הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי המשך תוכנמית אימונים

ראם121

משתמש פעיל
452
314
נק' מוניטין:
412
452
314
מה קורה התחלתי עם מאמן אישי תוכנית פוואר בילדינג שלושה חודשים ואחרי שלושה חודשים שנגרמו הוא לא כלכך הכווין אותי על איך אוכל לפחות לסיים אותה
אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי איך לסיים אותה
upload_2020-12-18_15-18-18.png

כמובן אני לא אפרסם את כל התוכנית כי זה סתם לעשות כאב ראש אשמח אם תסתכלו על אימון ד של הדדליפט

אני יודע איך להשמיך ואיך ומתי לעשות דילאודים אבל טסטים וכו אני לא כל כך הבתי איך ומתי זה הולך ככה

שבוע הבא אני אמור לרדת בכמות הסטים זאת אומרת 3x5 85%
ואז לאכן מחר 1x2 90%
3x4 85%

ואז לאחר מכן 2x2 90%
3x3 85%

אני מאמין שאני אמור להמשיך ככה עד שאני אגיע לסינגלים אני פשוט לא יודע איך להמשיך או לפחות לסיים את התוכנית הזאת ולעבור לתוכנית אחרת ומה זה טסטים !?

ואשמח להמלצה לאיזה תוכנית אוכל לעשות לאחר מכן ! תודה רבה ( קישור לתוכנית יספיק ) המטרה שלי אחרי התוכנית הזאת פוואר ליפטינג טהור

קודם כל התמונה שלך מטושטשת ולא ניתן לקרוא את התכנית

שנית למה הוא לא סיים לך את התוכנית?

בחיי שאני לא מבין למה מתאמן מתחיל צריך בלוק של 6 שבועות לדדליפט שלו, אבל ניחא.

אם אתה ממש רוצה לבדוק RM1 תסיים את השבועיים שאמרת, לאחר מכן אל תבצע 5-7 ימים דדליפט בכלל ואז תבדוק RM1 שאתה סוג של רענן.

אבל לדעתי זה בזבוז זמן. בתכלס הייתי מבצע ריסט קל במשקלים ומתחיל תוכנית עם התקדמות כל אימון, לאחר מכן כשזה נהיה מהר מידי עובר לכל 4-5 ימים ולאחר מכן התקדמות שבועית. אני דיי בטוח שאתה לא צריך משהו שהוא מעבר להתקדמות שבועית אם אני מצליח לראות נכון את המשקלים בטבלה (120 קג לחמישיות).

• פותח/ת השרשור
בחיי שאני לא מבין למה מתאמן מתחיל צריך בלוק של 6 שבועות לדדליפט שלו, אבל ניחא.

אם אתה ממש רוצה לבדוק RM1 תסיים את השבועיים שאמרת, לאחר מכן אל תבצע 5-7 ימים דדליפט בכלל ואז תבדוק RM1 שאתה סוג של רענן.

אבל לדעתי זה בזבוז זמן. בתכלס הייתי מבצע ריסט קל במשקלים ומתחיל תוכנית עם התקדמות כל אימון, לאחר מכן כשזה נהיה מהר מידי עובר לכל 4-5 ימים ולאחר מכן התקדמות שבועית. אני דיי בטוח שאתה לא צריך משהו שהוא מעבר להתקדמות שבועית אם אני מצליח לראות נכון את המשקלים בטבלה (120 קג לחמישיות).

אני אצלם יותר ברור זה חודש ראשון בתוכנית
upload_2020-12-20_15-25-17.png

חודש שני

upload_2020-12-20_15-25-37.png

חודש שלישי

upload_2020-12-20_15-25-46.png

הוא לא סיים איתי את התוכנית כי שילמתי ל3 חודשים.. אמרתי לו אוקי לפחות תן לי אתה יודע את הפרטים איך אוכל לסיים את התוכנית הזאת ביעילות כמובן שהוא אמר שזה קצת מוסבך להסביר לא המשכתי לדבר הבנתי שזה קצת אבוד

בכל מקרה לא יודע למה זה מטושטש חחח משהו מוזר מאוד כן אבל 120 קילו לחמישיות

אשמח אם תוכל להביא לי תוכנית שאתה חושב שיכולה לקדם אותי ראיתי כל מיני תוכניות כמו לינארית או טקסס ואם לומר את האמת אני לא כלכך מבין איזה תוכנית אני צריך אשמח לעזרה אחי

קבצים מצורפים

• upload_2020-12-20_15-24-46.png
    upload_2020-12-20_15-24-46.png
    KB 33.5 · צפיות: 23
אתה בעיקר צריך להתחיל לקרוא ולהבין בעצמך כמה דברים כי גם אם מישהו ימליץ לך על התוכנית הכי מדהימה שיש, אם לא תדע מה קורה ולפי איזה עקרונות הדברים עובדים, אתה תתקע מהר מאוד ואז שוב תצטרך להחליף ותבזבז הרבה זמן על תקופות בלי התקדמות. או, כמו שעשית עד עכשיו, לשלם למישהו שיעשה בשבילך את זה.

• פותח/ת השרשור
אתה בעיקר צריך להתחיל לקרוא ולהבין בעצמך כמה דברים כי גם אם מישהו ימליץ לך על התוכנית הכי מדהימה שיש, אם לא תדע מה קורה ולפי איזה עקרונות הדברים עובדים, אתה תתקע מהר מאוד ואז שוב תצטרך להחליף ותבזבז הרבה זמן על תקופות בלי התקדמות. או, כמו שעשית עד עכשיו, לשלם למישהו שיעשה בשבילך את זה.

אץה צודק זה ברור אני אקרא על התוכנית שאעשה ואדע איך לבצע אותה
אבל אשמח לדעת כיזה תוכניות יכולול.להתכיםתלי ברמה שלי כרגע..

אץה צודק זה ברור אני אקרא על התוכנית שאעשה ואדע איך לבצע אותה
אבל אשמח לדעת כיזה תוכניות יכולול.להתכיםתלי ברמה שלי כרגע..

אני לא באמת מכיר אותך ולא יודע מה קצב ההתקדמות שאתה צריך ומה המטרות שלך, אבל כמו שכבר כתבתי למעלה סביר להניח שתוכנית עם התקדמות מאימון לאימון תתן לך תקופה מסויימת של התקדמות, ולאחר מכן תצטרך לרווח טיפה את ההתקדמות להתקדמות שבועית שסביר להניח שאם תעשה אותה נכון תוכל להמשיך איתה הרבה הרבה זמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית