הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול המלצות טעמים myprotein

תחכה שתטעם עם חלב..
שמע לי טוב.. מניאק מי אומר שאין להם טעמים טובים והכל דוחה

על הדרך מעדכן אפקת פנקייקים בטעם סירופ מייפל ממש נחמד, עם 200 מל חלב כמעט 40 גרם חלבון ל3 פנקייקים גדולים ודיי משביע

שמע לי טוב.. מניאק מי אומר שאין להם טעמים טובים והכל דוחה
אני בבעיה, myprotein מבטלים לי כל הזמן את ההזמנות (לך לעמוד האחרון)
אנשים לא יודעים לבחור טעמים טובים.
בגלל זה טוענים שהם מגעילים
טוב אז ככה - קיבלתי את זה מתנה :
Defence Sparkling Vitamin Water
בטעם תפוז ומנגו. 10/10
טעים מאוד למי שאוהב מוגז.

רפלקס הקאה/על הגבול-

שוקולד לבן=לפחות במתכון של 2017 לא הזמנתי מאז הבנתי ששינו מתכון, היה מזעזע
שוקולד מריר+קרמל מלוח=, נראה לי איזו מהדורה מוגבלת שהייתה, איזה ניסוי לשלב בינהם. פשוט מזעזע, זה באמת מלוח, טעם של ארל גריי עם הרבה מלח וקצת קקאו
פיסטוק=כמעט רפקלס הקאה אפשר לסתום את האף לשתות
לוטוס=רפלקס הקאה

ללא טעם= לא נועד לשתייה ככה לדעתי, טעם לוואי מגעיל של גבינה. בשייקים בבלנדר כבר משתלב בסדר

תה חלב

טעמים מומלצים:
קפה קרמל, מוקה, לאטה, שוקולד בראוניז, שוקולד קוקוס, קרמל מלוח.

יצא לי לנסות עוד הרבה טעמים שלהם חלק כבר לא קיימים חלק כנראה שכחתי אבל לא זוכר משהו מיוחד לפה או לשם חוץ ממה שכתבתי.

נערך לאחרונה:
ללא טעם לא נועד לשתייה ככה לדעתי, טעם לוואי של גבינה. בשייקים משתלב בסדר
מסכים לגבי הטעם לוואי, עם כפית או שתיים של שוקולית הלך בסדר וטעם הלוואי לא מורגש.
יש לי עכשיו, די מעפן לטעמי, כלומר לא הייתי אומר מגעיל אבל סביר במקרה הטוב.
שוקולד בראוניז
אהבתי
אחד הטובים שלהם שטעמתי

אשמח לשמוע מה אתה מחשיב פחות או יותר באותה רמה, כי מבחינתי כרגע הקרם תות מקום שני, אבל בפער יותר טעם לוואי
Blueberry cheesecake ממש טוב גם, טירמיסו היה לי לפני כמה שנים זכור לי ממש לטובה. זה מה שבא לי לראש כרגע

מזעזע
גועל נפש
להקיא
אשמח לשמוע מה אתה מחשיב פחות או יותר באותה רמה, כי מבחינתי כרגע הקרם תות מקום שני, אבל בפער יותר טעם לוואי
שכחתי רק להגיב, הכי טובים מבחינתי כרגע הם מאפה קינמון וגולדן סירופ. האייריש קופי אחרי שהתחלתי להשתמש בו לא יודע למה נסבל מהר מאוד ולא אהבתי בכלל. הזמנתי vanilla and raspberry שטעמתי דוגמית פעם, זכור לי שהיה טוב אבל אעדכן שזה יגיע.. רק צריך לחכות שהם ישלחו לי את החבילה בעוד חודשיים כנראה

האייריש קופי אחרי שהתחלתי להשתמש בו
בדיוק. בהתחלה המלצתם עליו וגם אני אהבתי כשניסיתי, אבל אחרי 3 סקופים רק חיכיתי לסיים אותו.

קניתי אותו לפני כמה שנים ועוד פעם השנה אחרי שהם שינו את הנוסחא. הנוסחא החדשה יותר מוצלחת אבל עדיין טעם שנמאס מאוד מהר לפי דעתי וקצת טעם לוואי מוגזם של רום או משהו כזה.

שוקולד מריר+קרמל מלוח
הוא טעם מאכזב, במיוחד אחרי שהקרמל מלוח כל כך טוב. אבל יחסית לחלק מטעמי השוקולד האחרים שלהם הוא די בסדר בתור "שוקולד מריר" לפי דעתי.

קניתי אותו לפני כמה שנים ועוד פעם השנה אחרי שהם שינו את הנוסחא. הנוסחא החדשה יותר מוצלחת אבל עדיין טעם שנמאס מאוד מהר לפי דעתי וקצת טעם לוואי מוגזם של רום או משהו כזה
טוב כנראה עניין של טעם אישי, היה לי 5 קילו לפני איזה 5 שנים וזכור לי שאהבתי אותו עד הסוף. אם הם שיפרו אז אני אשקול לקנות שוב

@yujinius @painandgain1
איך לעזאזל הטירמיסו טעים לכם? יש לי אותו בבית, טעמתי אותו ופשוט טעם לוואי חזק
אפשר לסבול את זה אבל מזעזע ומנסה להבין איך זה היה טעים

@yujinius @painandgain1
איך לעזאזל הטירמיסו טעים לכם? יש לי אותו בבית, טעמתי אותו ופשוט טעם לוואי חזק
אפשר לסבול את זה אבל מזעזע ומנסה להבין איך זה היה טעים
אני מוכן לעזור לך ולקחת ממך את הזוועה הזאת

אני מוכן לעזור לך ולקחת ממך את הזוועה הזאת
אני כמו יצחק.. גם אם מזעזע אני אסיים אותו קקקק
שלא יילך כסף לפח:lol:🤣
אבל אם היה אפשרות הייתי מביא לך 2 סקופים שתבין על מה אני מדבר אבל אין דרך

יש למישהו מושג אם יש קוד נוסף שאפשר להוסיף ל-beast הישן והטוב? אני על הקשקש במכס ורוצה להוריד בכמה שקלים:rolleyes-71:

השוקולד לבן החדש של מייפרוטאין סבבה לגמרי לטעמי, לא כבד מדי ומזכיר טעם של שוקו וניל, לא ממש מרגיש שוקולד לבן אבל הטעם טעים לכעשצמו וגם לא מרגיש שהוא נמאס מהר.
קיבלתי עם החבילה גם 2 טעמים של clear whey isolate, עפתי על המרקם שמרגיש ממש כמו מים ולא סמיך כמו אבקת חלבון, המנגו קוקוס טעים אבל נראה לי שנמאס די מהר והחמוציות הרגיש כמו אקמול.
FYI

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית