הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה עם מעט פחמימות

• פותח/ת השרשור Gsfr
  • פורסם בתאריך

Gsfr

משתמש מתחיל
80
7
נק' מוניטין:
10
80
7
בבדיקות דם שעשיתי לאחרונה התקבלה תוצאה גבוהה של סוכר בצום (128).

קיבלתי קצת כאפה לפנים.

בייעוץ עם רופא משפחה נאמר לי להפחית כמה שיותר פחמימות וסוכרים ולעשות שוב בדיקה בעוד 3 חודשים.

קצת על עצמי - בן 35 מתאמן 8 חודשים בערך אימוני משקל גוף שבהם עליתי מ82 קילו ל98.

השאלה שלי אם יש אפשרות עדיין לעבוד על מאסה ולהפחית דרסטית את כמות הפחמימות/סוכרים?

אני גם לא רואה מה עוד אפשר לאכול שהוא לא פחמימה שיכסה כמות קלוריות נכבדה

הייתי מתייעץ עם תזונאי שיבנה לך תפריט מתאים למטרות שלך תחת ההגבלות שהרופא המליץ עליהן.

בכל מקרה הרבה יותר קל לצרוך קלוריות משומן מאשר מפחמימה.

הייתי מתייעץ עם תזונאי קליני, ההמלצה שלו לא מבוססת מאוד.
גם עלית 16 קילו ב-8 חודשים וזה המון ומהר מאוד, ואני יכול להבין למה זה יכול לגרום לפגיעה במאזן המטבולי.
אני הייתי כרגע עוצר את המסה ומנסה להיפטר משומן עודף, זה כבר לבד יכול אולי לטפל בבעיה

• פותח/ת השרשור
הייתי מתייעץ עם תזונאי קליני, ההמלצה שלו לא מבוססת מאוד.
גם עלית 16 קילו ב-8 חודשים וזה המון ומהר מאוד, ואני יכול להבין למה זה יכול לגרום לפגיעה במאזן המטבולי.
אני הייתי כרגע עוצר את המסה ומנסה להיפטר משומן עודף, זה כבר לבד יכול אולי לטפל בבעיה

קבעתי תור לדיאטנית של הכללית בנתיים...
אולי באמת אתחיל חיטוב למרות שאני כנראה אראה רזה אחריו, ( אני 1.90 ) המטרות שלי הם לא קוביות בנתיים אלה להראות גדול קודם כל...

מבחינה קלורית לא אמורה להיות בעיה.. כמו שאמרו לצרוך קלוריות משומן זה קל יותר מפחמימה.
מה שכן מנטלית זה קשה. אני מתה על פחמימות, לא יכולה לדמיין את עצמי בקיטו ודיאטות משונות שאוסרות/מגבילות צריכת פחמימות. אז אם אתה אוהב פחמימות, זה עומד להיות קשה. מאוד. אם לא כל כך, אז לא בעיה. להתמקד יותר בשומן.

קבעתי תור לדיאטנית של הכללית בנתיים...
אולי באמת אתחיל חיטוב למרות שאני כנראה אראה רזה אחריו, ( אני 1.90 ) המטרות שלי הם לא קוביות בנתיים אלה להראות גדול קודם כל...
זה בסדר גמור, זה לא נורא לקחת צעד אחד אחורה בשביל כמה קדימה. קודם כל הבריאות, אחר כך מטרות שונות

• פותח/ת השרשור
רוצה לעדכן ואולי זה יעזור למישהו עם "תקלה" דומה, אחרי תהליך של 3 חודשים שבהם הייתי על דל פחמימה וירדתי מ97 ל85 קילו, בבדיקת דם רמת הסוכר בצום ירדה ל102. עדיין מעט מעל הטווח התקין אבל עדיין הרבה יותר טוב מ128

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית