הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון חזה אחרי אימון גב(?)

Bulking1

משתמש מתחיל
162
44
נק' מוניטין:
62
162
44
ברוב תרגילי החזה , בעיקר אלו שכוללים לחיצות כמו בנץ ושכיבות שמיכה, הרחב גבי מעורב
לדעתכם זה משפיע על ההתקדמות בגב אם עושים אימון חזה יום אחרי אימון גב?
או שזה כל כך מינורי שזה לא משנה?

נערך לאחרונה:
אם אני עושה מתח ישר אחרי בנץ' זה פוגע לי בביצועים, אבל לא מאמין שתהיה השפעה אם זה ביום אחר.

אני צנצנת אם מישהו אי פעם הרגיש משהו שקשור לגב באימוני חזה אם אין לו טכניקה של עציץ
אבל הגב *יכול* לעבוד בלחיצות חזה.

שאני עובד עם מוט multi grip ודאפלו ספיצפית זה מאוד מורגש הפעולה שלו. לא שהיא לא קיימת במוטות אחרים.

לשמור על קשת גבוה דורש כיווץ מאוד חזק של הגב, ואם הגב מותש יכול להיות שלא תוכל להחזיק אותו לאורך החזרה/ות

*מתייחס לגב כשריר מתוך עצלנות*

לנושא.

אולי, אולי לא

הדרך הכי טובה לדעת זה לנסות.

נערך לאחרונה:
אני צנצנת אם מישהו אי פעם הרגיש משהו שקשור לגב באימוני חזה אם אין לו טכניקה של עציץ

עם טכניקה של פאוור ליפטינג זה דווקא יכול להיות קשור להתאוששות הגב. אבל אם הוא עושה בילדינג זה לא יפריע לו

מסכים עם @Whale .
באימון נתון, אם אני מתחיל עם חזה ואז עובר לגב, יוצא לי להרגיש את החזה נמתח במשיכה מפולי.
אותו כנ"ל עם שרירי הידיים. פשיטת מרפקים אחרי כמה סטים של כפיפה, הבייספס מורגש.
אלה שרירים מנוגדים ובסה"כ הגיוני שתהיה איזה תחושה בתנאים מסוימים / עומס מסוים

אבל הגב *יכול* לעבוד בלחיצות חזה.

שאני עובד עם מוט multi grip ודאפלו ספיצפית זה מאוד מורגש הפעולה שלו. לא שהיא לא קיימת במוטות אחרים.

לשמור על קשת גבוה דורש כיווץ מאוד חזק של הגב, ואם הגב מותש יכול להיות שלא תוכל להחזיק אותו לאורך החזרה/ות

*מתייחס לגב כשריר מתוך עצלנות*

לנושא.

אולי, אולי לא

סביר להניח שלא

מינורי, לא משנה.

הדבר היחיד שאולי יוריד לך בביצועים זו עייפות מהאימון גב.
וגם זה בספק.

אוקיי עכשיו ראיתי שדיברת על יום אחרי יום.

אנשים פה מאבדים כל פרופורציה.

אגב, פעם אני אימנתי חזה וגב ביחד, אולי גם אחזור לעשות בעתיד, הפאמפים היו מצויינים, אמנם היה קצת קשה לעבוד כי היה הרבה מורכבים אבל הסדרתי, בסך הכל אם מנהלים עומסים כמו שצריך זה יכול לעבוד 2000% ואפשר להתקדם מעולה

צריך לעשות את זה תרגיל תרגיל לסירוגין

משהו כזה:
בנץ פרס
Strict row
בנץ עליון דאמבלים או סמית או מכונה כלשהי
מתח/פולי עליון
פרפר כלשהו
פול אובר
אני אישית גם רציתי להגביר תדירות לאימוני טרפזים אז הוספתי טראפ באר שראגס

תנסה תגיד לנו.
אם זה מפריע לא חייב שאותם שרירים יהיו יום אחרי יום ככה שפתרת את הבעיה

מינורי, לא משנה.

הדבר היחיד שאולי יוריד לך בביצועים זו עייפות מהאימון גב.
וגם זה בספק.

אוקיי עכשיו ראיתי שדיברת על יום אחרי יום.

אנשים פה מאבדים כל פרופורציה.

אני יכול להגיד לך מנסיון אישי שאפילו סקואט כבד גומר על הגב שלי לשבוע ככה. ברמה שאני לא יכול לייצר קשת ובכללי לא נותן 100 אחוז באימוני פלג גוף עליון
נגיד Z press באותו שבוע עם סקואט קידמי זה לא אופציה, שרירי הגב פשוט לא מצליחים לייצג את העמוד שדרה שלי.

הפתרון שלי הוא לבחור וריאציות שדורשות פחות מהגב העליון למשל עם משקלים נמוכים. אבל נגיד ולא הייתה לי אפשרות מבחינת תכנון הייתי בבעיה.

אני לא אומר שבהכרך יפגע אני אומר שיכול לפגוע. וצריך לנסות כדי לראות אם בכלל.

אני יכול להגיד לך מנסיון אישי שאפילו סקואט כבד גומר על הגב שלי לשבוע ככה. ברמה שאני לא יכול לייצר קשת ובכללי לא נותן 100 אחוז באימוני פלג גוף עליון
נגיד Z press באותו שבוע עם סקואט קידמי זה לא אופציה, שרירי הגב פשוט לא מצליחים לייצג את העמוד שדרה שלי.

הפתרון שלי הוא לבחור וריאציות שדורשות פחות מהגב העליון למשל עם משקלים נמוכים. אבל נגיד ולא הייתה לי אפשרות מבחינת תכנון הייתי בבעיה.

אני לא אומר שבהכרך יפגע אני אומר שיכול לפגוע. וצריך לנסות כדי לראות אם בכלל.

בספק שהבעיה שלך נוגעת ליותר מ3% מהמתאמנים פה בפורום.

בוא נגיד שהרוב הגדול של המתאמנים בארץ מתאמנים במתכונת ab או עוד כמה ווריאציות שמצריכות אותם לרוב לעבוד גב וחזה יום אחרי יום והם בסדר גמור.

בספק שהבעיה שלך נוגעת ליותר מ3% מהמתאמנים פה בפורום.

בוא נגיד שהרוב הגדול של המתאמנים בארץ מתאמנים במתכונת ab או עוד כמה ווריאציות שמצריכות אותם לרוב לעבוד גב וחזה יום אחרי יום והם בסדר גמור.
צודק במאה אחוז, כל מה שאני אומר זה שאי אפשר לדבר על זה כשחור לבן, "אפשר ואי אפשר". כל אדם ומה שעובד לו

ברוב תרגילי החזה , בעיקר אלו שכוללים לחיצות כמו בנץ ושכיבות שמיכה, הרחב גבי מעורב
לדעתכם זה משפיע על ההתקדמות בגב אם עושים אימון חזה יום אחרי אימון גב?
או שזה כל כך מינורי שזה לא משנה?

אני במהלך היום יום עושה מתח הרבה, סתם עובר ועושה סט, ולא משפיע יותר מדי על האימון גב אם בכלל. אגב זה שיפר אותי פלאים במתח. בכל אופן אין לך מה לחשוש. משום מה יש איזושהיא מוסכמה ששריר יתאושש מספיק לאימון רק אחרי 48 שעות, אבל משך זמן ההתאוששות של שריר היא תלויה באופן ישיר בעומס שהופעל עליו.

כמו שאמרת הרחב גבי ״מעורב״ לא עובד עם עומס.. למה שלא יתאושש אחרי 12 שעות?

איזה שריר אחרי על התנועה של שני סנטימטר מהחזה?
אין לי מושג

בכל מקרה איזה נקודה אתה מנסה להביא כאן? שנינו יודעים שבנץ לא עושה כלום לגב מעבר לקצת גב תחתון אם יש קשת די גדולה, ולא הייתי מחשיב כיווץ שכמות כעבודה ממש

אין לי מושג

בכל מקרה איזה נקודה אתה מנסה להביא כאן? שנינו יודעים שבנץ לא עושה כלום לגב מעבר לקצת גב תחתון אם יש קשת די גדולה, ולא הייתי מחשיב כיווץ שכמות כעבודה ממש

אם כבר הlats עובדים כשהלוחץ מנסה ״לשבור את המוט״

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית