הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להמשיך מסה או ניטרלי?

Bodyfat31

משתמש מתחיל
62
4
נק' מוניטין:
7
62
4
היי,
חזרתי לאחר כמה חודשים בודדים לכאן, אני בערך שלושה חודשים במסה, עליתי 2-3 קילו בערך. המסה די נקייה. הבעיה שלי עכשיו, היא שאני לא מתכוון לחזור למכון, אני רוצה להישאר ולהתאמן בפארק, אני מוצא את זה מאתגר וכיף. המטרה ב"street workout" או בcalisthenics זה להיות עם כמה שיותר שריר אבל (!) עם כמה שפחות א. שומן. לכן אני מתלבט. כרגע אני עושה את התרגילים הכי בסיסיים שיש, מחזק את עצמי, כדוגמאת מתח, מקבילים, שכיבות סמיכה וכו'.
הנתונים: 73kg על 180. לגבי א. שומן, אין לי מושג כמה. מצרף את הסרטון ביוטיוב של תמונת פרונט ובק, תודה על העזרה, יום נעים.

@Whale אפשר לשאול מה דעתך?

דעה על מה?

אתה רוצה את הדברים הללו

כמה שיותר שריר

כמה שפחות שומן

שני הדברים ממש לא קשורים לצורת האימונים שלך.

בהקשר של מסה חיטוב אני נגד שניהם, באחד אתה סתם שמן ובשני אתה סתם סובל. (תשמור על משקל שנוח לך איתו, ופשוט תתאמן) ריקומפוזיציה זה לא דבר ששמור רק למתאמן מתחיל.

תתאמן ותהנה מהדרך, מתי שהוא אתה תראה שינוי.

• פותח/ת השרשור
דעה על מה?

אתה רוצה את הדברים הללו

כמה שיותר שריר

כמה שפחות שומן

שני הדברים ממש לא קשורים לצורת האימונים שלך.

בהקשר של מסה חיטוב אני נגד שניהם, באחד אתה סתם שמן ובשני אתה סתם סובל. (תשמור על משקל שנוח לך איתו, ופשוט תתאמן) ריקומפוזיציה זה לא דבר ששמור רק למתאמן מתחיל.

תתאמן ותהנה מהדרך, מתי שהוא אתה תראה שינוי.

הבנתי. אז להיות על סוג של ניטרלי, 100 קלוריות לכאן או לכאן לא חשוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית