מסה 4 חודשים - אשמח לחוות דעת - 14 קילו

• פותח/ת השרשור R00Ri
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
יכול לצלם את עצמך עושה חלק מהתרגילים בסרטון?
זה נראה מהצד (דעתי בלבד) שאתה לא מבצע נכון את התרגילים כמו שצריך. הייתי רוצה רק לשלול את האפשרות הזאת עם כמה סרטונים..
על סמך מה אתה אומר שאני לא מבצע כמו שצריך ? מעניין אותי, לא שהגעתי למשקלים מפגרים כן? יש תרגילים כמו בנץ שהעלתי 30 ק"ג על המוט שזה מאוד מטורף בשבילי, סקוואט עדיין מתקדם לאט כדי ללמוד ולא להיפצע, דדליפט עולה לאט לאט כנל מיליטרי פרס בגלל שהיו לי בעיות בכתפיים אני עולה לאט לאט והן מתחזקות

על סמך מה אתה אומר שאני לא מבצע כמו שצריך ? מעניין אותי, לא שהגעתי למשקלים מפגרים כן? יש תרגילים כמו בנץ שהעלתי 30 ק"ג על המוט שזה מאוד מטורף בשבילי, סקוואט עדיין מתקדם לאט כדי ללמוד ולא להיפצע, דדליפט עולה לאט לאט כנל מיליטרי פרס בגלל שהיו לי בעיות בכתפיים אני עולה לאט לאט והן מתחזקות
באתי לעזור, אבל אם אתה מחפש לצעוק אז פשוט לא אגיב יותר.
אחלה גוף גיבור, תעלה ותצליח

• פותח/ת השרשור
באתי לעזור, אבל אם אתה מחפש לצעוק אז פשוט לא אגיב יותר.
אחלה גוף גיבור, תעלה ותצליח
אח אני באמת מעריך את הניסיון לעזור אבל סתם מעניין אותי על סמך מה זה נאמר, אם אתה לא שם לב שכולם פה ״תוקפים אותי״ ומנסים להוריד מהתהליך

השרשור הזה ארוך מידי כדי להבין למה אתה זקוק כרגע, תכוון אותי ואכוון אותך.

• פותח/ת השרשור
יש כאלה שבאמת לקחתי מהם משהו ויש כאלה שלא, תאמין לי שלא סתם פתחתי את האשכול, רציתי לראות חוות דעת. הייתי בניטרלי שבועיים והתחלתי חיטוב לא מזמן.

השרשור הזה ארוך מידי כדי להבין למה אתה זקוק כרגע, תכוון אותי ואכוון אותך.
פחות רלוונטי כבר אחי תודה. התחלתי חיטוב לא מזמן. 😃

יש כאלה שבאמת לקחתי מהם משהו ויש כאלה שלא, תאמין לי שלא סתם פתחתי את האשכול, רציתי לראות חוות דעת. הייתי בניטרלי שבועיים והתחלתי חיטוב לא מזמן.

פחות רלוונטי כבר אחי תודה. התחלתי חיטוב לא מזמן. 😃
תצליח, אם תצטרך עזרה אל תהסס לרשום פה או באשכול חדש, למרות שחשבת שניסו לתקוף, כולם כאן בשביל לעזור.

• פותח/ת השרשור
תצליח, אם תצטרך עזרה אל תהסס לרשום פה או באשכול חדש, למרות שחשבת שניסו לתקוף, כולם כאן בשביל לעזור.
קודם כל תודה רבה. דבר שני רק רוצה להבהיר את עצמי, ברור לי שמנסים לעזור, לא היה לי ספק לרגע. הרגשתי שבאיזשהו שלב זה עבר איזשהו קו מסויים אחרי מספיק תגובות לייעוצים. אני כן מודה לכל מי שעזר לי ואעדכן בהמשך מה הולך עם החיטוב שלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית