הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתחסנים לקורונה?

• פותח/ת השרשור 12344
  • פורסם בתאריך
האמת שהחיסון ממש מורגש בכתף גם יום אחרי, ברמה שאני מעדיף לא לבצע אימון, ממש מציק. קורה לעוד מישהו?

ניסיתי להשיג תור לחיסון, לא נתנו לי... או שאחכה או שאנסה ללכת בסוף יום לנקודה שמחסנים
זה מה שאני הייתי ממליץ, לרוב נשארים עודפים בסוף יום.

בינתיים שום תופעת לוואי מיוחדת, כאב לא משמעותי בכתף כמו אחרי כל חיסון, טיפה הרגשה כללית לא משהו, אבל לא משהו שאפשר להגדיר כהרגשה של מחלה, אולי אפילו סתם פסיכוסומטי.

זה מה שאני הייתי ממליץ, לרוב נשארים עודפים בסוף יום.

בינתיים שום תופעת לוואי מיוחדת, כאב לא משמעותי בכתף כמו אחרי כל חיסון, טיפה הרגשה כללית לא משהו, אבל לא משהו שאפשר להגדיר כהרגשה של מחלה, אולי אפילו סתם פסיכוסומטי.
ניסיתי להשיג תור לחיסון, לא נתנו לי... או שאחכה או שאנסה ללכת בסוף יום לנקודה שמחסנים
חושבים שלנער בסוף יום יש סיכוי להשיג?
חבל שלא הלכתי עם הוריי...
עוד חמישה שבועות מתגייס,
מאמין שיחסנו שמה,
אז חושב שאוותר.
אותו שיקול היה לי כשעבדתי בשיפוצים ולא היה לי כוח להתחסן נגד טטנוס.😆

עוד חמישה שבועות מתגייס,
מאמין שיחסנו שמה,
אז חושב שאוותר.
מאמין שעד שתתגייס זה יהיה חלק מהחיסונים שמקבלים בגיוס

עוד חמישה שבועות מתגייס,
מאמין שיחסנו שמה,
אז חושב שאוותר.
לגבי הטטנוס בול

אף אחד כאן לא יודע כלום, מספיק לבלבל ביצים. המציאות היא שמי שלא יתחסן, לא יקבל את כרטיס החנינה מהכלא הביתי.
ההיא התעלפה פה, ההוא חושב שם. נאדה. אף אחד כאן לא מבין כלום. הכל תחושות בטן, אף אחד כאן לא מבין בחיסונים ולא יודע מה קורה מאחורי הקלעים. מי שרוצה להתחסן ולצאת מהבית שיתחסן. מי שלא, שיתקע בפנים. ואני לא אומר את זה בציניות, באמת שיתקע בפנים אם ככה מתאים לו.

עדיף להתקשר אליהם ולשאול. נראה לי באסה לחטוף קורונה בהתקהלות של אנשים שמחכים לשאריות חיסון.

וחיידקים ונגיפים לא גורמים מחלות, וזה הוכח פעם אחר פעם. למה באותו כיתה חלק נדבקים, וחלק לא? מה זה A סיפטומתי? אין להם הסבר למה זה ככה, אבל אנחנו רואים שהנגיף לא תוקף את כולם באותה צורה, זה ברור שיש דברים אחרים שמעורבים, כמו בריאות הגוף עצמה. אם זה משנה אמצא לך את המחקרים שבהם מנסים להדביק אנשים בנגיף מסויים, והם לא נדבקים. אבל כמו שאמרתי, זה לא נראה לי ישנה משהו.

לך להידבק בכולרה \ דבר הבלוטות \ כלבת ותעדכן אותי אם נגיפים וחיידקים גורמים למחלות או לא 🤣

לך להידבק בכולרה \ דבר הבלוטות \ כלבת ותעדכן אותי אם נגיפים וחיידקים גורמים למחלות או לא 🤣
אני מוכן לקחת את הסיכון, אבל השאלה האם אתה מוכן להתערב איתי?

הסיכון שלי זה המחלה עצמה, הסיכון שלך צריך להיות כסף.
אני מוכן להתערב שהחשיפה לנגיףבלבד לא גורם למחלה. אנחנו נמצא חולה קורונה מאומת, אעשה מה שנדרש להידבק, ונראה אם זה קורה.

אני מוכן לקחת את הסיכון, אבל השאלה האם אתה מוכן להתערב איתי?

הסיכון שלי זה המחלה עצמה, הסיכון שלך צריך להיות כסף.
אני מוכן להתערב שהחשיפה לנגיףבלבד לא גורם למחלה. אנחנו נמצא חולה קורונה מאומת, אעשה מה שנדרש להידבק, ונראה אם זה קורה.

מה קשור קורונה עכשיו? כתבת שנגיפים וחיידקים לא גורמים למחלות.
אני מוכן לקחת אותך לצפון למתחם הסגר של חיות נגועות כלבת להידבק, אם לא תתחסן לאחר מכן ולא תחלה במחלה קשה תקבל מאה אלף שקל.
מוכן לעגן את זה בחוזה.

רוצה?

אני מוכן לקחת אותך לצפון למתחם הסגר של חיות נגועות כלבת להידבק, אם לא תתחסן לאחר מכן ולא תחלה במחלה קשה תקבל מאה אלף שקל.
מוכן לעגן את זה בחוזה.

רוצה?

@elchonon
100 אלף אתה בונה חדר כושר בבית ועוד נשאר עם עודף

מוכן לעגן את זה בחוזה.

רוצה?
ברגיל הייתי לוקח את זה בתור בדיחה , אבל עם היכרות שלי עם הפורום אני יודע שיש מצב ש אני יראה מתי שהוא איזה כותרת בחדשות של :''צעיר הדביק את עצמו בכוונה בכלבת למען התערבות באינטרנט '''

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית