הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Cumback season

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-18/2/22
שלא תעיז לומר את המילה הזאת

54368120_2674579939249589_5425510723914563584_o.jpg

רק זה.
KFC זה אוברייטד

פילדלפי 440 עם אולד אמסטרדם ובייקון

תודה רבה אחי והלוואי יש 142.5 נפח
יומנגס היה מעולה עד 2014~ כזה ואז כשהם פתחו את הסניף של נשר זה כבר פשוט לא אותו דבר והם עכשיו המבורגר סבבה ולא יותר מזה בתאכלס

יומנגס היה מעולה עד 2014~ כזה ואז כשהם פתחו את הסניף של נשר זה כבר פשוט לא אותו דבר והם עכשיו המבורגר סבבה ולא יותר מזה בתאכלס
שמעתי שנשר זה פשוט על הפנים.. תקפוץ לפרדסיה מבטיח לך יותר טעים
אגב, מכיר אותם מ2010 שהם פתחו. בשנים הראשונות היו באמת על הפנים וב2015 שחזרתי הם השתפרו ממש אבל מדבר על סניף רופין שעבר להיות סניף פרדסיה

ואלה אף פעם לא עפתי עליהם
לא יודע איך הציפס עכשיו אבל פעם הוא היה כל כך דוחה
@nlr666 זה היה מזכיר לי תמיד את הציפס של אבו עלי / עבד. 50 ליטר שמן ואז עומד לייבוש בשמש חצי יום

ואלה אף פעם לא עפתי עליהם
לא יודע איך הציפס עכשיו אבל פעם הוא היה כל כך דוחה
@nlr666 זה היה מזכיר לי תמיד את הציפס של אבו עלי / עבד. 50 ליטר שמן ואז עומד לייבוש בשמש חצי יום
עכשיו יש להם צ'יפס חדש, לא ספוג בשמן. אני ממליץ ללכת לפרדסיה לנסות. הם קיבלו הרבה תלונות על הצ'יפס עד שהם החליטו לעשות צ'יפס אחר. תסתכל בתמונה שלי למעלה

עכשיו יש להם צ'יפס חדש, לא ספוג בשמן. אני ממליץ ללכת לפרדסיה לנסות. הם קיבלו הרבה תלונות על הצ'יפס עד שהם החליטו לעשות צ'יפס אחר. תסתכל בתמונה שלי למעלה

וואלה לא שמתי לב הוא נראה קריספי עכשיו
אני דווקא אהבתי את השומני הרך אבל חברים תמיד התבאסו

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית