הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוכל דל קלוריות

חיי

משתמש מתחיל
60
2
נק' מוניטין:
2
60
2
שלום רציתי לדעת איזה דברים דלי קלוריות יש שאפשר לשלב סתם לדוגמא, הייתי אוכל םעם גלידה של גודיז קופסא שבתכלס כולה בערך 300 קלוריות אם אני זוכר, ופעם בעבר היה גם פיצה דלת קלוריות ( אני חושב של מעדנות) כל מי דברים כאלה אני בטוח שיש הרבה רק שאני לא מכיר, מי שמכיר דברים כאלה שישתף אני אשמח תודה

סלרי, מלפפון, עגבניות, חסה, פטרוזיליה, כוסברה, שמיר, פלפל, כרוב.

בתקופת החיטוב שלי חיסלתי קילוגרמים של הדברים האלו.
אפילו לא ספרתי את הקלוריות שלהם, כי אני בדעה שהעיכול שלהם שורף יותר ממה שיש להם.

• פותח/ת השרשור
סלרי, מלפפון, עגבניות, חסה, פטרוזיליה, כוסברה, שמיר, פלפל, כרוב.

בתקופת החיטוב שלי חיסלתי קילוגרמים של הדברים האלו.
אפילו לא ספרתי את הקלוריות שלהם, כי אני בדעה שהעיכול שלהם שורף יותר ממה שיש להם.
חחחחחחחחחחח ירקות אני יודע אחי התכוונתי יותר לכיוון הגלידות, מאפים פיצות , הבאתי דוגמאות למעלה

יש גלידת גודיז אישית של 85 קלוריות ליחידה (כתוב עליה 3 שוקולדים או משהו כזה), טעם של מגנום. באמת. בחיים לא הייתי מנחשת שזה לייט. אחלה לחיטוב אם זה משתלב לך בערכים (והאמת? הגלידה לא כזו קטנה!)
חוץ מזה כשאני רעבה בין הארוחות (לא מעריצה גדולה של ירקות לצערי) יש גם קרטיבים של 10 קלוריות ליחידה. גם פה לא מרגישים שזה לייט.
יש שוקולד ללא סוכר עם 65 קלוריות לשורה במקום 95, אבל כשאתה לא צורך הרבה שוקולד זה לא קריטי בכלל. תלוי.
זהו, בגדול. היום תודה לאל גלידות לייט יש בשפע, ואין להן טעם של לייט:food-and-drink005-88:

אגב, אם אתה מעריץ של טוסט חמאת בוטנים ריבה כמוני, יש ריבה לייט של בערך 15 קל' לכפית. גם לה אין טעם של לייט. אני תמיד אוהבת לאכול בארוחת הערב טוסט שמורכב מפיתה קלה/רגילה (הכל תלוי בערכים של אותו היום) + כפית חמאת בוטנים + בערך 2 כפות ריבה. אופס.
לרוב זה לא קורה, אבל אם אכלתי מספיק חלבון באותו היום ומספיק שומן (ונשארו לי מספיק קלוריות) אני מרשה לעצמי להתפנק.
יצא עכשיו אגב מוצר שהוא בעצם חטיף של איזה 30 גרם בטעם עשבי תיבול עם 120 קל' לשקית, קניתי אותו ואני עומדת לשלב אותו מחר כפחמימה בארוחת הצהריים/ארוחת ביניים עם מנת חלבון כלשהי (חיטוב..) אם אזכור לעדכן, אעדכן!
אם אעלה על עוד מוצרים עם אחלה ערך קלורי או ערכים בכלליות אשמח להמליץ! תחכו לעדכונים על התגובה הזו חחחחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית