הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול המלצות טעמים myprotein

חברים הביאו לי 2 טעימות
עוגיית חלבון gooey filled בטעם דאבל שוקולד עם מילוי קרמל - 4/10 דחוס מאוד מן הסתם ופשוט טעם יותר מדיי חזק של שוקולד לא טעים.
Layered protein bar בטעם שוקולד סנדיי - 10/10 טעים בטירוף, מרקם טוב ולא דחוס מדיי.

אבקת חלבון בטעם Speculoos - טעם לא מובן של עוגייה עם תבלין כלשהו. ניסיתי עם חלב וזה מתוק אבל לא מתוק מדיי, מתוק עדין. 5/10

רוצה להזמין קילו קרם ברולה (שוב) וקילו בראוני קרמל (לוקח סיכון)
בא לי 2.5 של טעם יחסית ניטרלי שיהיה טוב (בעיקר בשיבולת), למישהו יש המלצות?

רוצה להזמין קילו קרם ברולה (שוב) וקילו בראוני קרמל (לוקח סיכון)
בא לי 2.5 של טעם יחסית ניטרלי שיהיה טוב (בעיקר בשיבולת), למישהו יש המלצות?
מה אתה מחפש בדיוק? מזא ניטרלי?
אני בדרכ צורך בשיבולת שועל את החלבון
בינתיים הטובים שטעמתי הם קינמון ושוקולד smooth

מה אתה מחפש בדיוק? מזא ניטרלי?
אני בדרכ צורך בשיבולת שועל את החלבון
בינתיים הטובים שטעמתי הם קינמון ושוקולד smooth
משהו שאם אני אוכל כל יום זה לא ימאס, יש טעמים שבהתחלה טעימים בטירוף ואחרי כמה זמן עושים להקיא אם משתמשים ברצף

משהו שאם אני אוכל כל יום זה לא ימאס, יש טעמים שבהתחלה טעימים בטירוף ואחרי כמה זמן עושים להקיא אם משתמשים ברצף
בינתיים הקינמון בישבילי היה הכי טוב
אני כרגע משתמש ב chocolate Smooth והוא בסדר בינתיים

זה אחד מהטעמים שדיברתי עליהם. מקווה שיש לך טעם לגוון איתו
יש לי קפה קרמל שלא אהבתי בש"ש (גם לא משהו בשייק), ביום העצמאות כנראה אעשה עוד הזמנה שיהיה יותר טעמים לגוון

אהבתי את קרמל מלוח בשיבולת שועל, עכשיו אוכל גם עם עוגת גבינה אוכמניות גם סבבה אבל זה חדש לי אז לא יודע אם יימאס בקרוב או לא.

לא אהבתי עם ש"ש
בגדול זה טעם אישי מן הסתם
אבל מוזר, אתה אוכל את השיבולת עם מים או חלב? כי אני עושה את השיבולת רק עם חלב

חטיפי חלבון יש עוד חוות דעת
קיבלתי את אלה לפני שבועיים, בטעם בצק עוגיות:
Lean Protein Bar
מבחינת ערכים הם בין הטובים שראיתי, 153 קלוריות ו18 גרם חלבון. הטעם סבבה אבל הם די דקים והמרקם טיפה גומי. אבל סך הכל אהבתי.
באטרסקוץ' (בדרך)
סירופ נדיר, תודה רבה על ההמלצה!

אה ופתחתי את הU.S Chocolate Peanut Butter. מסכים איתך שהחמאת בוטנים לא כל כך מורגשת אבל לפי דעתי בתור טעם שוקולד מגיע לו דירוג יותר גבוה מה4 שנתת לו אם אני זוכר נכון 😅
יש לי קפה קרמל
אם אני לא טועה אני המלצתי עליו באחד האשכולות וכתבת שקנית והיה נשמע שאהבת אותו בהתחלה. נמאס מהר?

סירופ נדיר, תודה רבה על ההמלצה!

אה ופתחתי את הU.S Chocolate Peanut Butter. מסכים איתך שהחמאת בוטנים לא כל כך מורגשת אבל לפי דעתי בתור טעם שוקולד מגיע לו דירוג יותר גבוה מה4 שנתת לו אם אני זוכר נכון 😅
בשמחה, גם אני ממש אהבתי אותו. אבל חזר המייפל ואני מקווה להזמין מחר אז אני לא מזמין אותו הפעם.

וואלה כן זה טעם שוקולד די טוב. אני די אהבתי אותו אם אני זוכר נכון. אולי נתתי 4 נטו בגלל הציפייה שלא מומשה.

אם אני לא טועה אני המלצתי עליו באחד האשכולות וכתבת שקנית והיה נשמע שאהבת אותו בהתחלה. נמאס מהר?
לא זוכר שהתלהבתי ממנו גם בהתחלה, אולי הכוונה לקרמל מלוח? אותו כן אהבתי ומתכוון להזמין שוב כנראה

לא זוכר שהתלהבתי ממנו גם בהתחלה, אולי הכוונה לקרמל מלוח? אותו כן אהבתי ומתכוון להזמין שוב כנראה
הקרמל מלוח מצוין בוודאות. לגבי הקפה קרמל היו כמה חילוקי דעות, זכרתי שאתה בצד שאהב אותו אבל טעיתי 😁

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית