הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

PR 255 KG דדליפט "קונבציונלי"

• פותח/ת השרשור Whale
  • פורסם בתאריך
לול
מה זה מושלם אם כך?
LOL? נו באמת 🤦‍♂️.
כתבתי שאין באמת דבר כזה מושלם, אבל אל תבוא ותכתוב לי שהגב שלו מושלם פה כי זה לא המצב. זה אולי הכי טוב שאפשר להוציא כשאתה ב rpe גבוהה מאוד.

שורה תחתונה נסכים שלא להסכים.

דדליפט עם רצועות לא עובר בתחרות, דדליפט על מוט דדליפט לא עובר בכל תחרות. בIPF דדליפט עם חגורה לא בSPEC לא עובר בתחרות.

זה הופך אותם ללא לדדליפט?

אני הוספתי לפחות 50+ קילו לדדליפט שלי השנה, עבודה

יש הבדל בין לפסול דדליפט בגלל עזרים כמו חגורה או רצועות לבין לפסול דדליפט בגלל שאתה מושך בצורה שאי אפשר לקרוא לה דדליפט. דדליפט ומה שאתה עושה זה שני דברים שונים.
אם הייתי במקומך הייתי קורא לזה Whalelift, שם קליט דווקא ובתרגיל הזה אתה עושה עבודה מצוינת, דדליפט זה לא.

• פותח/ת השרשור
יש הבדל בין לפסול דדליפט בגלל עזרים כמו חגורה או רצועות לבין לפסול דדליפט בגלל שאתה מושך בצורה שאי אפשר לקרוא לה דדליפט. דדליפט ומה שאתה עושה זה שני דברים שונים.
אם הייתי במקומך הייתי קורא לזה Whalelift, שם קליט דווקא ובתרגיל הזה אתה עושה עבודה מצוינת, דדליפט זה לא.

המטרה של ההרמה הזו זה לאמן את היכולת שלי לא להיות קוקסינל ולשחרר את המוט אמצע הרמה.

ההרמה ענתה על מטרת האימון. לא צריך יותר מזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית