שמע לי טוב.. מניאק מי אומר שאין להם טעמים טובים והכל דוחהתחכה שתטעם עם חלב..
על הדרך מעדכן אפקת פנקייקים בטעם סירופ מייפל ממש נחמד, עם 200 מל חלב כמעט 40 גרם חלבון ל3 פנקייקים גדולים ודיי משביע
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שמע לי טוב.. מניאק מי אומר שאין להם טעמים טובים והכל דוחהתחכה שתטעם עם חלב..
אני בבעיה, myprotein מבטלים לי כל הזמן את ההזמנות (לך לעמוד האחרון)שמע לי טוב.. מניאק מי אומר שאין להם טעמים טובים והכל דוחה
מסכים לגבי הטעם לוואי, עם כפית או שתיים של שוקולית הלך בסדר וטעם הלוואי לא מורגש.ללא טעם לא נועד לשתייה ככה לדעתי, טעם לוואי של גבינה. בשייקים משתלב בסדר
יש לי עכשיו, די מעפן לטעמי, כלומר לא הייתי אומר מגעיל אבל סביר במקרה הטוב.קפה קרמל
אהבתישוקולד בראוניז
אחד הטובים שלהם שטעמתיקרמל מלוח
אשמח לשמוע מה אתה מחשיב פחות או יותר באותה רמה, כי מבחינתי כרגע הקרם תות מקום שני, אבל בפער יותר טעם לוואיאחד הטובים שלהם שטעמתי
Blueberry cheesecake ממש טוב גם, טירמיסו היה לי לפני כמה שנים זכור לי ממש לטובה. זה מה שבא לי לראש כרגעאשמח לשמוע מה אתה מחשיב פחות או יותר באותה רמה, כי מבחינתי כרגע הקרם תות מקום שני, אבל בפער יותר טעם לוואי
מזעזעטירמיסו
שכחתי רק להגיב, הכי טובים מבחינתי כרגע הם מאפה קינמון וגולדן סירופ. האייריש קופי אחרי שהתחלתי להשתמש בו לא יודע למה נסבל מהר מאוד ולא אהבתי בכלל. הזמנתי vanilla and raspberry שטעמתי דוגמית פעם, זכור לי שהיה טוב אבל אעדכן שזה יגיע.. רק צריך לחכות שהם ישלחו לי את החבילה בעוד חודשיים כנראהאשמח לשמוע מה אתה מחשיב פחות או יותר באותה רמה, כי מבחינתי כרגע הקרם תות מקום שני, אבל בפער יותר טעם לוואי
למה חודשייםבעוד חודשיים כנראה
בדיוק. בהתחלה המלצתם עליו וגם אני אהבתי כשניסיתי, אבל אחרי 3 סקופים רק חיכיתי לסיים אותו.האייריש קופי אחרי שהתחלתי להשתמש בו
קניתי אותו לפני כמה שנים ועוד פעם השנה אחרי שהם שינו את הנוסחא. הנוסחא החדשה יותר מוצלחת אבל עדיין טעם שנמאס מאוד מהר לפי דעתי וקצת טעם לוואי מוגזם של רום או משהו כזה.טירמיסו
הוא טעם מאכזב, במיוחד אחרי שהקרמל מלוח כל כך טוב. אבל יחסית לחלק מטעמי השוקולד האחרים שלהם הוא די בסדר בתור "שוקולד מריר" לפי דעתי.שוקולד מריר+קרמל מלוח
סתם צוחק אבל הזמנה שביצעתי לפני 3 שבועות לא שלחו לי עדיין.. לא יודע מתי ישלחו את הדברים..למה חודשיים
טוב כנראה עניין של טעם אישי, היה לי 5 קילו לפני איזה 5 שנים וזכור לי שאהבתי אותו עד הסוף. אם הם שיפרו אז אני אשקול לקנות שובקניתי אותו לפני כמה שנים ועוד פעם השנה אחרי שהם שינו את הנוסחא. הנוסחא החדשה יותר מוצלחת אבל עדיין טעם שנמאס מאוד מהר לפי דעתי וקצת טעם לוואי מוגזם של רום או משהו כזה
אני מוכן לעזור לך ולקחת ממך את הזוועה הזאת@yujinius @painandgain1
איך לעזאזל הטירמיסו טעים לכם? יש לי אותו בבית, טעמתי אותו ופשוט טעם לוואי חזק
אפשר לסבול את זה אבל מזעזע ומנסה להבין איך זה היה טעים
אני כמו יצחק.. גם אם מזעזע אני אסיים אותו קקקקאני מוכן לעזור לך ולקחת ממך את הזוועה הזאת
משתמש חדש ולהשתמש ב- Referral code.יש למישהו מושג אם יש קוד נוסף שאפשר להוסיף ל-beast הישן והטוב? אני על הקשקש במכס ורוצה להוריד בכמה שקלים:rolleyes-71:
משתמש חדש ולהשתמש ב- Referral code.
תכניס כמה דברים לעגלה ותוסיף את הקוד Shachar-r11מה זה referral code?
השתמשתי בביסט ופתחתי משתמש חדש בשביל זה.
👑תכניס כמה דברים לעגלה ותוסיף את הקוד Shachar-r11