הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

1טסט לאורך שנה

• פותח/ת השרשור
1 טסט אנטט מינון שאפשר להיות כול החיים רציתי לגדול טוב במינון קטן , בכול אופן האיתי על טסט אנטט של ורטקס שנה עד שנה וחצי יש צורך בpct?

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין מה מצחיק זה בריאות של בנאדם אחד טסט אנטט לשבוע למשך שנה וקצת עם יש צורך לpct?

לא יודע מה זה אחד טסט , אבל לפני שקפצת ללקחת טסט במשך שנה בלי הפסקה מתנסה להבין מה זה בכלל כמות של כל חומר -1מל ? באיזה מינון של חומר ? למה שלא תעשה סייקל במקום שנה ברצף ותסתכן ההשבתה לכל החיים ? זאת הסיבה שמגיבים לך ככה חבר ..תן עוד פרטים כדי שנוכל להגיב לך ברצינות

• פותח/ת השרשור
1ml לשבוע של ורטקס האיתי עם מאמן אחד התותחים בארץ ירדתי בהשגים והוא חושב שאני לא רציתי וזרק אותי לא חשוב שמות ובגין המצב בארץ החלטתי לקחת הפסקה מכול הנושא עד לקיץ לפחות

1ml לשבוע של ורטקס האיתי עם מאמן אחד התותחים בארץ ירדתי בהשגים והוא חושב שאני לא רציתי וזרק אותי לא חשוב שמות ובגין המצב בארץ החלטתי לקחת הפסקה מכול הנושא עד לקיץ לפחות

להבא תרשום כמה מ״ג פר מ״ל יש באמפולה / ויאל.
לדוגמה 1 מ״ל יכול להיות שווה ערך ל 200 מ״ג ויכול להיות שווה ערך גם ל 300 או 400 מ״ג.

בלי קשר, תעשה בדיקות דם עם פרופיל הורמונלי מלא שתדע איפה אתה עומד ומשם תמשיך, בלי בדיקות דם זה הכל ניחושים באוויר.

1 טסט שבועי? אתה שוקל במקרה 160? ועוד במשך שנה? מה אתם מנסים בכוח להרוס לעצמכם את החיים?
אני יודע שטמטום זה משהו מולד, אז לפחות תתייעצו עם אנשים שקולים לפני
ומי הטיפש שייעץ לך לעשות את זה?

1 טסט שבועי? אתה שוקל במקרה 160? ועוד במשך שנה? מה אתם מנסים בכוח להרוס לעצמכם את החיים?
אני יודע שטמטום זה משהו מולד, אז לפחות תתייעצו עם אנשים שקולים לפני
ומי הטיפש שייעץ לך לעשות את זה?

״מישהו מאוד מוכר מהתחום״. הוא כתב את זה 🙁

הקיצר כן חייב PCT - בערך ממה שאני מבין ממך שבועיים אחריי הזריקה הראשונה

אם אתה משיג אוביטרל בכלל טוב אם לא טמוקסיפן וכלומיד ותקווה ...

הקיצר כן חייב PCT - בערך ממה שאני מבין ממך שבועיים אחריי הזריקה הראשונה

אם אתה משיג אוביטרל בכלל טוב אם לא טמוקסיפן וכלומיד ותקווה ...
לא עדיף לחכות יותר זמן עם טסט אנתת אחרי זריקה אחרונה? יהיה לו עוד טסט חיצוני בדם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית