עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אבל הגב *יכול* לעבוד בלחיצות חזה.אני צנצנת אם מישהו אי פעם הרגיש משהו שקשור לגב באימוני חזה אם אין לו טכניקה של עציץ
אני צנצנת אם מישהו אי פעם הרגיש משהו שקשור לגב באימוני חזה אם אין לו טכניקה של עציץ
אבל הגב *יכול* לעבוד בלחיצות חזה.
שאני עובד עם מוט multi grip ודאפלו ספיצפית זה מאוד מורגש הפעולה שלו. לא שהיא לא קיימת במוטות אחרים.
לשמור על קשת גבוה דורש כיווץ מאוד חזק של הגב, ואם הגב מותש יכול להיות שלא תוכל להחזיק אותו לאורך החזרה/ות
*מתייחס לגב כשריר מתוך עצלנות*
לנושא.
אולי, אולי לא
סביר להניח שלא
מינורי, לא משנה.
הדבר היחיד שאולי יוריד לך בביצועים זו עייפות מהאימון גב.
וגם זה בספק.
אוקיי עכשיו ראיתי שדיברת על יום אחרי יום.
אנשים פה מאבדים כל פרופורציה.
אני יכול להגיד לך מנסיון אישי שאפילו סקואט כבד גומר על הגב שלי לשבוע ככה. ברמה שאני לא יכול לייצר קשת ובכללי לא נותן 100 אחוז באימוני פלג גוף עליון
נגיד Z press באותו שבוע עם סקואט קידמי זה לא אופציה, שרירי הגב פשוט לא מצליחים לייצג את העמוד שדרה שלי.
הפתרון שלי הוא לבחור וריאציות שדורשות פחות מהגב העליון למשל עם משקלים נמוכים. אבל נגיד ולא הייתה לי אפשרות מבחינת תכנון הייתי בבעיה.
אני לא אומר שבהכרך יפגע אני אומר שיכול לפגוע. וצריך לנסות כדי לראות אם בכלל.
צודק במאה אחוז, כל מה שאני אומר זה שאי אפשר לדבר על זה כשחור לבן, "אפשר ואי אפשר". כל אדם ומה שעובד לובספק שהבעיה שלך נוגעת ליותר מ3% מהמתאמנים פה בפורום.
בוא נגיד שהרוב הגדול של המתאמנים בארץ מתאמנים במתכונת ab או עוד כמה ווריאציות שמצריכות אותם לרוב לעבוד גב וחזה יום אחרי יום והם בסדר גמור.
בלחיצת חזה....אני צנצנת אם מישהו אי פעם הרגיש משהו שקשור לגב באימוני חזה אם אין לו טכניקה של עציץ
ברוב תרגילי החזה , בעיקר אלו שכוללים לחיצות כמו בנץ ושכיבות שמיכה, הרחב גבי מעורב
לדעתכם זה משפיע על ההתקדמות בגב אם עושים אימון חזה יום אחרי אימון גב?
או שזה כל כך מינורי שזה לא משנה?
גם לא ממשבלחיצת חזה....
איזה שריר אחרי על התנועה של שני סנטימטר מהחזה?גם לא ממש
במיוחד לא עם טכניקה שיותר מפוקסת על חזה בלי קשת ענקית
אבל היי אם בא לכם לעשות בנץ באימון גב מי אני שאמנע ממכם
אין לי מושגאיזה שריר אחרי על התנועה של שני סנטימטר מהחזה?
אין לי מושג
בכל מקרה איזה נקודה אתה מנסה להביא כאן? שנינו יודעים שבנץ לא עושה כלום לגב מעבר לקצת גב תחתון אם יש קשת די גדולה, ולא הייתי מחשיב כיווץ שכמות כעבודה ממש
אוקיי, בהצלחה עם לבנות גב טוב עם בנץ אחיאם כבר הlats עובדים כשהלוחץ מנסה ״לשבור את המוט״