נק' מוניטין:
4,629
- 6,100
- 4,617
- בבית
לקראת הסוף הטכניקה לא מושלמת אני יודע, לפחות PR אני מבסוט.
עוד מעט אני מסיים מסה ונבדוק 1RM בכל ההרמות:P:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נשקלתי בשבת ועומד כרגע על 92.4לא יודע לתת ביקורת לגבי הדגשים בטכניקה בסומו אבל מרשים מאוד! שאפו!
מה המשקל גוף? לא נראה גבוה מדי וזה הופך את זה לעוד יותר מרשים.
תודה, נראה מה יהיה כשאני אגיע ל95 מ.ג:)כל הכבוד! תרביץ את ה220 סינגל ולא גרם פחות, יש לך
מרשים מאודנשקלתי בשבת ועומד כרגע על 92.4
תודה רבה.
מה הגובה?נשקלתי בשבת ועומד כרגע על 92.4
תודה רבה.
הייתי יכול לגרד עוד חזרה אבל הרגשתי שהטכניקה הייתה הופכת להיות למכוערת מאוד אז הסתפקתי ב4 חזרותמרשים מאוד! כל הכבוד. נראה שהייתה לך שם עוד חזרה אחת
1.87מה הגובה?
הייתי יכול לגרד עוד חזרה אבל הרגשתי שהטכניקה הייתה הופכת להיות למכוערת מאוד אז הסתפקתי ב4 חזרות
ברביעית הרגשתי שהגב עליון אולי התעגל למרות שזה בסדר לחלוטין אבל כנראה הייתי מצליח עוד חזרה אחת ולא יותר, הרביעית עלתה קצת לאט והרגשתי שיש לי אולי כוח לעוד חזרה ולא יותר 😭אני חושב שאתה קשה מידי עם עצמך. החזרה הרביעית עלתה די מהר ולא ראיתי איזה ליקוי משמעותי בטכניקה, אבל אני לא מקצוען. בכל מקרה אני מאמין שגם החזרה החמישית הייתה עולה. מהסרטון נראה שאתה ב rpe7 במקסימום.
ברביעית הרגשתי שהגב עליון אולי התעגל למרות שזה בסדר לחלוטין אבל כנראה הייתי מצליח עוד חזרה אחת ולא יותר, הרביעית עלתה קצת לאט והרגשתי שיש לי אולי כוח לעוד חזרה ולא יותר 😭
תודה רבה על הביקורת!!קצת הערה בונה.
זה נראה כמו דדליפט קונבנציונלי רחב, אתה משתמש יותר מידי בגב. לדעתי או שתעבור לקונבנציונלי, או שתכניס את המותן קרוב יותר למוט, תפתח את הברכיים יותר.
בסך הכל נראה בסדר.
אני מתנצל אם זה רק הזווית צילום שגורם לי לחשוב ככה.
אחרי צפיה בסרטון 5 פעמים נוספות, זה לא רק הזוית, אתה באמת מתחיל עם ישבן מאוד גבוה ונלחם עם המשקל כמו בדדליפט קונבנציונלי.
אשמח לעבור על סרטונים נוספים אם תרצה, אבל רק שתדע, אני מושך קונבנציונלי, אמנם גם הסומו שלי לא פראייר, אבל אני לא מושך בו.תודה רבה על הביקורת!!
אני ניסיתי בעבר קונבנציונלי והאמתי אני פחות מסתדר מאשר סומו גם לדעתי אני חזק יותר בסומו.
אם הבנתי אותך נכון אני צריך שהגב ישאר יותר upright במשיכה עצמה, האגן יישאר נמוך והקטע עם המותן והברכיים הבנתי אני רק צריך לעבוד על זה, לראות שאני עושה הכל נכון. אשלח לך סרטון בפרטי אם זה בסדר מחר לראות אם באמת הבנתי מה שהתכוונת.
גם שתי שאלות קטנה, אם כשאני באמת אשנה את הטכניקה יכול להיות שזה ישפיע על המשקל בסופו של יום? והאם אני אמשיך ככה זה בסדר? בלי קשר אנסה ליישם את מה שאמרת.
עריכה: לאחר שציפיתי במעט סרטונים הבנתי יותר, אצלם סרטון מחר עם משקל קל לראות אם יותר טוב