הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

PR 255 KG דדליפט "קונבציונלי"

• פותח/ת השרשור Whale
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אחי,אל תמציא את הגלגל,הדדליפט שלך לא אידיאלי.
אוקי אבל הוא 255 אז אני לא מתלונן. אני יעשה את מה שצריך כדי להפוך אותו לתקין בסטנדרט תחרותי ולהעלות את המשקל.

ואני ממש לא ממציא את הגלגל, דדליפט עם גב עגול הוא נפוץ, ובגללי תנועות תחת עומס עם גב כפו; הם חלק מלא מעת ענפי ספורט.

אבל משום מה אם זה "דדליפט" אז הלך הגב....

אוקי אבל הוא 255 אז אני לא מתלונן.

ואני ממש לא ממציא את הגלגל, דדליפט עם גב עגול הוא נפוץ, ובגללי תנועות תחת עומס עם גב כפו; הם חלק מלא מעת ענפי ספורט.

אבל משום מה אם זה "דדליפט" אז הלך הגב....

יש לי שאלה,מדוע אינך מבצע את הדדליפט עם גב פחות עגול מזה?
מה אתה רוצה להשיג בידיוק???
לא מוריד ולו במעט את זה שאתה בחור חזק,פשוט אתה צריך לשפר את הטכניקה.
עוד שאלה,מה המטרה שלך באימונים? רק כוח?

• פותח/ת השרשור
יש לי שאלה,מדוע אינך מבצע את הדדליפט עם גב פחות עגול מזה?
מה אתה רוצה להשיג בידיוק???
לא מוריד ולו במעט את זה שאתה בחור חזק,פשוט אתה צריך לשפר את הטכניקה.
עוד שאלה,מה המטרה שלך באימונים? רק כוח?
מה אני ישיג מכך שאני יעבוד עם גב ישר?

ההרמה הזו לימדה אותי את החולשות שלי, ואתה ממש לא מכיר את התכנית אימונים שלי ואיך אני עובד על בסיס קבוע. זה ממש לא מייצג את איך שאני מתאמן. זה 1RM שלא היה אפילו מתוכנן. אני יודע טוב טוב לעבוד עם גב ישר, אני יעבוד עם גב ישר ככלי להגיע למטרת על, שהיא לעבוד על החולשות שלי.

מטרות שלי הם מפוזרות. רוצה את שיא טוטאל ב90 קילו, להתאמן כסטרונגמן, פיתוח כוח לא ספציפי, ללמוד איך לבנות תכנית אימונים על בשרי וכך הלאה.

משקל מרשים מאוד, אהבתי שלא ויתרת.
אנשים צריכים להבין, כשמדובר במאמץ מירבי (RPE10 לפלצנים פה) הטכניקה לא יכולה להיות טובה, פשוט בלתי אפשרי. אני אשמח לראות PR בתחרות של מישהו שעשה את זה עם טכניקה קרובה למושלמת. פשוט בלתי אפשרי.

דבר אחד אני רוצה לשאול אותך...אתה לא חושב שאם תהיה פחות ״רפוי״ אתה תעיף את המשקל הזה? נניח כשאני נכנס לסומו ומתיישב למטה כשאני נותן את slack out אני מרגיש כמו רוגטה, אני ממש מנסה להעביר את כל המתח שהגוף שלי מייצר למוט ואז זה רק להמשיך לדחוף מהרגליים וזה תמיד עולה.

מחזק את @elchonon לגביי הנעילה.
שוב, כוח מרשים מאוד, גם אם ההרמה לא הכי יפה שיש.

• פותח/ת השרשור
משקל מרשים מאוד, אהבתי שלא ויתרת.
אנשים צריכים להבין, כשמדובר במאמץ מירבי (RPE10 לפלצנים פה) הטכניקה לא יכולה להיות טובה, פשוט בלתי אפשרי. אני אשמח לראות PR בתחרות של מישהו שעשה את זה עם טכניקה קרובה למושלמת. פשוט בלתי אפשרי.

דבר אחד אני רוצה לשאול אותך...אתה לא חושב שאם תהיה פחות ״רפוי״ אתה תעיף את המשקל הזה? נניח כשאני נכנס לסומו ומתיישב למטה כשאני נותן את slack out אני מרגיש כמו רוגטה, ואז זה רק להמשיך לדחוף מהרגליים וזה תמיד עולה.

מחזק את @elchonon לגביי הנעילה.
שוב, כוח מרשים מאוד, גם אם ההרמה לא הכי יפה שיש.
לגביי הסומו זה לא נראה כאילו נעלת, אבל אולי זה רק אני

הcontext להרמה הזו הוא כזה

שבוע לפני עשיתי 4 נסיונות 1RM, הייתי שרוף לגמרי

התחממתי למשקל 1RM באותו אימון של סומו, הרגיש חרא, היו לי 3 נסיונות כשל לפני ההרמה הזו אם אני זוכר נכון.

אז פשוט החלטי לעבור לקונבנציונלי ולתלוש את המוט. הייתה פה אפס מחשבה על כיווץ לא כיווץ, פשוט לדחוף עם הרגליים ולא לשחרר.

בסומו אני גם מרגיש ככה, אני יכול לנתק 220 לפחות מהרצפה מהסטאפ שלי רק. בגלל המרחק הגדול יותר של האגן מהמוט אני לא מצליח לשמור על גב ישר בקונבציונלי, הglutes וhamstrings לא חזקים מספיק.

עכשיו בבלוק 8 שבועות של max effort בדגש על בניית כוח בhamstrings וגב עליון, נטו 1RM של דדליפט כל שבוע. אם זה לא ישפר את הדדליפט שלי אז אני אצטרך לחיות עם דדליפט עם גב עגול. 😭

אנשים צריכים להבין, כשמדובר במאמץ מירבי (RPE10 לפלצנים פה) הטכניקה לא יכולה להיות טובה, פשוט בלתי אפשרי. אני אשמח לראות PR בתחרות של מישהו שעשה את זה עם טכניקה קרובה למושלמת.
יש מלא.

את הביקורת שלי עליו כתבתי בכלל לא בהקשר של פציעות (מי שמכיר אותי יודע שאני מחלוצי "הגב העגול" כשכולם יצאו עליי), אלא בהקשר של הרמה לא יעילה מכנית (פוטנציאל כוח נמוך יותר)

יש מלא.

את הביקורת שלי עליו כתבתי בכלל לא בהקשר של פציעות (מי שמכיר אותי יודע שאני מחלוצי "הגב העגול" כשכולם יצאו עליי), אלא בהקשר של הרמה לא יעילה מכנית (פוטנציאל כוח נמוך יותר)

סלח לי, אבל הגב שלו לא ישר פה. שים לב שדברתי על טכניקה מושלמת עד כמה שניתן. אכן זה מרשים ובטח במשקל הנ״ל, אבל ״מושלם״ זה לא

• פותח/ת השרשור
מה ההגדרה של הרמה מקסימלית עם טכניקה מושלמת? או בכללי הרמה מושלמת?

בסופו של יום זאת לא תחרות יופי. משקל על המוט מדבר בסופו של יום.

לך תגיד לקונסטנטינוב שהטכניקה שלו חרא או קיילור ולאם שהוא לא מושך סלאק. לקלוקוב שהוא מושך עם רגל אחת קדימה וכו' וכו' וכו'

יש מלא.

עוד כמה:
Login • Instagram

כאן אתה יכול לראות מהחימום,
שכמעט ואין הבדל במשיכה.

עזוב פציעות, שואל נטו ממקום של חוסר ידע, לא מתיימר ללמד אנשים איך לעשות דדליפט נכון.
הטכניקה הזאת עוברת בתחרות?

לא, עשיתי hitching

בסטרונגמן כן אבל

ואני לא בתחרות

בתחרות לא מחפשים טכניקה מושלמת, מחפשים סף טכניקה מינימלי כדי לקרוא למשיכה דדליפט, ואם בתחרות זה לא עובר...
משקל מרשים, לא מחפש להוריד להקניט או לזלזל, אבל משקל זה לא הכול וזה אפילו לא החלק היותר חשוב מבין כל האלמנטים שדרושים לעבודה נכונה על תרגיל.
אותי באופן אישי היה מרשים הרבה יותר אם היית עושה 220 או אפילו 200 בטכניקה שאפשר לקרוא לה דדליפט, אבל כל אחד וסדר העדיפויות שלו. אם לא כדי להקטין סיכוי לפציעה אז לפחות בשביל עבודה יותר אפקטיבית הייתי עובד על טכניקה, לפחות לפי מה שאני חושב.
כמו שאמרתי, מרשים בכל מקרה וכל הכבוד.

• פותח/ת השרשור
בתחרות לא מחפשים טכניקה מושלמת, מחפשים סף טכניקה מינימלי כדי לקרוא למשיכה דדליפט, ואם בתחרות זה לא עובר...
משקל מרשים, לא מחפש להוריד להקניט או לזלזל, אבל משקל זה לא הכול וזה אפילו לא החלק היותר חשוב מבין כל האלמנטים שדרושים לעבודה נכונה על תרגיל.
אותי באופן אישי היה מרשים הרבה יותר אם היית עושה 220 או אפילו 200 בטכניקה שאפשר לקרוא לה דדליפט, אבל כל אחד וסדר העדיפויות שלו. אם לא כדי להקטין סיכוי לפציעה אז לפחות בשביל עבודה יותר אפקטיבית הייתי עובד על טכניקה, לפחות לפי מה שאני חושב.
כמו שאמרתי, מרשים בכל מקרה וכל הכבוד.
דדליפט עם רצועות לא עובר בתחרות, דדליפט על מוט דדליפט לא עובר בכל תחרות. בIPF דדליפט עם חגורה לא בSPEC לא עובר בתחרות.

זה הופך אותם ללא לדדליפט?

אני הוספתי לפחות 50+ קילו לדדליפט שלי השנה, עבודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית