נק' מוניטין:
3,331
- 3,222
- 2,324
ובמילים אחרות ומובנות לאיש שטרם גויס?צה''ל מחסן מילואים במתקנים שלו, על כל חיסון יום מילואים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ובמילים אחרות ומובנות לאיש שטרם גויס?צה''ל מחסן מילואים במתקנים שלו, על כל חיסון יום מילואים
צה''ל משלם לאזרחים על מילואים, הם החשיבו לי את החיסון בתור יום מילואים (2 סה''כ)ובמילים אחרות ומובנות לאיש שטרם גויס?
2 סה"כ,הם החשיבו לי את החיסון בתור יום מילואים (2 סה''כ)
נכון2 סה"כ,
כלומר,
החיסון של היום והחיסון של המנה השנייה?
מההה באלי גם להתחסן אם משלמיםוואלה התחסנתי ואפילו קיבלתי על זה כסף. עד כה לא גדל זנב
🤦♂️מההה באלי גם להתחסן אם משלמים
זה מה שאני הייתי ממליץ, לרוב נשארים עודפים בסוף יום.ניסיתי להשיג תור לחיסון, לא נתנו לי... או שאחכה או שאנסה ללכת בסוף יום לנקודה שמחסנים
זה מה שאני הייתי ממליץ, לרוב נשארים עודפים בסוף יום.
בינתיים שום תופעת לוואי מיוחדת, כאב לא משמעותי בכתף כמו אחרי כל חיסון, טיפה הרגשה כללית לא משהו, אבל לא משהו שאפשר להגדיר כהרגשה של מחלה, אולי אפילו סתם פסיכוסומטי.
חושבים שלנער בסוף יום יש סיכוי להשיג?ניסיתי להשיג תור לחיסון, לא נתנו לי... או שאחכה או שאנסה ללכת בסוף יום לנקודה שמחסנים
מאמין שעד שתתגייס זה יהיה חלק מהחיסונים שמקבלים בגיוסחושבים שלנער בסוף יום יש סיכוי להשיג?
חבל שלא הלכתי עם הוריי...
עוד חמישה שבועות מתגייס,
מאמין שיחסנו שמה,
אז חושב שאוותר.
אותו שיקול היה לי כשעבדתי בשיפוצים ולא היה לי כוח להתחסן נגד טטנוס.😆
לגבי הטטנוס בולחושבים שלנער בסוף יום יש סיכוי להשיג?
חבל שלא הלכתי עם הוריי...
עוד חמישה שבועות מתגייס,
מאמין שיחסנו שמה,
אז חושב שאוותר.
אותו שיקול היה לי כשעבדתי בשיפוצים ולא היה לי כוח להתחסן נגד טטנוס.😆
עדיף להתקשר אליהם ולשאול. נראה לי באסה לחטוף קורונה בהתקהלות של אנשים שמחכים לשאריות חיסון.ניסיתי להשיג תור לחיסון, לא נתנו לי... או שאחכה או שאנסה ללכת בסוף יום לנקודה שמחסנים
וחיידקים ונגיפים לא גורמים מחלות, וזה הוכח פעם אחר פעם. למה באותו כיתה חלק נדבקים, וחלק לא? מה זה A סיפטומתי? אין להם הסבר למה זה ככה, אבל אנחנו רואים שהנגיף לא תוקף את כולם באותה צורה, זה ברור שיש דברים אחרים שמעורבים, כמו בריאות הגוף עצמה. אם זה משנה אמצא לך את המחקרים שבהם מנסים להדביק אנשים בנגיף מסויים, והם לא נדבקים. אבל כמו שאמרתי, זה לא נראה לי ישנה משהו.
אני מוכן לקחת את הסיכון, אבל השאלה האם אתה מוכן להתערב איתי?לך להידבק בכולרה \ דבר הבלוטות \ כלבת ותעדכן אותי אם נגיפים וחיידקים גורמים למחלות או לא 🤣
אני מוכן לקחת את הסיכון, אבל השאלה האם אתה מוכן להתערב איתי?
הסיכון שלי זה המחלה עצמה, הסיכון שלך צריך להיות כסף.
אני מוכן להתערב שהחשיפה לנגיףבלבד לא גורם למחלה. אנחנו נמצא חולה קורונה מאומת, אעשה מה שנדרש להידבק, ונראה אם זה קורה.
מה קשור קורונה עכשיו? כתבת שנגיפים וחיידקים לא גורמים למחלות.
אני מוכן לקחת אותך לצפון למתחם הסגר של חיות נגועות כלבת להידבק, אם לא תתחסן לאחר מכן ולא תחלה במחלה קשה תקבל מאה אלף שקל.
מוכן לעגן את זה בחוזה.
רוצה?
ברגיל הייתי לוקח את זה בתור בדיחה , אבל עם היכרות שלי עם הפורום אני יודע שיש מצב ש אני יראה מתי שהוא איזה כותרת בחדשות של :''צעיר הדביק את עצמו בכוונה בכלבת למען התערבות באינטרנט '''מה קשור קורונה עכשיו? כתבת שנגיפים וחיידקים לא גורמים למחלות.
אני מוכן לקחת אותך לצפון למתחם הסגר של חיות נגועות כלבת להידבק, אם לא תתחסן לאחר מכן ולא תחלה במחלה קשה תקבל מאה אלף שקל.
מוכן לעגן את זה בחוזה.
רוצה?