הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשמח להערכת א.ש

• פותח/ת השרשור Capo
  • פורסם בתאריך

Capo

משתמש מתחיל
181
13
נק' מוניטין:
1
181
13
אני חושב שאני באזור 13/14 אחוזים?

קבצים מצורפים

• IMG_20201217_123133.jpg
    IMG_20201217_123133.jpg
    KB 125.7 · צפיות: 238
  • IMG_20201217_123043.jpg
    IMG_20201217_123043.jpg
    KB 82.6 · צפיות: 214
אני חושב שאני באזור 13/14 אחוזים?

למה זה משנה? איך שאתה נראה זה איך שאתה נראה. אם ירשמו שאתה 5/12/26 %
זה רק מספר, מספר שלא אומר כלום.

(מסייג, אחוז שומן חשוב רק בהקשרים של עודף משקל או תת משקל אתה רחוק מאוד משם)

• פותח/ת השרשור
למה זה משנה? איך שאתה נראה זה איך שאתה נראה. אם ירשמו שאתה 5/12/26 %
זה רק מספר, מספר שלא אומר כלום.

(מסייג, אחוז שומן חשוב רק בהקשרים של עודף משקל או תת משקל אתה רחוק מאוד משם)
כן אבל אני באמצע תהליך של חיטוב אני רוצה לדעת עם אני יגיע ל10 ואם אני קרוב לשם 😃

כן אבל אני באמצע תהליך של חיטוב אני רוצה לדעת עם אני יגיע ל10 ואם אני קרוב לשם 😃
10% זה אחוז שלא כל כך קל להגיע אליו ויותר קשה זה לשמר אותו

גם לדעתי אתה איזור ה14-15, שתדע שהבדל מ15 למטה כל אחוז הוא הבדל יחסית גדול גם באורח חיים תזונה הרגשה כללית וכו לכן לדעתי מומלץ למי שלא מתפרנס מזה לא לרדת מתחת ל12-15 כי ה"סבל" לא שווה את זה כאפשר להיות באחוזים יותר ריאלים. אבל אתה בסוף קובע לאן אתה שואף 10 בגדול זה אחוז שכן אפשר להגיע אליו

אין שום סיבה שלא תגיע לאזור ה 10% שומן. אתה צריך לשאול את עצמך מה המטרה שלך? אם אתה רוצה להיות חטוב מאוד למשך תקופה קצרה בקיץ אז אין בעיה. במידה ואתה רוצה להגיע ל 10% ולהישאר באזור הזה, תאלץ לעבוד קשה מאוד. כמובן שאם אין לך הרבה מסת שריר לא רואה שום סיבה להיות באחוז שומן כל כך נמוך. עדיף לך להישאר איך שאתה עכשיו, להמשיך להתחזק ולנסות לעלות במסת השריר, מה שנקרא ריקומפוזישן.

אין שום סיבה שלא תגיע לאזור ה 10% שומן. אתה צריך לשאול את עצמך מה המטרה שלך? אם אתה רוצה להיות חטוב מאוד למשך תקופה קצרה בקיץ אז אין בעיה. במידה ואתה רוצה להגיע ל 10% ולהישאר באזור הזה, תאלץ לעבוד קשה מאוד. כמובן שאם אין לך הרבה מסת שריר לא רואה שום סיבה להיות באחוז שומן כל כך נמוך. עדיף לך להישאר איך שאתה עכשיו, להמשיך להתחזק ולנסות לעלות במסת השריר, מה שנקרא ריקומפוזישן.
איך באמת אפשר לדעת,אם יש לי מסת שריר וכמה?
באחוז שומן גבוה

באחוז שומן גבוהה יותר קשה לדעת. שכבת השומן לכאורה מכסה את השריר, מה שכן אפשר לראות האם אתה ״סתם מלא״ או שרירי יותר. מהתמונות שלך שראיתי יש לך מסת שריר, כמה בדיוק אני לא יודע להגיד

בשביל ריקומפוזישן צריך אחוז שומן מכובד / newbie gains הוא לא זה ולא זה

• פותח/ת השרשור
אני רוצה להגיע לקיץ יחסית מוכן וחטוב ולא סתם בחור עם כרס השאיפה שלי האמתית להיות על משקל 67/68 ב10/13 אחוזי שומן

אני רוצה להגיע לקיץ יחסית מוכן וחטוב ולא סתם בחור עם כרס השאיפה שלי האמתית להיות על משקל 67/68 ב10/13 אחוזי שומן

מה הגובה שלך?
בשביל ריקומפוזישן צריך אחוז שומן מכובד / newbie gains הוא לא זה ולא זה

או לעשות את הריקומפ לאורך זמן, הרבה זמן. אפשרי בהחלט

הגובהה 162 משקל 61.5 יש דרך

אז אתה רוצה לשקול 67-68 על 1.62 מטר ולהיות 10% שומן. אתה רוצה בעצם להעלות עוד 6-7 קילו של שריר, תוך כדי ירידה של כ 5% שומן פחות או יותר.
אם אתה עושה את זה בתהליך טבעי זה יכול לקחת לך בקלות 2-3 שנים. לרדת באחוזי שומן זה פשוט מאוד, מצד שני להעלות מסת שריר זה תהליך ארוך מאוד.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אז אתה רוצה לשקול 67-68 על 1.62 מטר ולהיות 10% שומן. אתה רוצה בעצם להעלות עוד 6-7 קילו של שריר, תוך כדי ירידה של כ 5% שומן פחות או יותר.
אם אתה עושה את זה בתהליך טבעי זה יכול לקחת לך בקלות 2-3 שנים. לרדת באחוזי שומן זה פשוט מאוד, מצד שני להעלות מסת שריר זה תהליך ארוך מאוד.
טוב זה הגיוני. הרי אתה לא יוצא ישר מהמכון בולדי בילדר. מי שחושב שזה תהליך מהיר זה לא בשבילו...

טוב זה הגיוני. הרי אתה לא יוצא ישר מהמכון בולדי בילדר. מי שחושב שזה תהליך מהיר זה לא בשבילו...

חד משמעית, אבל בשביל לשקול 6-7 קילו מעל הגובה שלך ולשמור על אחוז שומן נמוך מאוד זה לא רק עניין של זמן. להגיע לזה תאורטית (כמעט) כל אחד יכול, לשמר את זה לאורך זמן גובל בסבל על גבול הלא אנושי, בטח עבור טבעי.

כמה זמן הצלחת?

10% שומן ומטה? יום אחד.
עשיתי peak week ללא מאמן, שחקתי עם נוזלים ופחמימות ומלחים. שקלתי 70 קילו על 1.78 ואני לא בחור קטן. זה היה סיוט, זה היה מיותר ובעיקר קשה מאוד כי עשיתי את התהליך הזה כשהייתי טבעי. לאחר מכן טסתי לחו״ל וחזרתי 5 קילו יותר אחריי פחות משבוע.

כמובן שכל אחד לעצמו, יש כאלו שיכולים לשמור על 10% שומן כל השנה, אבל הם די נדירים. מה גם שזה לא אחוז שומן אידאלי לגבר אז למה לשאוף לשם מההתחלה? אדם עם מסת שריר מכובדת על 12-15 אחוז שומן זה יותר ממה שצריך לדעתי.

אני סבור כי אמרת לשקול כמה קילו מעל, ולא מתחת.
יום אחד, קלאסי.😆

זה רק ממחיש כמה זה עוד יותר קשה, אני לא טענתי שאני מר עולם והוא לא. הסברתי לו שזה קשה, בטח אם הוא רוצה לתחזק אחוז שומן נמוך + לשקול במשקל שהוא מתכנן.
לא הבנתי מה הצחיק אותך? תספר לכולנו את הבדיחה.

לא הבנתי מה הצחיק אותך? תספר לכולנו את הבדיחה.
לא זלזלתי.
ציפיתי לשמוע יותר מיום אחד(אפילו קצת).
הצחיק אותי ה"קלאסיות" שבדבר(לא מוצא מילה אחרת. לא מחפש).
יום אחד יותר ממני, אה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית