הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם יש המלצה כללית ליחס פחמימה: חלבון בארוחה?

IdoCalisthenics

משתמש פעיל
545
78
נק' מוניטין:
87
545
78
היי, כותרת.
לדוגמא, אכלתי היום בצהריים: 450 גרם תפו"א, 150 גרם חזה עוף. אני חושב שזה לא בסדר, יש לי עוד דוגמאות כאלו כגון 200 גרם לחם קל, 100 גרם גבינה צהובה, דברים כאלו. אני רוצה לדעת שאני לא הורס את הגוף שלי בכך שאני טועה ביחסי המזון, לא מכוונה רעה אלא כי אני בסה"כ ילד שעושה דיאטה גמישה ומאפשר לעצמו לאכול מה שהוא רוצה במסגרת התחימה אשר הגדרתי לעצמי. תודה.

היי, כותרת.
לדוגמא, אכלתי היום בצהריים: 450 גרם תפו"א, 150 גרם חזה עוף. אני חושב שזה לא בסדר, יש לי עוד דוגמאות כאלו כגון 200 גרם לחם קל, 100 גרם גבינה צהובה, דברים כאלו. אני רוצה לדעת שאני לא הורס את הגוף שלי בכך שאני טועה ביחסי המזון, לא מכוונה רעה אלא כי אני בסה"כ ילד שעושה דיאטה גמישה ומאפשר לעצמו לאכול מה שהוא רוצה במסגרת התחימה אשר הגדרתי לעצמי. תודה.

בבקשה

• פותח/ת השרשור

אפשרי בבקשה סיכום?
כל עוד ההתפלגות מאקרו היומית שלך בסדר כנראה שלא יקרה לך כלום.

הבעיה היא שהמאקרו היומי הוא לא יועץ לי על ידי תזונאי, אני היחידי שהגבלתי את עצמי..
הדבר היחידי שאני מקפיד עליו הוא מינימום 1.5 חלבון פר דיי על קילו משקל גוף ובשאר אני לא באמת בודק. חלבון וקלוריות, זה כל מה שמעניין אותי. אני שוגה כאן? זה יכול לפגוע לי בתוצאות?

אפשרי בבקשה סיכום?

הבעיה היא שהמאקרו היומי הוא לא יועץ לי על ידי תזונאי, אני היחידי שהגבלתי את עצמי..
הדבר היחידי שאני מקפיד עליו הוא מינימום 1.5 חלבון פר דיי על קילו משקל גוף ובשאר אני לא באמת בודק. חלבון וקלוריות, זה כל מה שמעניין אותי. אני שוגה כאן? זה יכול לפגוע לי בתוצאות?

תגיע לחלבון 2 כפול משקל גוף, שומן לפחות 0.8 כפול משקל גוף, והשאר פחמימה ותהיה בסדר, עדיפות לפחמימה סביב האימון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית