בעיקרון אני בניטרלי

Lidor172003

משתמש מתחיל
52
17
נק' מוניטין:
17
52
17
היי, יש לי שאלה מאסטרים יקרים.
אני בעיקרון שוצר על ניטרלי. עכשיו, כבר שבועיים שבסופו של דבר אני בגירעון של 800-1000 בשבוע שחולף והשאלה היא האם אני יכולה להשלים את ה800 קלוריות המשבוע שנגמר במהלך השבוע הזה (אם זה אז בסוף השבוע)? או שכדי להמשיך הלאה ולא להשלים?🍽️🥹

היי, יש לי שאלה מאסטרים יקרים.
אני בעיקרון שוצר על ניטרלי. עכשיו, כבר שבועיים שבסופו של דבר אני בגירעון של 800-1000 בשבוע שחולף והשאלה היא האם אני יכולה להשלים את ה800 קלוריות המשבוע שנגמר במהלך השבוע הזה (אם זה אז בסוף השבוע)? או שכדי להמשיך הלאה ולא להשלים?🍽️🥹

חחחחח זה מצחיק, שאלתי את זה את התזונאי שלי פעם וכמעט קיבלתי מכות.

בואי נגיד שאין לי מחקר מבוסס לתת לך, אבל לדעתי אין שום סיבה שתשלימי קלוריות כי פיקששת לפני שבוע.

מאזן קלורי אפשר לעבוד לפי יום-יומי ומכיר כאלו שעל שבועי, אבל דו-שבועי נראה לי כבר לא ריאלי.

הייתי פשוט ממשיך כרגיל, זה לא שכל החיים קדימה עכשיו יהיה לך מחסור של 800 קל'.

• פותח/ת השרשור

בואי נגיד שאין לי מחקר מבוסס לתת לך, אבל לדעתי אין שום סיבה שתשלימי קלוריות כי פיקששת לפני שבוע.

מאזן קלורי אפשר לעבוד לפי יום-יומי ומכיר כאלו שעל שבועי, אבל דו-שבועי נראה לי כבר לא ריאלי.

ועוד שאלה לי אלייך מאסטררררר!!!
האם שווה לי לשמור 600 קל לסופש (200 קלוריות לשלושה ימים) או שעדיף לסיים את הקלוריות של אותו היום?

צחקתי בקול.

חבל שזה לא ככה....
הייתה איזו תקופה בחיי לפני חמש שנים שהייתי בגירעונות של אללה ייסטור. אלפי קלוריות בשבוע.
היה נחמד אם היה אפשר לשלוף את זה מקופת חיסכון כלשהי ולהעביר ל"עובר ושב" 🤣
מעניין אם זה גם היה צובר ריבית 🤣

ועוד שאלה לי אלייך מאסטררררר!!!
האם שווה לי לשמור 600 קל לסופש (200 קלוריות לשלושה ימים) או שעדיף לסיים את הקלוריות של אותו היום?

אין עם זה שום בעיה.
אפשרי לעשות מעקב שבועי פשוט פחות נוח ומדוייק.

תנסי ותראי אם את מצליחה לשלוט במאזן הקלורי שלך.

צחקתי בקול.

חבל שזה לא ככה....
הייתה איזו תקופה בחיי לפני חמש שנים שהייתי בגירעונות של אללה ייסטור. אלפי קלוריות בשבוע.
היה נחמד אם היה אפשר לשלוף את זה מקופת חיסכון כלשהי ולהעביר ל"עובר ושב" 🤣
מעניין אם זה גם היה צובר ריבית 🤣
אוקיי,
נתת לי רעיון,
אני נעלם לכמה שנים.
אני עומד להיות עשיר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית