עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אבקות:אבקות:
שוקולד קוקוס (ה"משופר") - איכס. אין טעם של שוקולד וגם לא כל כך של קוקוס. סתם מגעיל. שמתי היום בקורנפלקס נסקוויק וחשבתי שיהיה טעים אבל לא זה לא. לא לגעת. 1/10
קרם ברולה - טעם פצצה. לא יודע כמה זה באמת קרם ברולה אבל טעם מאוד נחמד, מזכיר וניל צרפתי בתוספת של עוד כל מיני דברים נחמדים, וגם ריח ממש טוב. רק כדאי להגיד שהוא לא מתוק מדי. 8/10
סטיקי טופי פודינג - אחלה של טעם. לפי דעתי זה גרסה משופרת של הקרמל המלוח שלהם. טעם מתוק וטעים. יש לזה קצת טעם חלבוני שאני אישית אוהב אבל יש כאלה שאני יודע שהיו מעדיפים להתרחק. 8/10
חטיפי חלבון:
קארב קראשר פאדג' בראוני - די טעים. עונה על התיאור ודי שוקולדי. אם פשוט רוצים חטיף שוקולד בלי יותר מדי סיבוכים זה נהדר, אבל לא משהו מיוחד כל כך. 7/10
קארב קראשר קרמל נאט - מתוק מדי לטעמי. טעם אגוזי טוב ובהחלט מרגישים את הקרמל. 7/10
דאבל דו בראוני שוקולד לבן ומרשמלו - מתוק מדי, טעם מוזר ולא אהבתי את המרקם בכלל, דחוס בטירוף וצ'ואי. אם מחשיבים גם את המאקרוס הזבל אז בכלל לא משהו. מזכיר קצת בצק סוכר. זה משהו שאני יכול לראות את עצמי מפתח אליו חשק מפעם לפעם אבל לא משהו שהייתי מוכן לאכול באופן יומי. 4/10
מוצרים נוספים שאני אוסיף בקרוב:
אבקות:
- סאמר פרוטס
חטיפים:
יש לי הרבה, אני פשוט בקושי אוכל.
- לין קוקי שוקולד וברי
- לין קוקי שוקולד לבן וקראנברי
- קארב קראשר חמאת בוטנים
- קארב קראשר וניל עוגיות
- אליט באר טופי וניל
- דאבל דוו בראוני צ'אנקי שוקולד
סירופים:
- באטרסקוץ' (בדרך)
- גולדן סירופ (בדרך)
אם יש משהו ספציפי שרוצים שאטעם מהחטיפים שיש לי אז כדאי לבקש כי אלוהים יודע מתי אני אגע בזה.
אין הם הורידו את זה משום מה.ממליץ גם על STROOPWAFEL
שמשום מה לא מופיע באתר יותר (מוזר)
אתמול עשיתי שייק עם 2 סקופים,חלב ו-5 וופלים כאלו
צפה בקובץ המצורף 63883
יצא להיט
לא אשתגע על זהאין הם הורידו את זה משום מה.
עשיתי חיפוש בקצרה בגוגל, יש לקנות את זה באתרים אחרים אבל לא ב myprotein
באתי להגיד לך שתקפוץ אליי אביא לך לטעום אבל שכחתי שסיימתי אותו. אם שאתה רוצה לטעום Chocolate truffle?לא אשתגע על זה
גם בטח בלי קודים..
בכל מקרה,האייריש הוכתר כהצלחה מסחררת והוזמנו ממנו עוד כמה קילוגרמים.
כמו כן נשאר לטעום את הקרם ברולה.
טיפוסי מצידךשכחתי
לא יודע את כוונתך האמיתית בתגובה הזאת..אבל קנית אותילטעום Chocolate truffle
תדבר איתי בוואטסאפ מתי אתה באיזור אני אביא לךטיפוסי מצידך
לא יודע את כוונתך האמיתית בתגובה הזאת..אבל קנית אותי
בובי.
יש להם קטע מסריח (יותר מאחד אבל לא משנה) שכשמוצר לא במלאי הם המון פעמים פשוט לא כותבים שהוא לא במלאי אלא פשוט מוחקים אותו מהאופציות, ואי אפשר למצוא אותו. זה קרה לי המון עם הסירופ מייפל וכמה טעמי חלבון.אין הם הורידו את זה משום מה.
עשיתי חיפוש בקצרה בגוגל, יש לקנות את זה באתרים אחרים אבל לא ב myprotein
הוא פצצה אם רוצים משהו ממש טעים אבל לא מתוק מדי. אחד הטעמים הטובים שלהם לדעתיכמו כן נשאר לטעום את הקרם ברולה.
אני לא ממש מסכים, אני חושב שכבר אמרתי את זה אבל זה מזכיר קצת וניל צרפתי. לא טעם שהייתי מדלג עליו. רק חבל שבא רק בקילו.הטעם של הקרם ברולה זה לא כזה רחוק מטעם של וניל רגיל לדעתי.. אולי וניל יותר מתוק
די מאכזב באמתשוקולד חמאת בוטנים
אל תדליק אותי לפתוח..הוא פצצה אם רוצים משהו ממש טעים אבל לא מתוק מדי. אחד הטעמים הטובים שלהם לדעתי
אני לא בדיוק זוכר את הטעם שלו אבל כן, נשמע יותר לכיוון שאתה אמרת.יש להם קטע מסריח (יותר מאחד אבל לא משנה) שכשמוצר לא במלאי הם המון פעמים פשוט לא כותבים שהוא לא במלאי אלא פשוט מוחקים אותו מהאופציות, ואי אפשר למצוא אותו. זה קרה לי המון עם הסירופ מייפל וכמה טעמי חלבון.
בדרך כלל הם חוזרים אבל האמת שאפילו לא שמעתי על הטעם הזה, אז יש מצב שפשוט הורידו. למרות שלא חושב.
הוא פצצה אם רוצים משהו ממש טעים אבל לא מתוק מדי. אחד הטעמים הטובים שלהם לדעתי
אני לא ממש מסכים, אני חושב שכבר אמרתי את זה אבל זה מזכיר קצת וניל צרפתי. לא טעם שהייתי מדלג עליו. רק חבל שבא רק בקילו.
למישהו אגב יצא לטעום שוקולד תפוז? אני עדיין בחיפושים אחר טעם שוקולדי שאשכרה יהיה טעים ולא סביר. כרגע השוקולד קוקוס החדש הורס כמעט כל דבר שהוא נכנס אליו שזה מאכזב, ושוקולד בראוני/שוקולד חמאת בוטנים נחמדים אבל הם לא זה.
לא חייב סטרייט אפ שוקולד אבל יהיה נחמד למצוא טעם בגוון הזה שיהיה טוב.
אני בדרכ צורך את האבקות שלי עם שיבולת שועל וחלב(דייסה). אם אני ממש רוצה לטעום את הטעם של החלבון, רק חלב.
כן, לחבר שלי היה 2.5 קילו והוא עף עליו. טעמתי סקופ אחד עם חלב וסקופ אחד עם מים.למישהו אגב יצא לטעום שוקולד תפוז?
99% מהזמן שיבולת שועל אבל בזמן האחרון לא רק. התחלתי גם לשלב אחרי אימון עם יוגורט ואז אני מוסיף קורנפלקס עם איזה תפוח, וקניתי בלנדר אז עכשיו זה רלוונטי גם לגלידה.אני לא בדיוק זוכר את הטעם שלו אבל כן, נשמע יותר לכיוון שאתה אמרת.
יש מצב שהשוקולד טראפל יהיה טעים.. תחכה לביקורת של יצחק או שאני אטעם את זה מחר.. אתה רוצה חוות דעת בשייק או בשיבולת שועל?
והשוקולד חמאת בוטנים אמריקאי מאכזב מאוד.
אם ומישהו מעוניין בשילוב כזה ממש ממש טוב יש את האבקת חלבון של dymatize.
שילוב מדהים של שניהם.
השוקולד חמאת בוטנים הכי טעים שטעמתי עד היום והטעם לא נמאס.
בדרך כלל הביקורת בכלל לא משתייה, אבל לפעמים כשהטעם חדש אני שם קצת יבש בפה ומשקשק עם מים פשוט כדי לטעום את האבקה עצמה. יש טעמים שלא מורגשים מספיק בשיבולת שועל אבל נחמדים מאוד בשייק אז אני בדרך כלל בודק
אני בדרכ צורך את האבקות שלי עם שיבולת שועל וחלב(דייסה). אם אני ממש רוצה לטעום את הטעם של החלבון, רק חלב.
כן, לחבר שלי היה 2.5 קילו והוא עף עליו. טעמתי סקופ אחד עם חלב וסקופ אחד עם מים.
עם חלב זה ממש מצוין! משהו כמו 8-9/10. עם מים בינוני משהו כמו 4-5/10.
אתה גורם לי להתחרט על זה שהבאתי אותו במתנה לבת דודה שלי. זהו אני מנתק איתה קשר משפחתי 🤬אני לא ממש מסכים, אני חושב שכבר אמרתי את זה אבל זה מזכיר קצת וניל צרפתי. לא טעם שהייתי מדלג עליו. רק חבל שבא רק בקילו.
אני יוצא מהפוסט הזה..אעשה בסוף עוד הזמנה עם כל ההמלצות האלו
אתה גורם לי להתחרט על זה שהבאתי אותו במתנה לבת דודה שלי. זהו אני מנתק איתה קשר משפחתי 🤬
אני ניסיתי את הטעם וניל ו raspberry. אני אהבתי.נו למה לא
עם השוקולד קוקוס הזה אני מרגיש כאילו הזמנתי 3.5 קילו ולא 6.. כבר רוצה להזמין עוד האמת
אבל כבר עשיתי 3 הזמנות רצופות בלי מייפל כי לא היה. פעם אחת חזר ולא הזמנתי ישר אז את ההזמנה אחרי הייתי צריך לעשות בלי.
על השנייה שיחזור אזמין איזה 20 בקבוקי מייפל נראה לי, אביא שוב את הקרם ברולה ואקח איזה טעם שוקולד ואתפלל שיהיה טוב.
יש מצב גם לאיזה משהו פירותי, נראה מה יהיה מצבי עד אז. כרגע עדיין יש לי סטרוברי קרים ובלוברי צ'יזקייק. מצאתי שהטעמים האלה הרבה יותר טעימים כשהם כאלה של פעם ב-, ולא כל יום. לעומת זאת טעמים כמו הסטיקי טופי פודינג טובים אבל לא כאלה מרגשים אז אפשר לדחוף לכל דבר בידיעה שיהיה טעים אבל זה לא מרגש מדי
אני הייתי מבקש החזר
ברור, אבל זה אחד מהמקרים שבו ההבדל פשוט אדיר.כמעט כל טעם ששמים בחלב יהיה טעים, אין מה לעשות. זה לא רק מעשיר את האבקה, אלא גם חלב יותר טעים ממים. מן הסתם שהשייק יצא יותר טעים
זה מה שאני הולך לעשות!אני הייתי מבקש החזר