עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
😍פ בשביל פרופשוניל
ראיתי כבר כמה פעמיים האמת,לא ידעתי שהם מחויבים לצאת ״לפטרולים״רצת בעבודה או שאת הסיבובים שאתה מחויב לעשות אתה מחשיב כאירובי?
הלכתי בערך 45 דק' בקצב מהיר יחסית בלי להפסיק ברציפיםרצת בעבודה או שאת הסיבובים שאתה מחויב לעשות אתה מחשיב כאירובי?
שמע אתה שמן אמיתיהלכתי בערך 45 דק' בקצב מהיר יחסית בלי להפסיק ברציפים
עדיין נחשב אירובי:37mv:שמע אתה שמן אמיתי
לא הייתי בונה על זהעדיין נחשב אירובי:37mv:
two birds one stone
וזה 520 קלוריות?.. מה עוד עשית?הלכתי בערך 45 דק' בקצב מהיר יחסית בלי להפסיק ברציפים
הלכתי בלי קשר ל45 דק' האלהוזה 520 קלוריות?.. מה עוד עשית?
שמע מבחינתי כל עוד אני שורף קלוריות לא משנה לי.. אני בחיים לא אדע כמה בדיוק אני שורף בעבודה הזאת אז אני מסתמך על הכמות צעדים שלי שאני עושה במשמרת. יכול מאוד להיות שזה אחד מהסיבות שאני על אותו משקל כמה ימים ברצף כי אני על נייטרלי עם כל האוכל שאני אוכל. אני לא רוצה להוריד עוד קל' עד שאני אעזוב את העבודה ואז אדע יותר טוב איפה אני עומד. לא רוצה לאבד שריר:wallbash:לא הייתי בונה על זה
אבל שיהיה..
🤦♂️לא רוצה לאבד שריר
אכלתי KFC אתמול פעם ראשונה, בדליית אל כרמל, וואלה לא התלהבתי בכלל. לקחתי באקט זוגי, קודם כל לא משביע לזוג, דבר שני הטעם נחמד אבל לא יותר מזה, לא משהו לעוף עליו כמו שציפיתי.שלא תעיז לומר את המילה הזאת
![]()
רק זה.
כמה עלה ?לקחתי באקט זוגי
95, זה בא עם שני צ'יפס ושני שתיה. וואלה לא שווה את המחיר האמת. אם כבר שיט כזה אז דאבל מק רויאל או ביג אמריקה באזור 50 שקל משביע יותר. אבל האידיאל זה לאפה שווארמה עגל טובה עם כמה חתיכות שומן בפנים, להבא אדע לא לחפש הרפתקאות מיותרות 😁כמה עלה ?
ללא ספק95, זה בא עם שני צ'יפס ושני שתיה. וואלה לא שווה את המחיר האמת. אם כבר שיט כזה אז דאבל מק רויאל או ביג אמריקה באזור 50 שקל משביע יותר. אבל האידיאל זה לאפה שווארמה עגל טובה עם כמה חתיכות שומן בפנים, להבא אדע לא לחפש הרפתקאות מיותרות 😁
אתה קונה ברשות, גם זול וגם מכינים את זה עם דם של יהודים אז זה טעים יותר 😛ללא ספק
נשמע שיקר יותר בישראל..
🤣🤣🤣🤣אתה קונה ברשות, גם זול וגם מכינים את זה עם דם של יהודים אז זה טעים יותר 😛
אין