עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני חושב שאני באזור 13/14 אחוזים?
כן אבל אני באמצע תהליך של חיטוב אני רוצה לדעת עם אני יגיע ל10 ואם אני קרוב לשם 😃למה זה משנה? איך שאתה נראה זה איך שאתה נראה. אם ירשמו שאתה 5/12/26 %
זה רק מספר, מספר שלא אומר כלום.
(מסייג, אחוז שומן חשוב רק בהקשרים של עודף משקל או תת משקל אתה רחוק מאוד משם)
10% זה אחוז שלא כל כך קל להגיע אליו ויותר קשה זה לשמר אותוכן אבל אני באמצע תהליך של חיטוב אני רוצה לדעת עם אני יגיע ל10 ואם אני קרוב לשם 😃
איך באמת אפשר לדעת,אם יש לי מסת שריר וכמה?אין שום סיבה שלא תגיע לאזור ה 10% שומן. אתה צריך לשאול את עצמך מה המטרה שלך? אם אתה רוצה להיות חטוב מאוד למשך תקופה קצרה בקיץ אז אין בעיה. במידה ואתה רוצה להגיע ל 10% ולהישאר באזור הזה, תאלץ לעבוד קשה מאוד. כמובן שאם אין לך הרבה מסת שריר לא רואה שום סיבה להיות באחוז שומן כל כך נמוך. עדיף לך להישאר איך שאתה עכשיו, להמשיך להתחזק ולנסות לעלות במסת השריר, מה שנקרא ריקומפוזישן.
אין שום סיבה שלא תגיע לאזור ה 10% שומן. אתה צריך לשאול את עצמך מה המטרה שלך? אם אתה רוצה להיות חטוב מאוד למשך תקופה קצרה בקיץ אז אין בעיה. במידה ואתה רוצה להגיע ל 10% ולהישאר באזור הזה, תאלץ לעבוד קשה מאוד. כמובן שאם אין לך הרבה מסת שריר לא רואה שום סיבה להיות באחוז שומן כל כך נמוך. עדיף לך להישאר איך שאתה עכשיו, להמשיך להתחזק ולנסות לעלות במסת השריר, מה שנקרא ריקומפוזישן.
אני רוצה להגיע לקיץ יחסית מוכן וחטוב ולא סתם בחור עם כרס השאיפה שלי האמתית להיות על משקל 67/68 ב10/13 אחוזי שומןאין שום סיבה שלא תגיע לאזור ה 10% שומן. אתה צריך לשאול את עצמך מה המטרה שלך? אם אתה רוצה להיות חטוב מאוד למשך תקופה קצרה בקיץ אז אין בעיה. במידה ואתה רוצה להגיע ל 10% ולהישאר באזור הזה, תאלץ לעבוד קשה מאוד. כמובן שאם אין לך הרבה מסת שריר לא רואה שום סיבה להיות באחוז שומן כל כך נמוך. עדיף לך להישאר איך שאתה עכשיו, להמשיך להתחזק ולנסות לעלות במסת השריר, מה שנקרא ריקומפוזישן.
אני רוצה להגיע לקיץ יחסית מוכן וחטוב ולא סתם בחור עם כרס השאיפה שלי האמתית להיות על משקל 67/68 ב10/13 אחוזי שומן
בשביל ריקומפוזישן צריך אחוז שומן מכובד / newbie gains הוא לא זה ולא זה
מה הגובה שלך?
או לעשות את הריקומפ לאורך זמן, הרבה זמן. אפשרי בהחלט
הגובהה 162 משקל 61.5 יש דרך
טוב זה הגיוני. הרי אתה לא יוצא ישר מהמכון בולדי בילדר. מי שחושב שזה תהליך מהיר זה לא בשבילו...אז אתה רוצה לשקול 67-68 על 1.62 מטר ולהיות 10% שומן. אתה רוצה בעצם להעלות עוד 6-7 קילו של שריר, תוך כדי ירידה של כ 5% שומן פחות או יותר.
אם אתה עושה את זה בתהליך טבעי זה יכול לקחת לך בקלות 2-3 שנים. לרדת באחוזי שומן זה פשוט מאוד, מצד שני להעלות מסת שריר זה תהליך ארוך מאוד.
טוב זה הגיוני. הרי אתה לא יוצא ישר מהמכון בולדי בילדר. מי שחושב שזה תהליך מהיר זה לא בשבילו...
כמה זמן הצלחת?לשמר את זה לאורך זמן גובל בסבל על גבול הלא אנושי, בטח עבור טבעי.
כמה זמן הצלחת?
אני סבור כי אמרת לשקול כמה קילו מעל, ולא מתחת.10% שומן ומטה? יום אחד.
אני סבור כי אמרת לשקול כמה קילו מעל, ולא מתחת.
יום אחד, קלאסי.😆
לא זלזלתי.לא הבנתי מה הצחיק אותך? תספר לכולנו את הבדיחה.