דוחה, אל תתקרבאיך הללא טעם?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דוחה, אל תתקרבאיך הללא טעם?
יש טעם לוואי חזק מאוד של חלב מקולקלכן הכוונה לערבב אותו עם שוקו
השאלה אם הוא באמת ללא טעם?
כן הכוונה לערבב אותו עם שוקו
השאלה אם הוא באמת ללא טעם?
ללא טעם - לא באמת ללא טעם, יש טעם לוואי, לא רע אבל בלי כלום לא בא טוב בכלל, עם כפית או שתיים של שוקולית הלך סבבה.
ניסית והיה טעיםמישהו/י ניסה/תה את הסטרופוואפל?
עם חלב הוא להיטניסית והיה טעים
אני מעוניין מאוד אם תוכל. תודה רבה!יש לי כמה טעמים להוסיף אם מעוניינים. על חלקם אפילו שאלו באופן ספציפי
אפרט על כל הטעמים שיצא לי לטעום.
אבקות:
שוקולד קוקוס - נחמד אם אוהבים קוקוס ורוצים משהו שוקולדי. לא משהו מיוחד, אבל אפשר לעוף על זה, עם עפים על קוקוס. 5/10
קרמל מלוח - וניל מתוק עם נגיעה של קרמל. נחמד ממש אם יש חשק למשהו מתוק אבל לא מעבר וכנראה שיש דברים טובים יותר למטרה הזו. הייתי אומר שאם ממש אוהבים קרמל זה יכול להיות טוב אבל סביר להניח שמי שרוצה טעם של קרמל כשהוא מזמין את זה יתאכזב מהחוסר דומיננטיות. 6/10
בלוברי צ'יזקייק - טעם נפלא. יש גם בונוס - הריח של האבקה מדהים. יש הרגשה קרמית כזו של עוגת גבינה וטעם של אוכמניות, לא מרגיש מלאכותי מדי לדעתי. החיסרון העיקרי הוא שנמאס מהר מאוד, אבל אם יש טעם אחר לגוון איתו מדי פעם/משתמשים פעם ב, זה ממש טוב. 8/10
שוקולד בראוני - לא הכי מתוק, אבל אחלה של טעם שוקולד. די בסיסי, אבל נראה לי שפחות הולך בשייקים כי זה לא ממש טעם של שוקו. סך הכל לעוגות חלבון וכו הוא עושה את העבודה. 6/10
בננה טבעי - בהתחלה יש לזה טעם טוב ואז פתאום יש טעם של בננה מלפני 400 שנה, טעם מיושן כזה. אבל, בשיבולת שועל זה הולך די טוב, בתוספת קינמון זה גם אחלה, וגם חמאת בוטנים מוסיפה הרבה. סך הכל לא רע לפי דעתי והאמת שמצאתי שעם הזמן הטעם הופך ליותר טוב - בניגוד להרבה טעמים אחרים. 6/10
שוקולד חמאת בוטנים (הישן) - שוקולד עם נגיעה של מרקם אגוזי. לא מרגישים חמאת בוטנים אבל זה אחלה טעם של שוקו. 7/10
סטרוברי קרים - אני לא חושב שטעמתי טעם טוב יותר. הוא לא נמאס בכלל ויש לו טעם ממש טוב של תות, מזכיר את המעדן באדי. 9/10
שוקולד חמאת בוטנים (ה"משופר") - טעם של שוקולד עם טעם די חזק של אגוזים. הטעם של האגוזים די מלאכותי ובטעימה ראשונית זה מוזר מאוד, אבל עם הזמן זה משתפר, והאמת שאני חושב שזה טעם ממש טוב, פשוט רושם ראשוני לא משהו. אני בקושי מוצא צורך בטעם של שוקולד אחר פשוט כי הטעם האגוזי משתלב די טוב ולא נמאס כל כך. 7/10
טירמיסו (ה"משופר") - טעם שוקולד עם קפה, אבל שהוסיפו לו חצי בקבוק רום. אני חושב שאבקה בטעם שוקולד עם קצת נס תצא יותר טוב. זה כן מאוד מזכיר טירמיסו אבל זה קצת מוזר ואני חושב שכשהם ניסו לחקות את המשקה האלכוהולי שברום הם הלכו קצת רחוק מדי, אבל אולי זה ישתנה עם הזמן, כי טעמתי רק פעם אחת. 4/10
שוקולד בראוני (ה"משופר") - באמת שונה מהבראוני הקודם. טעם טוב סך הכל, מזכיר בראוני אבל בצורה שונה מהטעם הקודם. הטעם משמעותית חלש יותר. מרקם קצת מוזר ואולי זה רק אני אבל טעם שמזכיר טיפה קוקוס, יכול להיות שזה פשוט המרקם שגורם לי לחשוב. אני לא בטוח לגמרי מה דעתי עליו, סך הכל הוא ממש טעים, אבל הייתי רוצה שיהיה חזק יותר ואולי קצת יותר שוקולדי. אני כן אתן לו ציון גבוה יותר משל הקודם כי הטעם שלו באמת ממש מזכיר טעם של בראוניז. 7/10
חטיפי חלבון:
קארב קראשר סטרוברי צ'יזקייק - ממש טוב. מתוק בטירוף ככה שאם מישהו רגיש למתיקות לא הייתי מתקרב. הטעם עצמו טעים, מרקם טוב שהייתי רוצה מחטיף חלבון. בהחלט מזכיר סטרוברי צ'יזקייק ומומלץ מאוד. 8/10
סירופים:
סירופ שוקולד - הקשר בין זה לשוקולד הוא מקרי בהחלט. מזכיר קצת סירופ מייפל אבל עם טעם ממש מוזר. יש בזה משהו נחמד כי זה פשוט ממתיק בצורת סירופ, זה יכול להוסיף קצת רטיבות לדברים אבל הטעם די רע. 3/10
סירופ מייפל - אני אישית גדלתי על הסירופים של הסופר שהם גם ככה מזוייפים ככה שלא ציפיתי לטעם של סירופ מייפל אורגני טוב, מה גם שבכלל שהסירופ שוקולד מזכיר מייפל הנחתי שיש לזה פוטנציאל. ואכן, זה בדיוק כמו הסירופ מייפל המזוייף של הסופר והטעם מדהים. אני לא חושב שאפשר לעקוף את זה מבחינת סירופ מייפל בלי להוסיף לזה קלוריות, וכנראה שאזמין סטוקים של זה בקרוב. אולי מישהו שרגיל למייפל איכותי טיפה יתאכזב. 10/10
לגבי המספרים - לא הייתי מתייחס לזה במיוחד אבל זה סתם שיהיה אינדיקציה כלשהי. אם מישהו רוצה לטעום טעם שנתתי לו ציון נמוך ביחס לאחרים ממליץ לשאול כי יכול להיות שדווקא כן הייתי ממליץ עליו לאינדיבידואל.
אחד הטעמים המוצלחים שלהםirish cream.
אני יודע בובי המלצת לי עליואחד הטעמים המוצלחים שלהם
(אפילו הכי טוב-לדעתי)
עם חלב ומים.
אני לא מוצא irish cream. אתה מתכוון irish coffee?הזמנתי את הטעם speculoos וirish cream.
ברגע שיגיע אני אעדכן על הטעמים.
כן התבלבלתי.אני לא מוצא irish cream. אתה מתכוון irish coffee?
הוא לא התבלבל..הכל מכוון,הוא פשוט אוהב CREAMאני לא מוצא irish cream. אתה מתכוון irish coffee?
יש לי אותו אבל טרם ניסיתי. אבל שמח לשמוע שהוא בין המומלצים 😁כן התבלבלתי.
תוקן.
הכל מתקשר בסופו של דבר ל creampieהוא לא התבלבל..הכל מכוון,הוא פשוט אוהב CREAM