הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה 4 חודשים - אשמח לחוות דעת - 14 קילו

• פותח/ת השרשור R00Ri
  • פורסם בתאריך

R00Ri

משתמש פעיל
317
39
נק' מוניטין:
132
317
39
אהלן, במסה כבר ארבעה חודשים, נשאר לי עוד חודש ואז אעשה חיטוב ארוך יחסית עד הקיץ בגלל שהייתי בפלוס די גדול ועליתי הרבה במשקל יחסית אבל אני לא חושב שכ"כ רואים הבדל קיצוני למרות שהמשקל גבוהה. בנוסף לפלוס הלא קטן כנראה (לא תמיד הייתי עקבי על התפריט והתפרעתי במסה בגלל החופש שיש לי לאחר שנים של חיטובים בלתי פוסקים ולא מסודרים) השתמשתי בקריאטין שכנראה הקפיץ לי את המשקל גם כן.
בתמונות לפני: 85.6
בתמונות אחרי: 99.2

אשמח לחוות דעת, האם העלתי כמות משמעותית של מסת שריר אפילו שהעלתי לא קצת בשומן? האם יש שינוי משמעותי? על איזה א"ש בערך אני עומד ?
תודה רבה! 😃

קבצים מצורפים

• 57809_IMG_2188.jpg
    57809_IMG_2188.jpg
    KB 206.4 · צפיות: 643
  • 57810_IMG_2189.jpg
    57810_IMG_2189.jpg
    KB 213.9 · צפיות: 634
  • image_67197697.JPG
    image_67197697.JPG
    KB 199.5 · צפיות: 630
  • image_67204353.JPG
    image_67204353.JPG
    KB 204.3 · צפיות: 554
קצת קשה לראות כי התמונות מצולמות ממרחק/פוקוס שונה.
רואים עלייה במסת שריר בחזה ואולי גם בכתף.
שוב, קשה לומר בגלל ההבדלים בתמונות אבל השינויי על פניו לא דרמטי.

בתמונות על פניו נראה שעלית הרבה בשומן ונוזלים אבל יכול להיות שהכל זוית של צילום, תצלם שוב תמונות יותר ברורות
גב, ידיים, רגליים

• פותח/ת השרשור
קצת קשה לראות כי התמונות מצולמות ממרחק/פוקוס שונה.
רואים עלייה במסת שריר בחזה ואולי גם בכתף.
שוב, קשה לומר בגלל ההבדלים בתמונות אבל השינויי על פניו לא דרמטי.

בתמונות על פניו נראה שעלית הרבה בשומן ונוזלים אבל יכול להיות שהכל זוית של צילום, תצלם שוב תמונות יותר ברורות
גב, ידיים, רגליים

תודה על התגובה, מעלה תמונות מהבוקר גם כן מאותה זווית. אני ממש נראה שמן בתמונות ואני מפחד שזה תאורה אבל כן זה המצב:

לא רואים עלייה במסת שריר אפילו עם השומן הרב(שלא חסר 😃 😃 )

קבצים מצורפים

• IMG_4921.jpg
    IMG_4921.jpg
    KB 205.6 · צפיות: 214
  • IMG_4922.jpg
    IMG_4922.jpg
    KB 206.6 · צפיות: 211
לדעתי תחזור עוד 4 חודשים לפידבק יותר נורמלי
כי 4 חודשים על הרבה אנשים לא מספיק בשביל שינוי ויזואלי ואצלך אולי זה צילום דווקא אבל קשה להבחין

כתפיים גדלו,
התמונות בפוזה כל כך לא מחמיאה שקשה לראות הבדל חוץ מהבטן.

לא רואה איפה צברת 14 ק"ג...

• פותח/ת השרשור
לדעתי תחזור עוד 4 חודשים לפידבק יותר נורמלי
כי 4 חודשים על הרבה אנשים לא מספיק בשביל שינוי ויזואלי ואצלך אולי זה צילום דווקא אבל קשה להבחין

אני בתחילת פברואר מתחיל חיטוב ואנסה לגדול כמה שיותר עד אז... תודה רבה אבל! אתה לא רואה שינוי בכלל ?
כתפיים גדלו,
התמונות בפוזה כל כך לא מחמיאה שקשה לראות הבדל חוץ מהבטן.

לא רואה איפה צברת 14 ק"ג...
לדעתי באמת התמונות לא מחמיאות לי שזה מוזר, אני גם לא מצליח להבין איפה ה14 קילו כי לא רואים שינוי כזה משמעותי, לכן התיאוריה שלי שזה גם עלייה במסת שריר לא קטנה (לא ענקית גם), אתה לא רואה שהחזה גדל? הידיים וכו

אני בתחילת פברואר מתחיל חיטוב ואנסה לגדול כמה שיותר עד אז... תודה רבה אבל! אתה לא רואה שינוי בכלל ?

לדעתי באמת התמונות לא מחמיאות לי שזה מוזר, אני גם לא מצליח להבין איפה ה14 קילו כי לא רואים שינוי כזה משמעותי, לכן התיאוריה שלי שזה גם עלייה במסת שריר לא קטנה (לא ענקית גם), אתה לא רואה שהחזה גדל? הידיים וכו

עיניים זה לא מדד שאני אוהב להסתמך עליו.

לקחת היקפים לפני המסה?

יש לך תמונות מזווית אחרת?

אני בטוח שאם עלית 14 ק"ג הם עלו איפשהו, רק שעוד לא עליתי על המיקום המדויק 😅

• פותח/ת השרשור
עיניים זה לא מדד שאני אוהב להסתמך עליו.

לקחת היקפים לפני המסה?

יש לך תמונות מזווית אחרת?

אני בטוח שאם עלית 14 ק"ג הם עלו איפשהו, רק שעוד לא עליתי על המיקום המדויק 😅
מזוויות אחרות אין לי, אני רוצה בתחילת פברואר לעשות ממש "לפני אחרי" למסה מכל הזוויות והכל לקבל חוות דעת לפני שאני מתחיל חיטוב.
היקפים:
חזה : +6
בטן: +13 ( 😭 )
שני הידיים: +4 כל אחת
רגליים נשארו אותו היקף משום מה.

מזוויות אחרות אין לי, אני רוצה בתחילת פברואר לעשות ממש "לפני אחרי" למסה מכל הזוויות והכל לקבל חוות דעת לפני שאני מתחיל חיטוב.
היקפים:
חזה : +6
בטן: +13 ( 😭 )
שני הידיים: +4 כל אחת
רגליים נשארו אותו היקף משום מה.

בטן תפחה יופי,
ידיים 4 ס"מ ? זה המון.

אם ככה נראה שהמסה הייתה טובה, תנסה לעשות איזשהו חודש ניטרלי,
איך האימונים נראים?

• פותח/ת השרשור
בטן תפחה יופי,
ידיים 4 ס"מ ? זה המון.

אם ככה נראה שהמסה הייתה טובה, תנסה לעשות איזשהו חודש ניטרלי,
איך האימונים נראים?
חודש ניטרלי לפני שאני מתחיל את המסה? אגב כמה לדעתך אני אצטרך להוריד פלוס מינוס כדי להגיע לא"ש נמוך נגיד 12% ? אני רוצה לתת מפברואר עד יולי חיטוב ארוך וטוב.
אימונים AB
A:
חזה: בנץ 3X5, בנץ שיפוע 2X12
כתפיים: מיליטרי פרס 3X5, הנפה לצדדים 2X12
יד אחורית מכונה 2X12

B: בטן 2 תרגילים משקל גוף / עם פלטה
יד קדמית 2X12 משקולות יד
גב: מתח שלילי, דדליפט 2x5 או BOR וחתירה משקולות יד 2X12
רגליים סקוואט / מכונה (לא יודע איך קוראים למכונה הזאת ) 3X10 למכונה ו3X8 סקוואט

חשוב לציין שאני העלתי לאט לאט עצימות ותרגילים במטרה ממש לחזק לאט לאט את הגוף כי היו לי הרבה אזורים חלשים ודלקות בעקבות זה. עכשיו בB אני עושה את שני התרגילים ביחד כדי שיהיה יותר נפח.

חודש ניטרלי לפני שאני מתחיל את המסה? אגב כמה לדעתך אני אצטרך להוריד פלוס מינוס כדי להגיע לא"ש נמוך נגיד 12% ? אני רוצה לתת מפברואר עד יולי חיטוב ארוך וטוב.
אימונים AB
A:
חזה: בנץ 3X5, בנץ שיפוע 2X12
כתפיים: מיליטרי פרס 3X5, הנפה לצדדים 2X12
יד אחורית מכונה 2X12

B: בטן 2 תרגילים משקל גוף / עם פלטה
יד קדמית 2X12 משקולות יד
גב: מתח שלילי, דדליפט 2x5 או BOR וחתירה משקולות יד 2X12
רגליים סקוואט / מכונה (לא יודע איך קוראים למכונה הזאת ) 3X10 למכונה ו3X8 סקוואט

חשוב לציין שאני העלתי לאט לאט עצימות ותרגילים במטרה ממש לחזק לאט לאט את הגוף כי היו לי הרבה אזורים חלשים ודלקות בעקבות זה. עכשיו בB אני עושה את שני התרגילים ביחד כדי שיהיה יותר נפח.

הנפח שלך נמוך מידי.

מה שקורה זה או שהמסה שלך אגרסיבית מידי או שהאימונים לא מספיק טובים (או גם וגם)
מה שקורה בפועל זה שאתה מעלה יותר שומן מאשר שריר.

בגלל זה הצעתי שתעבור לניטרלי חודש ותעלה נפח אימונים, להמשיך מסה עכשיו לא יתרום לך כלום ושום דבר.

אגב, מה הגובה?

עריכה,
לכמה חלבון אתה מגיע? מה הפלוס הקלורי? כמה שומן צורך?

• פותח/ת השרשור
הנפח שלך נמוך מידי.

מה שקורה זה או שהמסה שלך אגרסיבית מידי או שהאימונים לא מספיק טובים (או גם וגם)
מה שקורה בפועל זה שאתה מעלה יותר שומן מאשר שריר.

בגלל זה הצעתי שתעבור לניטרלי חודש ותעלה נפח אימונים, להמשיך מסה עכשיו לא יתרום לך כלום ושום דבר.

אגב, מה הגובה?

עריכה,
לכמה חלבון אתה מגיע? מה הפלוס הקלורי? כמה שומן צורך?
אתה חושב שהנפח נמוך ? אני מפחד להעמיס יותר מידי שיהיה אובר נפח ואז גם השרירים לא ייבנו, בגלל זה חשבתי שתרגיל מורכב + בודד עם נפח זה יעשה את העבודה למתאמן "מתחיל". אתה ממליץ להוסיף עוד תרגיל לכל איזור ? אני בעיקר פוחד על הכתפיים שלי שעושות בעיות מדי פעם אם יש יותר מידי עומס.
בעצם מה לדעתך יהיה האפקט של הניטרלי והנפח ?
גובה 189.
מגיע ל150 חלבון, (טבעוני, קשה מאוד להגיע ליותר גבוה) הפלוס לפי התפריט הוא 300 אבל בפועל יותר, צורך 97 שומן בערך.

אתה חושב שהנפח נמוך ? אני מפחד להעמיס יותר מידי שיהיה אובר נפח ואז גם השרירים לא ייבנו, בגלל זה חשבתי שתרגיל מורכב + בודד עם נפח זה יעשה את העבודה למתאמן "מתחיל". אתה ממליץ להוסיף עוד תרגיל לכל איזור ? אני בעיקר פוחד על הכתפיים שלי שעושות בעיות מדי פעם אם יש יותר מידי עומס.
בעצם מה לדעתך יהיה האפקט של הניטרלי והנפח ?
גובה 189.
מגיע ל150 חלבון, (טבעוני, קשה מאוד להגיע ליותר גבוה) הפלוס לפי התפריט הוא 300 אבל בפועל יותר, צורך 97 שומן בערך.

אני בטוח לא חושב.

אם הכתפיים שלך עושות בעיות יש לך בעיה בטכניקה ולא בנפח.

האפקט יהיה שברגע שתצבור מסת שריר אתה תראה על אותו משקל הרבה יותר טוב.

150 חלבון זה מעט מידי, הפלוס בסדר.

הגובה - משקל שלך יותר מבסדר.

• פותח/ת השרשור
אני בטוח לא חושב.

אם הכתפיים שלך עושות בעיות יש לך בעיה בטכניקה ולא בנפח.

האפקט יהיה שברגע שתצבור מסת שריר אתה תראה על אותו משקל הרבה יותר טוב.

150 חלבון זה מעט מידי, הפלוס בסדר.

הגובה - משקל שלך יותר מבסדר.
אתה מדבר על הre-comp הזה?
מאז ומתמיד היו לי בעיות בכתפיים שאני מנסה לחזק אותן, בכל מקרה לקחתי את ההערה, מה היית עושה במקומי עם התוכנית אימונים? מוסיף עוד סטים לתרגילים הבודדים? כמו 4X12 ? או מוסיף עוד תרגיל?

בן כמה אתה אם אפשר לשאול וכמה זמן מתאמן באופן כללי?
אם כתבת את זה כבר בתגובות סלח לי אין לי זמן לעבור על הכל כרגע

מהתמונות מה שאני יכול להסיק זה שהכנסת יותר מידי קלוריות בשילוב עם אימונים לא עצימים מספיק (כמו שכבר כתב OA)
המשפט EAT BIG GET BIG נשמע טוב בתיאוריה אבל במציאות לא מתאים לכולם, בעיקר לא לאדם המומצע אלא תופס לרוב לגביי אנשים שכבר מתאמנים שנים, בעלי מסת שריר גבוהה ורוצים לגדול עוד יותר.

לגבי ההמשך מסכים עם מה שנאמר בציטוט.

• פותח/ת השרשור
בן כמה אתה אם אפשר לשאול וכמה זמן מתאמן באופן כללי?
אם כתבת את זה כבר בתגובות סלח לי אין לי זמן לעבור על הכל כרגע

מהתמונות מה שאני יכול להסיק זה שהכנסת יותר מידי קלוריות בשילוב עם אימונים לא עצימים מספיק (כמו שכבר כתב OA)
המשפט EAT BIG GET BIG נשמע טוב בתיאוריה אבל במציאות לא מתאים לכולם, בעיקר לא לאדם המומצע אלא תופס לרוב לגביי אנשים שכבר מתאמנים שנים, בעלי מסת שריר גבוהה ורוצים לגדול עוד יותר.

לגבי ההמשך מסכים עם מה שנאמר בציטוט.
בן 21, גובה 189.
הבנתי, לדעתך חודש ניטרלי יניב תוצאות ? (ברמה הגיונית הכוונה)

לא לא רואה שינוי, אלא אני רואה שגדלת בלי לשים אצבע איפה, רואים גם שעלית באחוז שומן (חלק מהתהליך ולגיטימי) וסביר להניח שהפוזה והצילום היה גרוע אז קשה להגיד משהו פה

אתה מדבר על הre-comp הזה?
מאז ומתמיד היו לי בעיות בכתפיים שאני מנסה לחזק אותן, בכל מקרה לקחתי את ההערה, מה היית עושה במקומי עם התוכנית אימונים? מוסיף עוד סטים לתרגילים הבודדים? כמו 4X12 ? או מוסיף עוד תרגיל?

אין לי מושג מה זה המושג הזה שזרקת פה...
כן הייתי מוסיף עוד סטים כדי להגיע לנפח.
יש פה מספיק שירשורים על כמה טווחי נפח מתאימים.

• פותח/ת השרשור
לא לא רואה שינוי, אלא אני רואה שגדלת בלי לשים אצבע איפה, רואים גם שעלית באחוז שומן (חלק מהתהליך ולגיטימי) וסביר להניח שהפוזה והצילום היה גרוע אז קשה להגיד משהו פה
אני מניח שבאמת הפוזה והצילום היו בעייתיות, בכל מקרה בסוף המסה אעשה סיכום כמו שצריך - חשוב לציין שמדובר על ארבעה חודשים של שינוי, אי אפשר לגדול בכמות משוגעת פה, לכן אני כן מבסוט על הגדילה שכן קרתה לי, בכתפיים, בחזה, בידיים. 😃

אין לי מושג מה זה המושג הזה שזרקת פה...
כן הייתי מוסיף עוד סטים כדי להגיע לנפח.
יש פה מספיק שירשורים על כמה טווחי נפח מתאימים.
דיברתי על הפעולה הזאת שאתה בניטרלי ושורף שומן קצת ועושה במסת שריר. בכל זאת אוסיף סטים ומצחיק כי לקחתי חלקים מהפורטל ועשיתי משהו דומה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית