונקודות חלשות" איך אתה מגיע למסקנה של מה צריך לחזק אם אתה לא מגיע להרמות כמו בסירטון? בדרך כלל כשלים / הרמות של דגלים אדומים באים בתחרויות ושם עושים את ההערכה של על מה צריך לעבוד...
מי שלא מתחרה יעשה את זה במכון וזה חלק מהתהליך.
RPE זה בדיחה של פריזדרוציות לינאריות בסיסיות עתיקות דרך אגב (לעניות דעתי), הרמה יכולה להיות RPE10 ועדיין אפשר להוסיף משקל תוך שבועיים אם אתה מאבחן כראוי את הגורם המגביל ועובד עליו. (יכול להסתכם באימון אחד עם כפיפות ברכיים 10 על 10 להאמסטרינג חלש בחלק שליד הברך ואתה התקדמת יותר מ10 שבועות של נפח סקוואט).
התקדמות לינארית ואיטית לא תניב תוצאות אלא אם כן יש כישורים מוטריים לקויים ביותר.
"לחזק שרירים ונקודות חלשות" איך אתה מגיע למסקנה של מה צריך לחזק אם אתה לא מגיע להרמות כמו בסירטון? בדרך כלל כשלים / הרמות של דגלים אדומים באים בתחרויות ושם עושים את ההערכה של על מה צריך לעבוד...
מי שלא מתחרה יעשה את זה במכון וזה חלק מהתהליך.
RPE זה בדיחה של פריזדרוציות לינאריות בסיסיות עתיקות דרך אגב (לעניות דעתי), הרמה יכולה להיות RPE10 ועדיין אפשר להוסיף משקל תוך שבועיים אם אתה מאבחן כראוי את הגורם המגביל ועובד עליו. (יכול להסתכם באימון אחד עם כפיפות ברכיים 10 על 10 להאמסטרינג חלש בחלק שליד הברך ואתה התקדמת יותר מ10 שבועות של נפח סקוואט).
חחח ככה מפתחים דיון, הגבתי על דעתך את דעתי ואפשר להמשיך הלאה.מה?
כולה הבעתי את דעתי שום דבר פה לא מאושש מחקרית (כמו חלק מהדברים שאתה מאמין בהם אני מניח?)
יש לך עצה יותר טובה אתה מוזמן לתת לו, בנתיים חוץ מלהעיר לי על דעתי לא תרמת לדיון יותר מידי,
ומהסרטונים שלך כנראה שיש לך מה לתרום.
לא אמרתי שזה נראה טוב בכלל אבל כמו שכתבתי, זה חלק מהתהליך.לא מבין אז מה אתה ממליץ?
אני מסתכל על הסרטון שלו, המשקל מכובד אבל הטכניקה לא נראית לי
לא עדיף לעצור ולעבוד על המשיכה מאשר להמשיך לעלות במשקלים עם הטכניקה הזאת?
חחח ככה מפתחים דיון, הגבתי על דעתך את דעתי ואפשר להמשיך הלאה.
אל תקח כבד אחי
אין לי מה להגיב על הסרטון כי כמו שאמרתי לדעתי זה חלק מהתהליך, המטרה הבאה זה גם יותר משקל וגם טכניקה יותר טובה לא צריך לפצל בין המטרות (מניח שאתה מכיר את הטיפוסים שעובדים עם מקל מטאטא שנתיים או לחילופין המפגרים שרק מוסיפים פלטות על המוט בלי דגש טכני אז צריך לדאוג לא להפוך לאחד מאלה כי שניהם גרועים באותה מידה).
לא צריך "לעצור" כדי לשפר טכניקה.
ה120, 160, 200, 240 שלו נראים בסדר.
לא יודע אם אני מאמן PL איכותי אבל כבר נתתי לו דגשים בפרטי 🤩לא דיברתי על מקל מטאטא 🤣🤣
וחלילה לא לוקח כבד, אני לא מספיק מבין בנושא הPL כדי באמת להיכנס פה לויכוחים.
אני פשוט חושב שאם היה עובד לדוגמא עם מאמן PL איכותי שהיה נותן לו דגשים לתרגילי עזר (בהתאם לחולשות שלו)
שיעזרו לו להחזיק את המשקל ולא להישבר ל-2 כנראה הוא היה מבצע הרמות הרבה יותר נקיות.
לא צריך לרדת ל50 ק"ג על המוט, 70% מ255 זה בערך 180, נשמע לי בסדר אבל שוב אני לא מספיק מבין בתחום.
בסך הכל דעתי, בתור אחד עם 2 בלטי דיסק שככל הנראה הגיעו מענף האגו ליפטינג.
אם המטרה היא לבצע משקל מקסימלי כמו שצריך צריך לדעת מה כושל בהרמה מקסימלית ולעבוד עליו.נגעת בנקודה שהתכוונתי אליה.. 120, 160, 200, 240 הכל יפה, ואז מגיע ל-255 והטכניקה נראית כמו שהיא נראית כי מאוד מתאמץ
ההיגיון אומר לי שאם הוא ימשיך לעלות מפה יהיה לו קשה לשפר את הטכניקה, ובהתאמה הסיכוי שלו לפציעה גם יעלה
באיזה שלב הטכניקה שלו מה שנקרא catch up עם המשקלים שהוא ממשיך לעלות איתם? לי זה נראה כמו מתכון לפציעה, אבל אולי לך זה עובד אחרת
כמו שכתבתי בהודעה הראשונה, אם זה בא מליקויים בכישורים מוטריים אתה צודק.נגעת בנקודה שהתכוונתי אליה.. 120, 160, 200, 240 הכל יפה, ואז מגיע ל-255 והטכניקה נראית כמו שהיא נראית כי מאוד מתאמץ
ההיגיון אומר לי שאם הוא ימשיך לעלות מפה יהיה לו קשה לשפר את הטכניקה, ובהתאמה הסיכוי שלו לפציעה גם יעלה
באיזה שלב הטכניקה שלו מה שנקרא catch up עם המשקלים שהוא ממשיך לעלות איתם? לי זה נראה כמו מתכון לפציעה, אבל אולי לך זה עובד אחרת