עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוקי אבל הוא 255 אז אני לא מתלונן. אני יעשה את מה שצריך כדי להפוך אותו לתקין בסטנדרט תחרותי ולהעלות את המשקל.אחי,אל תמציא את הגלגל,הדדליפט שלך לא אידיאלי.
אוקי אבל הוא 255 אז אני לא מתלונן.
ואני ממש לא ממציא את הגלגל, דדליפט עם גב עגול הוא נפוץ, ובגללי תנועות תחת עומס עם גב כפו; הם חלק מלא מעת ענפי ספורט.
אבל משום מה אם זה "דדליפט" אז הלך הגב....
מה אני ישיג מכך שאני יעבוד עם גב ישר?יש לי שאלה,מדוע אינך מבצע את הדדליפט עם גב פחות עגול מזה?
מה אתה רוצה להשיג בידיוק???
לא מוריד ולו במעט את זה שאתה בחור חזק,פשוט אתה צריך לשפר את הטכניקה.
עוד שאלה,מה המטרה שלך באימונים? רק כוח?
משקל מרשים מאוד, אהבתי שלא ויתרת.
אנשים צריכים להבין, כשמדובר במאמץ מירבי (RPE10 לפלצנים פה) הטכניקה לא יכולה להיות טובה, פשוט בלתי אפשרי. אני אשמח לראות PR בתחרות של מישהו שעשה את זה עם טכניקה קרובה למושלמת. פשוט בלתי אפשרי.
דבר אחד אני רוצה לשאול אותך...אתה לא חושב שאם תהיה פחות ״רפוי״ אתה תעיף את המשקל הזה? נניח כשאני נכנס לסומו ומתיישב למטה כשאני נותן את slack out אני מרגיש כמו רוגטה, ואז זה רק להמשיך לדחוף מהרגליים וזה תמיד עולה.
מחזק את @elchonon לגביי הנעילה.
שוב, כוח מרשים מאוד, גם אם ההרמה לא הכי יפה שיש.
לגביי הסומו זה לא נראה כאילו נעלת, אבל אולי זה רק אני
על גופתי המתה 😆רוצה את שיא טוטאל ב90 קילו
יש מלא.אנשים צריכים להבין, כשמדובר במאמץ מירבי (RPE10 לפלצנים פה) הטכניקה לא יכולה להיות טובה, פשוט בלתי אפשרי. אני אשמח לראות PR בתחרות של מישהו שעשה את זה עם טכניקה קרובה למושלמת.
יש מלא.
את הביקורת שלי עליו כתבתי בכלל לא בהקשר של פציעות (מי שמכיר אותי יודע שאני מחלוצי "הגב העגול" כשכולם יצאו עליי), אלא בהקשר של הרמה לא יעילה מכנית (פוטנציאל כוח נמוך יותר)
במסוף משטרה ודפי זהב אתה מופיע כ'ע1שר גב עג1ל'מי שמכיר אותי יודע שאני מחלוצי "הגב העגול
לולסלח לי, אבל הגב שלו לא ישר פה. שים לב שדברתי על טכניקה מושלמת עד כמה שניתן. אכן זה מרשים ובטח במשקל הנ״ל, אבל ״מושלם״ זה לא
אם היה אפשר,הייתי נותן עוד מוניטין להודעהשל יום זאת לא תחרות יופי. משקל על המוט מדבר בסופו של יום
נותן ללואי הגדול קרדיט על המשפט. מבין המלמולים שלו יוצאות פה ושם פנינות חוכמהאם היה אפשר,הייתי נותן עוד מוניטין להודעה
יש מלא.
את הביקורת שלי עליו כתבתי בכלל לא בהקשר של פציעות (מי שמכיר אותי יודע שאני מחלוצי "הגב העגול" כשכולם יצאו עליי), אלא בהקשר של הרמה לא יעילה מכנית (פוטנציאל כוח נמוך יותר)
לא, עשיתי hitchingעזוב פציעות, שואל נטו ממקום של חוסר ידע, לא מתיימר ללמד אנשים איך לעשות דדליפט נכון.
הטכניקה הזאת עוברת בתחרות?
לא, עשיתי hitching
בסטרונגמן כן אבל
ואני לא בתחרות
דדליפט עם רצועות לא עובר בתחרות, דדליפט על מוט דדליפט לא עובר בכל תחרות. בIPF דדליפט עם חגורה לא בSPEC לא עובר בתחרות.בתחרות לא מחפשים טכניקה מושלמת, מחפשים סף טכניקה מינימלי כדי לקרוא למשיכה דדליפט, ואם בתחרות זה לא עובר...
משקל מרשים, לא מחפש להוריד להקניט או לזלזל, אבל משקל זה לא הכול וזה אפילו לא החלק היותר חשוב מבין כל האלמנטים שדרושים לעבודה נכונה על תרגיל.
אותי באופן אישי היה מרשים הרבה יותר אם היית עושה 220 או אפילו 200 בטכניקה שאפשר לקרוא לה דדליפט, אבל כל אחד וסדר העדיפויות שלו. אם לא כדי להקטין סיכוי לפציעה אז לפחות בשביל עבודה יותר אפקטיבית הייתי עובד על טכניקה, לפחות לפי מה שאני חושב.
כמו שאמרתי, מרשים בכל מקרה וכל הכבוד.