המונסטר הלבן אני מקווה! 😆רק בימים שאני שפוך
או לפעמים במקום מנסטר לפני אימון
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
המונסטר הלבן אני מקווה! 😆רק בימים שאני שפוך
או לפעמים במקום מנסטר לפני אימון
רק הלבן חחחחהמונסטר הלבן אני מקווה! 😆
דירוג טעמים מייפרוטאין:
שוקולד בננה: טעם בסדר,השוקולד טעים אבל הטעם של הבננה טיפה סינטטי - 4/10
תפוח קינמון: טעם לא מובן של קינמון עם נגיעות טעם לוואי של תפוח 3/10
שוקו סמוד :טעם עדין של שוקולית 8/10
שוקולד בראוניז:סביר,טעם עדין של שוקולד עם קקאו 5/10
קוקוס:טעם ממש ממש עדין של קוקוס,בשילוב עם טעם אחר/אפייה הוא מושלם 6/10
מרציפן:לא טעם שהייתי שותה כשייק(עם חלב מזכיר רוזטה)אבל באפייה הוא משתלב ממש טוב עם טעם עדין של שקדים6/10
שוקולד אגוזים:טעם לא מובן של שוקולד עם סינטטיות של אגוזים
שוקולד קרמל:טעים ממש,שוקו מתוק 9/10
שוקולד קוקוס: שוקולית עם טעם לא מוצלח של קוקוס 6/10
שוקולד רגיל:גם מוצלח ומזכיר שוקולית,הכי מוצלח מה טעמי שוקולד שטעמתי 10/10
טירמיסו:טעם של בישקוט עם שוקולד חומי
וניל טבעי: נוראי.
סטיקי טופי פודינג: מזכיר את הקרמל מלוח,יותר מוצלח
7/10
בננה טבעי גירסת איזו: בין האהובים עליי, בעיקר עם שילוב של חלב,מזכיר בננה יטבתה וטעים לדעתי גם עם מים 8/10
וניל גירסת איזו: הרבה יותר מוצלח בעיניי מהוניל בגירסת הwhey אבל מקציף וזה נוראי 6/10
סטראברי קרים: טעים ממש,סטנדרטי,לא נמאס מהר
7/10
וניל עוגיות: נחמד ממש, עם חלב יותר מוצלח. בעיניי בשיבולת שועל משתלב מטורף. 7/10
לאטה: מזכיר אחד לאחד את המשקה קפה חלבון,בין המוצלחים בעיניי,גם עם מים וגם עם חלב 8/10
עוגת גבינה ואוכמניות:נחמד,עם חלב הרבה יותר טעים עם מים זה סבבה 6/10
נוסו עם חלב:
עם מים הם בינוניים מינוס
שוקולד לבן : עם חלב מזכיר את המשקה וניל פרו, אך כל קשר בין זה לבין שוקולד לבן מקרי בהחלט
קרמל מלוח עם חלב זה סבבה, לטעמי יש יותר מוצלחים
לא יוצא לי לשתות חלבון סתם ככה,לא משהו שמדגדג לי את הקיבה ופי אלף מעדיפה אוכל.
אם אני שותה זה מחוסר זמן אם אני ממהרת לצאת או בלילה אם לא בא לי משהו כבד לפני שינה.
לרוב משלבת באפייה/שייקים/מעדנים או אפילו וניל וכו בחלב ושמה בקפה
* בעיניי חלבון הוא נטו השלמה של ערכים ואם אפשר להתפנק איתו,למה לא? מחפשת טעם שיהיה סבבה עם מים ופי אלף יותר טעים עם חלב. ולא טעם שבשביל להעביר בגרון צריך חלב. אם הייתם שואלים אותי איזה טעם הייתי בוחרת מהרשימה כמועדף? כנראה שוקולד טבעי.... *
אלוהים ישמור על החפירה,מצטערת ותודה למי שהגיע עד הסוף:lol:
חבל שלא באת בבלאק פריידיי
בשוקולד רגיל הכוונה שוקולד טבעי? אני משתמש בבראוניז והאמת שהזמנתי ממנו עוד, לא יצא לי בכלל לטעום סמוז או טבעי פשוט קיבלתי עליו המון המלצות וכבר נשארתי איתו.
וניל עוגיות לא אסון?
ואם כבר ציינת שיבולת שועל, איזה טעמים השתלבו הכי טוב?
הלו!!! בואו לא נשלב וניל עוגיות ואסון באותו המשפט. זה טעם אדיר.
היה לי טעם עוגיות של סופר אפקט שהיה ממש ממש ממש טוב, אבל לפני שנתיים גם וניל עוגיות של דימטייז שהיה על הפנים. כבר לא יודע למה להאמין.
בטוח שאתה מדבר כאן על אפקה?היה לי רק ממש קצת מזה,טעם לא ברור
אבל לא כזה שמזכיר שוקולד לבן
עד שהגיעה לי האבקה פירקתי איזה 4 ביוםוזה כבר יקר יותר, "משמין" יותר וכנראה לא רלוונטי, אבל קניתי איזה 10 בקבוקים בכמה ימים של אייס קפה 27 גרם חלבון של תנובה.
אורגמזה בבקבוק.
העניין הוא שאופטימום יצאו חרא בבדיקות מעבדה. מיי פרוטאין אחת החברות הכי אמינות לגבי התכולהב170
את כל החלק של הבננה את יכולה למכור לנסיך @nlr666שוקולד בננה: טעם בסדר,השוקולד טעים אבל הטעם של הבננה טיפה סינטטי - 4/10
דווקא נראה לי שאפשר לפתוח פוסט לכל סדר גודל של מחירממליץ לשנות את הכותרת לביקורת על כל הטעמי חלבון של כלל החברות.
שתן דביבונים**הבננה
חבל שלא באת בבלאק פריידיי
בשוקולד רגיל הכוונה שוקולד טבעי? אני משתמש בבראוניז והאמת שהזמנתי ממנו עוד, לא יצא לי בכלל לטעום סמוז או טבעי פשוט קיבלתי עליו המון המלצות וכבר נשארתי איתו.
וניל עוגיות לא אסון?
ואם כבר ציינת שיבולת שועל, איזה טעמים השתלבו הכי טוב?
אני ממש לא יודעת איך השוקולד בראוניז מקום ראשון בחיי...אבל בואו לא נשכח שלכל אחד יש טעם משלו.
שוקולד טבעי הוא פשוט שוקו,בלי טעמי לוואי. טעים גם עם מים וגם עם חלב. לא מקציף וקל בטירוף לערבוב.
וניסיתי את כל טעמי השוקולד
קרם עוגיות לא להיט עם מים. נחמד עם חלב רק שהוא קצת יותר עקשן בערבוב אחרת נשארים גושים ומקציף טיפונת.
עם שיבולת שועל הוא מוצלח ממש.
שוקולד קרמל גם מוצלח ממש עם שיבולת שועל כי הוא מתוק.
גם יש את הטעם של הHokkaido שזה מזכיר טעם של חלב מרוכז/שמנת מתוקה. טעים לדעתי ולא מקציף כמו הטעמי וניל.
גם משתלב נדיר בשיבולת שועל
קרמל מלוח בסדר עם חלב וזהו. לא מבינה מה כולם עפים עליו. עם מים הוא גרוע.דווקא מהניסיון שלי עם קרמל מלוח הטעם שלו לא מספיק חזק בשביל להיות דומיננטי שם כמו שסטרוברי קרים לדוגמה כאן.
יש עוד טעמים שלדעתך מוצלחים בשיבולת?
אממ, בלי הבלאק פריידי ובלי הקוד של הBEAST שיש כרגע, 2.5 קילו עולה 125~
כמעט תמיד יש להם מבצעים וקודים של הנחות מסויימים, פעם זה היה סוכות, פעם יום העצמאות, פסח, בלאק פריידיי, סייבר מנדיי, עכשיו מבצעי דצמבר וכו' וכו', כמעט תמיד אפשר לקנות 2.5 קילו בפחות מזה, וזה עוד בלי הקומבינה של לפתוח משתמש חדש, שנותן עוד 10-15% הנחה.הבנתי. מעדיף להשאר עם muscle tech ו on הישנים והטובים אם זה ההפרש
הממממ לא נשמע מגרה 🙄 נשמע כמו זה:אורגמזה בבקבוק.
הטעם מפצה על השם.הממממ לא נשמע מגרה 🙄 נשמע כמו זה:
תן סבב עם חלב גםטועם הכל עם מים
הזמנת שוב?!איזו בננה - גועל נפש לעזאזל איתם. טעם של הבננה של לארי ווילס מניחוש מושכל