הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דדליפט בפעם הראשונה ובנץ' (סרטון)

• פותח/ת השרשור RNT
  • פורסם בתאריך

RNT

משתמש מתחיל
61
11
נק' מוניטין:
11
61
11

מה לשפר?
התחלתי עם 50 קילו בנתיים זה קל אני אעלה במשקלים ואנסה לעבוד מלא על הטכניקה

מה אפשר לשפר?

חוץ מזה מבסוט מהתכנית אימונים החדשה אני הרבה יותר נהנה, וכיף לי לשלב דדליפט הוא הרבה יותר קשה ממה שחשבתי

דדליפט- המוט נמוך מידי כי זה לא פלטות אולימפיות. תנסה להגביה אותו מעט עם איזה פלטה או חתכת עץ, זה יהיה יותר יעיל למשוך מטיפה יותר גבוה.

בנץ'- נראה שאתה מוציא את המוט מעט רחוק, תנסה לקחת את כל הגוף יותר אחורה ויהיה לך יותר נוח. זה מונע ממך לשמור על הכיווץ שניסית לייצר לפני.
ובחיים אל תלחץ בנץ לבד ותסגור את הסוגרים על המוט. תעבוד בלי סוגרים ובמקרה ואתה נכשל תדחוף לצד אחד כדי שהמשקל יפול מהמוט. או שתקנה כלוב או ספוטר. אם אתה נכשל ככה, סיכוי טוב שתמות מתחת למוט וזה כולה 50 קג אז לא נעים.

דדליפט- המוט נמוך מידי כי זה לא פלטות אולימפיות. תנסה להגביה אותו מעט עם איזה פלטה או חתכת עץ, זה יהיה יותר יעיל למשוך מטיפה יותר גבוה.

בנץ'- נראה שאתה מוציא את המוט מעט רחוק, תנסה לקחת את כל הגוף יותר אחורה ויהיה לך יותר נוח. זה מונע ממך לשמור על הכיווץ שניסית לייצר לפני.
ובחיים אל תלחץ בנץ לבד ותסגור את הסוגרים על המוט. תעבוד בלי סוגרים ובמקרה ואתה נכשל תדחוף לצד אחד כדי שהמשקל יפול מהמוט. או שתקנה כלוב או ספוטר. אם אתה נכשל ככה, סיכוי טוב שתמות מתחת למוט וזה כולה 50 קג אז לא נעים.

מסכים חוץ מזה שלא לסגור את המוט,
בפעם האחרונה שלא סגרתי החליקה לי פלטה של 10 ק"ג בצד אחד על האייפון 11.
החוויה הכי קשה שעברתי בשנתיים האחרונות.

במשקלים האלה עדיף לסגור גם בגלל חוסר יציבות ומנח לא מספיק חזק.

ראיתי במו עיני משקולת 10 ק"ג בשווי 90 ש"ח מוחצת למוות מכשיר ששווה 4.5K.

בדדליפט המוט נמוך מדי, תגביה אותו והברכיים שלך הולכות יותר מדי קדימה והישבן יותר מדי למטה, המוט צריך להיות בדיוק מתכת לשכמות

בבנץ' חסרה קצת הקשתה לדעתי, מה שהכי מפריע זה השכמות שלך, הן צריכות להיות בדפרשן וריטרקשן לכל אורך התנועה ובמצב הזה הן ממש עולות לכיוון האוזניים
אתה מוריד ומעלה את המוט בקו ישר כשאתה צריך להעלות אותו בקו מעוקל(אלכסוני)
לדעתי גם יעזור לך הרבה אם תיקח את הגוף קצת אחורה או את הספה

דדליפט כמו שאמרו מעליי תעלה את הגובה של המוט קצת
ובנץ תרד קצת יותר לאט זה נראה שאתה יורד מהר מידיי וטיפה מאבד שליטה בתחתית בחזרות האחרונות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית