הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

200x4 דדליפט

• פותח/ת השרשור
אשמח לעבור על סרטונים נוספים אם תרצה, אבל רק שתדע, אני מושך קונבנציונלי, אמנם גם הסומו שלי לא פראייר, אבל אני לא מושך בו.
אולי עדיף אם @yanivgoft יביע דעה, אני יודע סומו זה ההרמה שהוא הרים בה הרבה, גם @kotzer מרים סומו, אולי הוא יגיב כאן.

לדעתי האגן צריך להישאר נמוך יותר, זה יקרה אם תפתח את הברכיים יותר, אתה צריך לנסות להביא את המותן מעל המוט.
וכתוצאה הגב יהיה זקוף יותר.

שני תשובות: 1. אם תשנה טכניקה, בהתחלה המשקלים ירדו, אבל לאט לאט תגיע יותר רחוק מאשר עם טכניקה שגויה.
2. אם תמשיך ככה זה בסדר, אתה אפילו תתקדם, אבל אתה תגיע פחות רחוק, מוקדם או מאוחר תצטרך לתקן את זה. זה כמו לעשות בנץ' עם רגליים לא יציבות, למי שלא רגיל לעבוד עם רגליים, זה מוזר וקשה, אבל בטווח הרחוק, היציבות שלהם נחוץ כדי להגיע רחוק.
השבוע אני אנסה לעשות קונבנציונלי ונעלה לקבל ביקורת. תודה רבה על התשובה.
אני מסכים עם אלחנן שמשהו לא בסדר בטכניקה, אבל אני לא חושב שזה מיקומים כאלה או אחרים, הטכניקה שלך פשוט מאוד מלוכלכת.
אתה לא יוצר מספיק מתח בגוף ומאבד אנרגיה בהרבה מקומות, שזה משהו שיכול לעבור בלי יותר מדי בעיות בקונבנציונלי, אבל בסומו הכל מתפרק. זה גם למה הסקוואט שלך משמעותית יותר טוב מהדדליפט, כי הוא פשוט נקי יותר
זה מסביר האמתי המון דברים שבאמת קורים לי, אם אני נשאר בסומו יש לך טיפים איך לשפר את מה שצריך? לפי מה שהבנתי מאלחנן, האגן צריך להיות נמוך יותר, ברכיים החוצה יותר ומותן קרובה יותר למוט. ובלי קשר אני אנסה כמו שכתבתי לאלחנן השבוע קונבנציונלי ואעלה לפורום לביקורת.
אני בוודאות לא אנסה לעלות משקל כי זאת טכניקה שונה ואני פחות חזק אני חושב בקלאסי:sarcastic:

יש לך טיפים איך לשפר את מה שצריך?
סבלנות, סומו דורש הרבה סבלנות. אתה לא יכול פשוט לבוא למוט ולמשוך ולקוות שהכל יסתדר בזמן המשיכה. תתחיל לאט, תרגיש שכל השרירים מתחילים לעבוד ושנוצר מתח במוט, רק אחרי זה תנסה להאיץ. עבודה עם עצירה מיד אחרי הניתוק יכולה לעזור, או ירידה איטית מאוד, זה יכול לעזור לך לשנן את המיקומים הנכונים של כל מפרק

אשמח לעבור על סרטונים נוספים אם תרצה, אבל רק שתדע, אני מושך קונבנציונלי, אמנם גם הסומו שלי לא פראייר, אבל אני לא מושך בו.
אולי עדיף אם @yanivgoft יביע דעה, אני יודע סומו זה ההרמה שהוא הרים בה הרבה, גם @kotzer מרים סומו, אולי הוא יגיב כאן.

לדעתי האגן צריך להישאר נמוך יותר, זה יקרה אם תפתח את הברכיים יותר, אתה צריך לנסות להביא את המותן מעל המוט.
וכתוצאה הגב יהיה זקוף יותר.

שני תשובות: 1. אם תשנה טכניקה, בהתחלה המשקלים ירדו, אבל לאט לאט תגיע יותר רחוק מאשר עם טכניקה שגויה.
2. אם תמשיך ככה זה בסדר, אתה אפילו תתקדם, אבל אתה תגיע פחות רחוק, מוקדם או מאוחר תצטרך לתקן את זה. זה כמו לעשות בנץ' עם רגליים לא יציבות, למי שלא רגיל לעבוד עם רגליים, זה מוזר וקשה, אבל בטווח הרחוק, היציבות שלהם נחוץ כדי להגיע רחוק.
חחחח כל קשר ביני לבין סומו הוא מקרי בהחלט. ניסיתי למשוך סומו ב2014 עם אפס ידע וטכניקה פח כשהחלמתי מהפציעה כי פחדתי לעגל את הגב שלי בקלאסי.

אם תנסה שבוע הבא למשוך 202.5 ל4 קונבציונאלי סיכוי טוב שלא תצליח. לדעתי יש לך שתי אופציות:

1. למשוך את טקסס מתהוד עוד עד שתגיע לסינגל כבד (לסיים להריץ רביעיות, לעבור לשלשות, זוגות ובסוף סינגל כבד) בסומו, כמו שאתה עושה עכשיו, שאולי לא הכי יעיל אבל גם לא אסון לאומי. כן הייתי מנסה לשפר את הטכניקה בסומו תוך כדי. לסיים את זה יקח כנראה חודשיים-שלושה, ואז להתחיל לעבוד על קונבצניונאלי ואולי להשתמש בו כהרמה ראשית.

2. לעבור לקונבציונאלי, אבל תצטרך ככל הנראה הורדה של 10-20% לפחות במשקלי העבודה על מנת להתרגל לטכניקה.

אני הייתי בוחר באופציה הראשונה.

• פותח/ת השרשור
אם תנסה שבוע הבא למשוך 202.5 ל4 קונבציונאלי סיכוי טוב שלא תצליח. לדעתי יש לך שתי אופציות:

1. למשוך את טקסס מתהוד עוד עד שתגיע לסינגל כבד (לסיים להריץ רביעיות, לעבור לשלשות, זוגות ובסוף סינגל כבד) בסומו, כמו שאתה עושה עכשיו, שאולי לא הכי יעיל אבל גם לא אסון לאומי. כן הייתי מנסה לשפר את הטכניקה בסומו תוך כדי. לסיים את זה יקח כנראה חודשיים-שלושה, ואז להתחיל לעבוד על קונבצניונאלי ואולי להשתמש בו כהרמה ראשית.

2. לעבור לקונבציונאלי, אבל תצטרך ככל הנראה הורדה של 10-20% לפחות במשקלי העבודה על מנת להתרגל לטכניקה.

אני הייתי בוחר באופציה הראשונה.
צריך לחשוב מה באמת אני אעשה
@kotzer @elchonon אפשר גם את דעתכם בבקשה על האופציה הראשונה? לא כזה משנה לי להוריד 10 אחוז ולהמשיך להתקדם לאט לאט משם ולא משנה לי להמשיך ל202.5 ולנסות(למרות שיהיה קשה יותר)לשפר את הטכניקה תוך כדאי.

@kotzer @elchonon אפשר גם את דעתכם בבקשה על האופציה הראשונה? לא כזה משנה לי להוריד 10 אחוז ולהמשיך להתקדם לאט לאט משם ולא משנה לי להמשיך ל202.5 ולנסות(למרות שיהיה קשה יותר)לשפר את הטכניקה תוך כדאי.
אני אף פעם לא בעד פשוט להמשיך עם מצב בעייתי אלא אם אתה חודש לפני תחרות שאז כבר לא נוגעים בכלום

• פותח/ת השרשור
@Shachar S
שמע
אני מצדיע לך!
איזה נכונות ללמוד גם אם המשקל ירד על המוט!
שאפו שאפו
תודה רבה. הטכניקה הכי חשוב, אין מקום לשחק משחקים לדעתי. המשקל יחזור בסופו של דבר גם אם ייקח לי חודש וחצי או חודשיים. אין לאיפה לרוץ 😛

אני דווקא חושב הפוך מ @kotzer 🤣
לא ידעתי שאתה באמצע תוכנית מסודרת.
הייתי מציע לך להמשיך עם הטכניקה שלך, ולסיים את התוכנית ככה, ואז לעבור לקונבנציונלי או לשפר טכניקה.

אני לא חושב שיש שום דבר מסוכן בטכניקה שלך, רק שזה לא יעיל בטווח הרחוק כדי להגיע למשקל כבד.
בקיצור, אני מסכים עם @StrongEnough

• פותח/ת השרשור
אני דווקא חושב הפוך מ @kotzer 🤣
לא ידעתי שאתה באמצע תוכנית מסודרת.
הייתי מציע לך להמשיך עם הטכניקה שלך, ולסיים את התוכנית ככה, ואז לעבור לקונבנציונלי או לשפר טכניקה.

אני לא חושב שיש שום דבר מסוכן בטכניקה שלך, רק שזה לא יעיל בטווח הרחוק כדי להגיע למשקל כבד.
בקיצור, אני מסכים עם @StrongEnough
עכשיו זה משנה הכל 😅
בגלל שאין לי בעיה עם השני האופציות ואני לא ידעתי מה לבחור אמרתי שאני אלך על האופציה ה"בטוחה" ולהוריד במשקל.. אבל כרגע איך שאני רואה את זה - 2 בעד להמשיך כרגיל ולסיים את התוכנית ו1 בעד להוריד משקל 😁
אז קיצר תודה רבה לכולם ואמשיך כרגיל עד שאסיים את התוכנית כנראה עוד חודש.
אחרי שאסיים ננסה לעבור לקונבנציונלי.
אה גם כמובן שאני אנסה תוך כדאי לשפר את הטכניקה אם אני אצליח.

לעבור מרביעיה לסינגל כבד יקח קצת יותר מחודש. אם אני מנסה להעריך, נגיד שסיימת עכשיו להריץ רביעיות ואתה עובר לשלשות- 3-4 שבועות של שלשות, 2-3 שבועות של זוגות, 3-4 שבועות של סינגלים.

אם תעשה את זה נכון אתה יכול לסגור סינגל של 220-230.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית